Τι λέει η γνωστή συμμορία στα πιόνια της προέδρους κτλ για να βγάλουν τον σκασμό  για τους εξωγήινους απο το 1970 ?

Φαντάσου να πεις σε μπετοβλακα πρόεδρο ότι ο ίδιος οχι μονο παίρνει εντολες απο εξωγήινους αλλα τους υπηρετεί κιόλας χωρίς να το ξέρει, ειναι σαν μιλάς για τετοια θέματα στο γιδι τον Μητσοτάκη και λοιπους κοινοταρχες κτλ, και στην καθε κυράτσα που οτι ξέρει για το κόσμο ειναι απο τα μασονικά σχολεια, δελτία των 8 το πρωτο θέμα την βικιπαίδεια για οτι έχει ακούσει απο τα αναρχο-ορκ δηλαδή αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας, γυρνά πλευρό και κοιμησου γιατι αύριο πρέπει να δουλέψεις για να μας πληρώσεις φόρους και επίσης εν ανάγκη σε θέλουμε για να σε γκαστρώσουμε και να εξαπλωθεί η φυλη μας, και οχι μονο θα ξέρεις μονο αυτα που σου λέμε εμείς αλλα θα ζεις και θα σκέφτεσαι και οπως θελουμε εμεις .

Αυτα λενε στην ουσια οι ελληνοφωνοι στα αγελαδια που τους πάτουν και like, αλλιως δεν υπηρχε λογος να ελέγχουν ακομα και το ιντερνετ, οχι μονο τι θα βλεπουν στο facebook και στην αναζητηση google αλλα και τι να θεωρουν τα γιδια θεωριες συνομωσιας και fake !

Τι γίνεται όταν ενα τέτοιο γίδι το έχουν κάνει πρόεδρο της Αμερικής όμως και δει πως τελικα αυτα δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας ? της υπέρ δύναμης οπως λεει και κάποιος κοιμισμένος που τελικα όλες οι τράπεζες ειναι ιουδαϊκές και για προέδρους έχουν υπηρέτες τους κοινός χρήσιμους ηλίθιους και οποιος δεν ειναι υπηρέτης τους τον δολοφονούν!

Πρόεδρος των ΗΠΑ έκλαψε αφού του ειπαν πληροφορίες για εξωγήινους σε ενημέρωση το 1973 και έβγαλε τον σκασμό μετα και συνέχισε να τους υπηρετεί ως κάλο goim

Tο 1973, πριν από τις προεδρικές εκλογές, που δεν έχει γίνει ακόμη Πρόεδρος, ο Τζίμι Κάρτερ υπέβαλε αναφορά στο Διεθνές Γραφείο ufo υποστηρίζοντας ότι είχε δει ένα UFO τον Οκτώβριο του 1969. Μαζί με άλλους μάρτυρες, ο Κάρτερ είδε ένα φωτεινό ufo που άλλαξε χρώματα πριν εξαφανιστεί. Και αρχισε να μίλαει για τις πεποιθήσεις του για τα ufo και υποσχέθηκε να δημοσιοποιήσει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες εάν γινόταν πρόεδρος.

Περιέγραψε ότι περίμενε έξω να ξεκινήσει μια συνάντηση μιας Λέσχης των Λιονταριών (τι ειναι αυτο καμια μασονικη Λέσχη?) στο Leary της Τζόρτζια, περίπου στις 7:30 μ.μ., όταν εντόπισε στον ουρανό αυτό που αποκάλεσε «το πιο φρικτό πράγμα που έχω δει ποτέ». Μαζί με άλλους 10 έως 12 μάρτυρες, ο Κάρτερ παρατήρησε ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό, το οποίο είχε περίπου το μέγεθος του φεγγαριού

«Όλοι το είδαμε. Και τότε το φως, πλησίαζε όλο και πιο κοντά μας. Και μετά σταμάτησε, δεν ξέρω πόσο μακριά, αλλά σταμάτησε πέρα από τα πεύκα. Και ξαφνικά άλλαξε χρώμα σε μπλε, και μετά άλλαξε σε κόκκινο, μετά ξανά σε λευκό». Το αντικείμενο αιωρούνταν περίπου 30 μοίρες πάνω από τον ορίζοντα, μετακινήθηκε μακριά από τη Γη και τελικά εξαφανίστηκε . Η εμπειρία του Carter τον οδήγησε να δώσει τον όρκο να μην γελοιοποιήσει ποτέ ξανά άτομα που ισχυρίστηκαν ότι είχαν δει UFO (αρα πριν θα ελεγε και αυτος οτι λενε ολοι οι κοιμησμενοι ).

«Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν θα κοροϊδέψω ποτέ τους ανθρώπους που λένε ότι έχουν δει αντικείμενο αγνώστων στοιχείων στον ουρανό. Αν γίνω Πρόεδρος, θα καταστήσω διαθέσιμη στο κοινό και στους επιστήμονες κάθε πληροφορία που έχει αυτή η χώρα σχετικά με τις θεάσεις UFO», είπε ο Κάρτερ.

Ωστόσο, αφού κέρδισε την προεδρία, ο Κάρτερ υπαναχώρησε από αυτή την υπόσχεση, επικαλούμενος ανησυχίες σχετικά με τις επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια και την άμυνα.

Ο πρώην ερευνητής της NASA, Εντ Χάρις, ισχυρίστηκε ότι οι σοβαροί ερευνητές για το θέμα πιστεύουν ότι η ιστορία του πρώην προέδρου Τζίμι Κάρτερ που έκλαιγε μετά την ενημέρωση για απόρρητες πληροφορίες για τα UFO είναι αληθινή. Σύμφωνα με την ιστορία που επιβεβαιώνεται από πολλούς μάρτυρες, οι πρόεδροι των ΗΠΑ λαμβάνουν μόνο μια σύντομη επισκόπηση του θέματος από τη CIA και η προεδρική περιέργεια δεν θεωρείται επαρκής ανάγκη να γνωρίζουν κοινος οι χρησιμοι ηλιθιοι δεν χριαζεται να ξερουν .

Μετά από επανειλημμένα Αιτήματα ο Κάρτερ έλαβε «μια ομιλία», η οποία φέρεται να τον άφησε να κλαίει βαθιά και φανερά ταραγμένο για εβδομάδες. Του είπαν ότι οι μεγάλες θρησκείες, συμπεριλαμβανομένου του Χριστιανισμού, δημιουργήθηκαν από εξωγήινους για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να καταστρέψουν τον εαυτό τους ενώ έκαναν πειράματα, και ότι μας έφτιαξαν. Ο Κάρτερ, ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος που είχε δει ένα UFO με άλλα έξι άτομα, συνειδητοποίησε ότι η δημοσιοποίηση τέτοιων πληροφοριών θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια οικονομική και κοινωνική αναταραχή.

Παρακάτω η δήλωση του Ed Harris σχετικά με το θέμα:

Ναι, το περιστατικό του Jimmy Carter που έκλαψε μετά την ενημέρωση για απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τα UFO είναι αληθινό από τους σοβαρούς ερευνητές για το θέμα. Ως προειδοποίηση, οι ακόλουθες πληροφορίες είναι πολύ ανησυχητικές και θα εξηγήσουν γιατί ο Κάρτερ ποτέ δεν «κράτησε την υπόσχεσή του» να αποκαλύψει απόρρητες πληροφορίες για τα UFO στο κοινό.

Σύμφωνα με την ιστορία που επιβεβαιώθηκε από περισσότερους από έναν μάρτυρες, οι πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν μόνο μια συνοπτική επισκόπηση του θέματος. Προφανώς, η CIA διαχειρίζεται το πρόγραμμα (αλλα δεν αναφερει πως η CIA ειναι ιουδαική ), παρέχει πληροφορίες στον Πρόεδρο μόνο βάσει της ανάγκης να γνωρίζει και δεν θεωρεί την προεδρική περιέργεια ως επαρκή ανάγκη να γνωρίζει. Αυτό εφαρμόστηκε μετά τον Κένεντι και σε όλους τους προέδρους μετά από αυτόν έχουν δοθεί μόνο συνοπτικές ενημερώσεις (σε μερικους για άγνωστους λόγους δόθηκαν περισσότερες από άλλους).

Όλοι πίστευαν ότι θα ήταν αυτός που θα δημοσίευε τελικά τις πληροφορίες για τα UFO στο κοινό, αλλά όπως λέει η ιστορία, έπεσε επανειλημμένα σε πέτρα. Τελικά, η CIA είχε μια «συζήτηση» μαζί του και στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι άρχισε να κλαίει, και ήταν εμφανώς ταραγμένος για μερικές εβδομάδες μετά.

Του είπαν ότι οι κύριες θρησκείες, συμπεριλαμβανομένου του Χριστιανισμού, ήταν προγράμματα που δημιουργήθηκαν από εξωγήινους για να μας εμποδίσουν να καταστρέψουμε τους εαυτούς μας ενώ έκαναν τα πειράματά τους πάνω μας – και ότι μας εφτιαξαν . Αυτή τη στιγμή έγινε σαφές στον Κάρτερ ότι τέτοιες πληροφορίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν τεράστια οικονομική και κοινωνική αναταραχή. Να προσθέσω ότι δεν είμαι μόνο χριστιανός αλλά και κληρικός, επομένως δεν επιχειρώ σε καμία περίπτωση να προωθήσω τον αθεϊσμό εδώ. Στην πραγματικότητα, το πώς ο Θεός ταιριάζει σε αυτό μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα ξεχωριστή ανάρτηση. Ωστόσο, αυτά είναι τα γεγονότα όπως τα ξέρω. Ειπε Ed Harris ...

Ώστε αυτα λέει η εκλεκτή ράτσα του Γιαχβέ που ειναι και πισω απο την CIA στους χρησίμους ηλίθιους? φυσικά το γίδι και ο άσχετος Τζίμι Κάρτερ δεν ρώτησε ποιοι εξωγήινοι απο όλες τις φυλές έφτιαξαν τοσες φυλές ανθρώπων και καλα, τα ερπετά η οι ανθρωπινής μορφής ?, ουτε γιατι έφτιαξαν τόσες φυλές, επίσης ο χριστιανισμος απο αυτούς βγήκε οταν ήσαν ηδη εδω , ολα τα χριστιανικά κείμενα για ιουδαίους μιλάνε και οχι για τον αγιο ερπετο γκριζο, αλλα οι διάβολοι ηξεραν απο πριν οτι ειναι ένας κλασικός κολλημένος χριστιανός και του πάσαραν το παραμύθι για να βγάλει τον σκασμό οχι για τον κόσμο αλλα για προστατέψει τον δόγμα του...Σιγά μην του πουν και του παρουσιαζουν υπουλα τα ερπετα ως αγγελους "για να μας εμποδίσουν να καταστρέψουμε τους εαυτούς μας" κατι τετοια λενε και τα ερπετά όταν κανουν απαγωγές σε άσχετες γυναίκες σαν αυτές που διαβαζουν lifo, ενώ οι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής οχι μονο δεν κανουν απαγωγές σε άσχετες , αλλα έρχονται σε επαφή μονο με κάλους ανθρώπους και μύστες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications