Τα μονόφθαλμά πλάσματα  νάνοι που τρόμαξαν τους Αργεντινούς εφήβους

Το 1988, μια ιστορία κυκλοφόρησε στον Τύπο της Αργεντινής σχετικά με μια συνάντηση τεσσάρων εφήβων με μια ομάδα κοντών, φαλακρών ανθρωποειδών που είχαν ένα μάτι και το δέρμα τους που έμοιαζαν με αυτό ενός βατράχου. Ποια ήταν αυτά τα πλάσματα: εξωγήινοι, επισκέπτες από άλλη διάσταση .

Το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου 1988, στην πόλη Pergamino της Αργεντινής, τέσσερα έφηβα αγόρια πήγαιναν στο νυχτερινό κέντρο Viajantes (Club de Viajantes) όταν είδαν μια ομάδα κοντών ανθρωποειδών πλασμάτων στο πάρκο. Σύμφωνα με την περιγραφή τους, τα πλάσματα ήταν εντελώς άτριχα, το δέρμα τους έμοιαζε με δέρμα βατράχων και μόνο ένα μεγάλο μάτι ήταν ορατό στο πρόσωπό τους.

Τα πλάσματα έβγαζαν «ήχους» και τρόμαξαν πολύ τους εφήβους. Το επόμενο πρωί, η είδηση ​​κυκλοφόρησε στο πρωτοσέλιδο της τοπικής εφημερίδας La Opinión με τον τίτλο "Έχουν προσγειωθεί εξωγήινοι στο Πέργαμο;" και τώρα όλη η πόλη το ήξερε και πολλοί άνθρωποι ήταν σε κατάσταση σοκ από φόβο. Το άρθρο, το οποίο κυκλοφόρησε δύο σελίδες, περιείχε φωτογραφίες από το μέρος όπου βρέθηκαν περίεργα αποτυπώματα στο έδαφος, συνεντεύξεις με αυτόπτες μάρτυρες και, το πιο περίεργο, ένα σχέδιο της εμφάνισης ενός μονόφθαλμου νάνου που έκανε ένας από τους έφηβους αυτόπτες μάρτυρες...

Η ακριβής τοποθεσία του συμβάντος δηλώθηκε ως « τμήμα της Calle 14 στην περιοχή Parque General San Martín, που συνορεύει με την επικράτεια του Club de Viajantes, κοντά στην Εθνική Οδό 188». Τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες: ο 14χρονος Christian Cassio και τρεις 19χρονοι - Javier Jauregui, Silvio Pena και Dario Duran, είπαν ότι υπήρχαν έξι «πράσινοι νάνοι». Και οι τέσσερις ισχυρίστηκαν ότι, εκτός από περίεργους ήχους, οι νάνοι τους έδειχναν κάποιου είδους χειρονομίες, σαν να προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν.

Οι έφηβοι περιέγραψαν ότι περνούσαν δίπλα από το πάρκο όταν ξαφνικά ξεπρόβαλλαν περίεργα πλάσματα από τους θάμνους. Και ότι φοβήθηκαν τόσο πολύ που έφυγαν από εκεί όσο πιο γρήγορα γινόταν. Εδώ είναι η ιστορία του Christian Cassio: "Ήταν πέντε, όλοι ήταν χωρίς ρούχα και μιλούσαν ακαταλαβίστικα. Έκαναν κάτι σαν βρυχηθμό. Όταν μας είδαν έδειξαν αμέσως το δάχτυλό τους. Το ύψος τους ήταν περίπου 70 εκατοστά. Έκανα αμέσως ένα Ολυμπιακό άλμα από εκεί. Μετά από αυτό, πήγαμε με τους φίλους μου στο La Caminera, όπου είπαμε σε όλους όσα είχαμε δει, αλλά στην αρχή δεν μας πίστεψαν.

Αργότερα, όταν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήμασταν υγιείς, επιστρέψαμε όλοι στο Club de Viajantes. Το πρωί, κατά την επιθεώρηση του πάρκου στο σημείο όπου εθεάθη η ομάδα νάνων, ανακαλύφθηκαν περίεργα ίχνη στο έδαφος, σαν ανθρώπινα, αλλά σαν απο μικρά παιδιά. Τις επόμενες μέρες άρχισε ένα πραγματικό «προσκύνημα» σε αυτό το μέρος· μάλλον όλοι οι κάτοικοι της Περγάμου που μπορούσαν να περπατήσουν το επισκέφτηκαν.

Όταν πήραν συνέντευξη από υπαλλήλους του Club de Viajantes, έγινε γνωστό ένα περίεργο επεισόδιο που συνέβη την ίδια ώρα (00:30) με τη θέαση των νάνων, η ιστορία της υπαλλήλου Alicia Leal. "Στο πίσω μέρος της τραπεζαρίας, εμφανίστηκε ένα φως, που φώτιζε το δωμάτιο σαν κάποιος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα. Έσβησα όλες τις λάμπες και αμέσως προσπάθησα να δω αν ήταν κλέφτες. Δεν άκουσα θόρυβο ή συνομιλίες.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αυτό το φως άρχισε να κινείται και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Στο δρόμο, περίπου 100 μέτρα μακριά, είδα τον Έκτορα Χουάν Μαρτίνεθ και ένα από τα εγγόνια μου, που μιλούσαν μεταξύ τους, αλλά προφανώς δεν είδαν τίποτα ασυνήθιστο. Τους είπα αμέσως αυτό που είδα και αμέσως έφτασε μια περιπολία της αστυνομίας και μας είπε ότι είχαν δει μια ομάδα «πράσινων νάνων». Μόνο τότε κατάλαβα πλήρως την κατάσταση.

Οι νέοι μου είπαν ότι είδαν κάτι που θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος εξωγήινου . Οταν έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους, επιβεβαίωσε ότι στην πραγματικότητα δεν είδε ή άκουσε τίποτα περίεργο όταν στεκόταν δίπλα στο κλαμπ και έμαθε τι είχε συμβεί με το φως μόνο όταν έφτασε η αστυνομία καταλαβε οτι είχαν δει πλασματα που μπορει να ειχαν σχεση με το φως, τα επόμενα χρόνια αυτή η υπόθεση δεν πήγε μακριά , αν και οι ουφολόγοι και οι αστυνομικοί ερευνητές προσπάθησαν να τη μελετήσουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications