Γυφτοι εκλεψαν αυτοκινητο και σκοτωθηκε αστυνομικος στην καταδιωξή στον Ασπρόπυργο

Μεχρι και η δικια τους η Τατιανα έλεγε ότι κατι πρέπει να γινει με τους ρομα(!) χωρις να ξερει οτι ειναι ξαδελφια (συγγενικες ρατσες του λεγομενου Γιαχβε) των αναρχο-κομμουνιστων και των ελληνοφωνων που υπηρετεί , πλακα θα εχει να την πουν "φασιστρια και νεοναζι" ακομα και αυτην που τους υπηρετει τοσα χρονία, και οτι πρεπει λεει να πανε σχολειο λες και αν πανε σκολειο θα γινουν αγγελουδια αυτο νομιζει η μανταμ Τατιανα , και τα αναρχο-ορκ που πανε στα σχολεια γιατι μεταξυ αλλων προσκυνουν τον μπαφομετ σε δεκαδες αναρχο-σελιδες στο facebook που καλυπτει την εγκληματικη δραση τους?

Σοκάρουν οι εικόνες από τον τόπο της δυστυχήματος. Η κατεστραμμένη μοτοσικλέτα και οι νέες πληροφορίες ότι ο ένας εκ των δραστών που έχει συλληφθεί είναι Ρομά από τη Νίκαια ε τι θα ηταν? ποτε οι ελληνοφωνοι θα μαζεψουν ορδες αναρχο-ορκ να λενε λευτερια στον γυφτο που επιασε η πατριαρχία ουγκ ουγκ? η θα δωσουν εντολη στους υπηρετες τους και μελη αναρχο-σατανικης εγκληματικης συμμοριας εισαγγελεις απευθειας να τον αφησουν? ηδη ψαχνουν να βγαλουν νεους νομους ωστε να μην κυνηγουν γυφτους που στην αμερικη θα ειχαν σκοτωσει τους γυφτους στο πρωτο χιλιομετρο χωρις πολλα πολλα .. Μπαλάσκας για πυροβολισμούς στο Γκάζι: «Σκληρότατος κακοποιός ο δράστης – Ήδη καταζητούνταν»....«Έχει έναν τεράστιο φάκελο στην αστυνομία» ναι αλλα ηταν εξω αφου οι κακοι φασιστες ειναι στην φυλακη με εντολες ελληνοφωνων .

Αρχικά, δύο άνδρες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Θριάσιο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από κινηματογραφική καταδίωξη. Ο ένας από τους δύο δεν άργησε να καταλήξει, ενώ ο δεύτερος άνδρας χαροπαλεύει διασωληνωμένος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Σοκαριστική είναι η εικόνα της κυριολεκτικά διαλυμένης μηχανής του 29χρονου αστυνομικού, η οποία έπεσε πάνω σε περιπολικό, αλλά και οι πληροφορίες ότι ο 29χρονος εκσφενδονίστηκε 60 μέτρα!

Τα δεδομένα που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές Αρχές κάνουν λόγο ότι, ο οδηγός του ενός από τα δύο ύποπτα αυτοκίνητα άλλαξε απότομα κατεύθυνση, προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που συμμετείχε στην καταδίωξη, να πέσει πάνω σε περιπολικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications