Μια 56χρονη γυναίκα είχε πονοκέφαλο και ξαφνικά έχασε τη μνήμη της τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής της

Στο νοσοκομείο εισήχθη μια 56χρονη γυναίκα από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ λόγω έντονου πονοκεφάλου. Όταν ξύπνησε, ισχυρίστηκε ότι ήταν 1980 και ήταν νεαρή κοπέλα. Αυτό το περιστατικό συνέβη πριν από 5 χρόνια, αλλά εγινε γνωστό τώρα στους κυκλους των μυστων (των φωτισμενων ) επειδη η μνημη δεν ειναι στον εγκέφαλο όπως λένε οι υλιστές .

Η Kim Denicola ζει στο Baton Rouge της Λουιζιάνα. Τώρα είναι 60 ετών και έχει εγγόνια, αλλά εξακολουθεί να υποφέρει από μια περίεργη αυθόρμητη αμνησία που της έχει κλέψει τη μνήμη τριάντα χρόνων από τη ζωή της.

Τον Οκτώβριο του 2018, παρακολουθούσε ως συνήθως μια συνάντηση ομάδας Χριστιανικής μελέτης (κλασική χριστιανή) όταν άρχισε να νιώθει έντονους πονοκεφάλους και είχε θολή όραση.

Έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, θεωρούσε τον εαυτό της νέο ανύπαντρο κορίτσι και δεν θυμόταν τίποτα για τον άντρα της και τα δύο της παιδιά. Δεν ήξερε επίσης για την ύπαρξη υπολογιστών και νόμιζε ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι τώρα ο ίδιος με το 1980.

«Ξέρεις ποια χρονιά είναι;» τη ρώτησε η νοσοκόμα. "Ναι. 1980", απάντησε. «Ποιος είναι ο πρόεδρός μας;» «Ρόναλντ Ρίγκαν (το γιδι που λεγαμε εδώ)». Όταν είπαν στην Denicola ότι ήταν στην πραγματικότητα ειναι 2018, ήταν ένα μεγάλο σοκ για εκείνη.

"Οι τηλεοράσεις είναι τόσο έξυπνες τώρα, και η τηλεόραση που θυμάμαι ήταν ένα μεγάλο κουτί. Για να αλλάξουμε κανάλι, έπρεπε να σηκωθούμε όρθιοι και να περπατήσουμε προς το μέρος της", είπε ο Denicola.

Οι γιατροί διέγνωσαν στη γυναίκα εκτεταμένη αμνησία , αλλά ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι την προκάλεσε και γιατί η γυναίκα έχασε ξαφνικά τη μνήμη της τριών δεκαετιών (χα χα!).

Ακόμα και μετά από πολλές σαρώσεις στον εγκεφαλο (εψαχναν να βρουν το κεντρο μνημης που δεν ειναι καν στον εγκεφαλο). Όταν είδε τον άντρα της και τα παιδιά της και όταν την πηγαν στο σπίτι της, όλα ήταν καινούργια για εκείνη, σαν να τα έβλεπε για πρώτη φορά.

Πριν από αυτά τα Χριστούγεννα μαγείρεψε πολλά καλούδια, λέγοντας ότι «είχε χάσει τόσα Χριστούγεννα» και ήθελε να το αναπληρώσει (αυτο την ενοιαξε?). Οι γιατροί πιστεύουν τώρα ότι είναι πιθανό ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να ανακτήσει τις αναμνήσεις της. Η πλήρης διάγνωσή της μοιάζει με προσωρινή προχωρημένη αμνησία. Σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τη μνήμη της διάβασε τις εγγραφές στο ημερολόγιό της, αλλά, σύμφωνα με την ίδια, ήταν τόσο εξωγήινο, σαν να διάβαζε για κάποιον ξένο.

Χάρη στη φροντίδα της οικογένειάς της ξαναβρήκε τα θερμά συναισθήματα για τον σύζυγο και τα παιδιά της. Και είναι πολύ αισιόδοξη με αλαζονεία: "Είναι πιθανό να έχασα τις αναμνήσεις μου, αλλά μάντεψε; Μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες." Στην κοσμαρα της δηλαδή... μιας και ειναι χριστιανή ο άγιος Πέτρος έκλεψε την μιση ραμ απο την ανουσια ζωη της για να την μελετησει (και καλα) την σπουδαια ζωη της, το πνεύμα της τον κυνηγούσε να δώσει πίσω όλη την ραμ αλλα ο μπαγάσας την κοπάνησε όταν ξαφνικά άνοιξε η πύλη και βρέθηκε στο σώμα της ξανα με μνημη μεχρι το 1980!

Ετσι θα σβήσει και ολη η ανουσια ζωή της και θα ειναι σαν να ξανα γεννιεται απο την αρχη οταν πεθανεί, οπως ολων που ζουν σαν ζωα χωρις καμια πνευματικη εξέλιξη , δηλαδη στα αληθεια θα σβησουν όλα οταν ειναι να ξανα γεννηθει γνωστο και ως το νερο της Λήθης .. μάλλον στην άλλη όχθη νόμιζαν ότι πέθανε και άρχισαν να σβήνουν την ανούσια ζωή της για να ετοιμάσουν το πνεύμα της για την επόμενη ζωή της αφού δεν έγινε άνθρωπος ώστε να φύγει απο εδω, και ξαφνικά λενε μεταξύ τους οι κριτές : ρε συ αυτη δεν πέθανε τελικα ξανα βαλε πίσω την μνήμη της που ειναι σκουπίδια , πω! τωρα εκανα εκκαθάριση και την έσβησα την μίση , τωρα τι κανουμε? προλαβαινω να κανω επαναφορα καδου ? οχι αλλα δεν πειράζει στείλε το πνεύμα της πίσω στο σώμα της ετσι όπως ειναι σιγά την σπουδαία μνήμη που είχε η θνητή δεν μας εφερε τιποτα το νεο, θα μας βγαλει και απο τον κοπο να δουμε τι εκανε σε ολη την ζωη της οταν ξανα γυρισει, σβήσε αυτα που ειδε τωρα απο πνευμα της και στειλτην πισω γρηγορα ... Οκ ...Και ετσι η μανταμ σουσου ξυπνησε στο νοσοομειο και στο σωμα της για να συνεχισει την μιζερη και ανουσια ζωη της βλεποντας δελτια των 8 και χωρις να σηκώνεται να αλλάζει κανάλια οπως το 1980 (για να γινει ακομα πιο χοντρη), και να την πουν να διαβαζει μονο εγκυρες πηγες στο ιντερνετ τωρα που δεν ξερει τι ειναι το ιντερνετ και εχει μεινει στο 1980 μην πεσει ξαφνικα σε τιποτα συνωμοσιολόγους...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications