Ακομα να ψοφισει αυτό?   Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Είμαι σίγουρη ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι θαμμένος στη Βεργίνα»

Βικιπαίδεια τους : Η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ είναι Ελληνίδα (αχαχα) βυζαντινολόγος ιστορικός ( πως γινεται ολοι αυτης της ρατσας να ειναι δηθεν ιστορικοι? απο βγαζουν τα πτυχια ιστοριας να μας δωσουν και σε εμας που ξερουμε και αληθινη ιστορια, σαν τον αλλον δηθεν ιστορικος της ρατσας της που το παιζει καθηγητης στην βορεια Ελλαδά και που ελεγε οτι απελευθερωσαν την Γερμανια απο κακους ναζι ενω εκαναν γενοκτονια της? αλλα δεν εχει κανει μήνυση κανενας απευθειας σε ελληνοφωνο ιουδαιο και οχι στα αναρχο ορκ τους για διασπορα ψευδων ειδησεων να δουμε τι θα κανουν οι συμμορητες τους στην φερομενη δικαιοσύνη,αφου ολοι ασχολουνται με τα μιασματα τους και οχι με τους ιδιους που ειναι πισω απο αυτα τα ορκ ) μικρασιατικής καταγωγής, σιγουρα ειναι μικρασιατικής καταγωγής ωστε να λεει τα παραμυθια τους για αυτα που εκανε η ρατσα της στην Μικρα Ασια στους ηλιθιους .

Υπήρξε η πρώτη γυναίκα (?) πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης το 1967 και η πρώτη γυναίκα πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σορβόννης ε τι θα εβαζαν πρύτανη? καμια θνητη?. Βικιπαίδεια ηλικία 97 έτη στα ποσα χρονια ψοφανε τα ερπετα ειπαμε στα 100? αυτη θα ξεπερασει και τον ομιοδεατη της τον Κίσινγκερ.

"Πατριωτικες" σελιδες :Τη βεβαιότητά της πως ο Μέγας Αλέξανδρος και όχι ο Φίλιππος ο Β, είναι θαμμένος στη Βεργίνα εκφράζει η διακεκριμένη ιστορικός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

H διακεκριμένη ιστορικός? και εμεις εκφράζουμε την βεβαιότητά μας οτι λεει ψεματα επι σκοπου , η ιδια "πατριωτικη" σέλιδα που γραφει το ανωθεν είχε βαλει προ ετων το ιδιο και για δηθεν Γερμανο μαντεψτε επισης ιστορικό "διακεκριμένος ιστορικός" που ελεγε τα γνωστα παραμυθια για κακους ναζι χωρίς να την νοιαζει πως γινεται καποιος δηθεν Γερμανος να κατηγωρει σαν λυσσασμενος την Γερμανια αν δεν ειναι αριστερο-κομμουνιστης?

Και ουτε μπηκε στο κοπο να δει ποιος ειναι αυτος ο δηθεν Γερμανος και δηθεν "διακεκριμένος ιστορικός" ενω αν εκανε μια αναζητηση στα Γερμανικα για το ποιος ειναι αυτος θα εβλεπε οτι οχι μονο ειναι αριστερος αλλα και ιουδαικης ρατσας ο δηθεν Γερμανος "διακεκριμένος ιστορικός"!!

Και καπως ετσι επι σειρα ετων δεκαδες δηθεν πατριωτικες σελιδες αναπαραγουν την κομμουνιστο-προπαγανδα στα παντά ως δεδομενή χωρις νοιαζονται τι κακο κανουν ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications