Αναταραχή στην Θεσσαλονίκη για την διασπορά του c0vid: Ουρές απο τα πρόβατα στα φαρμακεία για τεστ και μάσκες!

Εγκυρες πήγες του διαβόλου : Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου της πόλης, Διονύση Ευγενίδης «από τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει η μεγάλη προσέλευση στα φαρμακεία της πόλης αλλά τις τελευταίες δέκα ημέρες η κίνηση έγινε εντονότερη».

Οι πολίτες (οχι οι ανθρωποι μην λενε μετα εμας ρατσιστες) αγοράζουν περισσότερο τα διπλά self test, δηλαδή, όσα διαγιγνώσκουν τον covid και την γρίπη ενώ λιγότερο τα rapid tests. Την ίδια στιγμή, την «τιμητική» της έχει και πάλι η μάσκα καθώς υπάρχει σύσταση για την εφαρμογή της. Η ενισχυμένη FFP2 μάσκα είναι αυτή που έχει περισσότερη ζήτηση.

«Η ζήτηση για την αγορά της μάσκας αλλά και η χρήση της έχουν αυξηθεί το τελευταίο δεκαήμερο. Ειδικά η ζήτηση της μάσκας ήταν πολύ ελαττωμένη το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Στο χειμώνα ξεκίνησε λίγο παραπάνω η κίνηση αλλά το τελευταίο δεκαήμερο έχει αυξηθεί πολύ», αναφέρει ο κ. Ευγενίδης.Μπλα μπλα μπλα....

Καμια "εκδηλωση" σαν αυτή εκει στην δευτερη Μεκκα τους δεν έχει??? για να πάνε ολες οι μοχθηρες ρατσες τους χωρίς μασκες και τεστ και να γελανε με τους ηλιθιους που οχι μονο φορανε 15 μάσκες ακομα και οταν ειναι μονοι τους πανω στο βουνο, αλλα και γιατι μετα οι ιδιοι μετατρεπονται σε διαβολοι σαν αυτους (ο διαβολος μπαινει ευκολα σε πνευματικα κατωτερους) και κυνηγουν τους πάντες για τους διαβαλουν , οπως κανουν στα πάντα εξαλλου , για παραδειγμα αν βγει κανενας και πει καμια ιστορικη αληθεια αντιθετη απο αυτην που λενε οι πολλοι, πρωτα θα τον κυνηγησουν οι διαβολοι συγγενεις του με τα γνωστα διαβολικα φασιστα ναζι κτλ επειδη ειναι διαβολικοι και οι ιδιοι και οχι θυματα, και μετα τα αναρχο-ορκ αυτων :

Πόσοι είπαμε είχαν παει στην στημένη δικη της Χ.Α κατα παραγγελεια ιουδαιων (που το εγραφουν μεχρι και στην λεγωμενη Ισραηλίτικη Κοινότητα Αθηνών ), χωρίς μάσκες και μέτρα ενω οι ιδιοι εβαζαν τους παντες να φορανε μασκες ? ε καπου τοσοι ειναι οι ελληνοφωνοι στην Ελλαδά ολες οι 12 φυλες του Γιαχβε μαζι, που κανουν κουμαντο στα 10 εκατομυρια παρα πολυ ευκολά , και ειναι οι ιδιοι που μαζι με Αθηναιους ξεπαστεψαν τους αρχαιους μυστές αν και πολλοι πρόλαβαν και αυτοκτονησαν πριν τους κλείσουν φυλακή γνωριζοντας οτι δεν υπαρχει θανατος του πνευματος (οπως εκαναν και οι κακοι ναζι για το ποπολο βλέπε Γιόζεφ Γκαίμπελς μαζι με τα παιδια του για να μην πεσουν στα χερια των σταλινομογγολων εισβολεων μαζι με την ανωθεν ρατσα και τα σφαξουν σαν αρνια )..

Αρα οταν καποιος λεει οτι ειναι απογονος αρχαιων για ποιους αρχαιους μιλαει? αφου ολοι που λενε για φασιστες ναζι και ολες αυτες τις διαβολοταμπελες και σημερα (στο μεσαιωνα τους ελεγαν αιρετικους και τους εσφαζαν ) και ειναι με τους ανωθεν, ειναι οι ιδιοι που στην αρχαιωτητα ξεπαστρεψάν τους αρχαιους μυστες και ειδικα τον "ναζι" Πλατωνα που ελεγε οτι οι πνευματικα κατωτεροι ειναι διποδα και οχι ανθρωποι ουπς! Τι να τους κανεις λοιπον αυτους τους απογονους των αρχαίων με το "καθαρο ελληνικο DNA" , που μεχρι και σημερα τους βλεπουμε με ποιους ειναι , και ενω ολοι οι αρχαιοι μυστες που ξεπαστρεψαν οι ιδιοι είχαν θεικη καταγωγή οπως γράφουν οι ίδιοι και δεν ησαν σαν αυτους τους υπηρετες του κακου που ετσι οπως ειναι και σημερα ησαν και στας αρχαιας Αθηνας? ποσες φορες εχουν ξανα γεννηθει αυτα τα διποδα που δεν πηγαιναν καν στα Ελευσίνια Μυστήρια (θεωριες συνομωσιας θα ελεγαν και τοτε) και που υποστηριζουν ιουδαιους απο τοτε χωρις να εχουν καταφερει να γινουν ανθρωποι? προφανως πολλες οποτε οι θεοι πρεπει να ξεπαστρεψουν πρωτα αυτους που λενε για ναζι φασιστες αφου υβριζουν και τους αρχαιους μυστες εκτος το να υποστηριζουν το κακο, και μετα την σπορα του κακου!δεν μπορει να συνεχιστει επ' άπειρον αυτη η καταστασή και απο οσο γνωριζουμε αλλα χιλια χρονια τους εχουν μεινεί που δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν ανθρωποι ειδικα οταν τους βλεπεις σε σελιδες ελληνοφωνων και να λενε στα παντα οτι τους λενε οι ιουδαιοι και ξεχειλίζουν απο αρετή και ειναι δίκαιοι τοσο δίκαιοι που έψαξαν και την άλλη πλευρά αντί να παπαγαλιζουν οτι τους λένε ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications