Ένα μεταλλικό UFO σε σχήμα αυγού αποθηκεύτηκε στην περιοχή 51, λέει ο στρατιωτικός εργολάβος

Στη δεκαετία του 1980, ένα μεταλλικό UFO σε σχήμα αυγού μεταφέρθηκε στη διάσημη περιοχή 51 , μια πλεον οχι μυστική στρατιωτική βάση στη Νεβάδα των ΗΠΑ.

Αυτό δήλωσε ο Eric Taber , ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν για 13 χρόνια ως στρατιωτικός εργολάβος στην αεροδιαστημική βιομηχανία των ΗΠΑ. Και αυτή την ιστορία του διηγήθηκε ο θείος του Sam Urquhart , ο οποίος εργαζόταν επίσης ως εργολάβος σε στρατιωτικές βάσεις, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας περιοχής 51.

Είπε ότι μηχανικοί της CIA ανακάλυψαν ένα μεταλλικό «αυγό» κάπου στην έρημο και το έφεραν στην περιοχή 51 για έρευνα. Αλλά το αντικείμενο στάλθηκε αργότερα σε άλλη βάση καθώς δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα στο αντικείμενο.

Τον Μάιο του 2023, ο Taber το είπε στο AARO , τη νέα ερευνητική μονάδα UFO του Πενταγώνου. Η ιστορία έλαβε μη επαληθευμένο καθεστώς, αφού ο κύριος αυτόπτης μάρτυρας είχε ήδη πεθάνει.

Ο Taber είπε ότι ήρθε κοντά με τον παππού του Sam το 2012 όταν μετακόμισε στην ίδια πόλη. Γνωρίζοντας ότι ο παππούς του εργαζόταν στην Area 51, ο Taber τον ρώτησε επανειλημμένα για φήμες για UFO και εξωγήινους, αλλά ο παππούς του συνήθως δεν ελεγε. Όμως μια μέρα υπέκυψε στην πειθώ.

"Ο θείος μου υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία για 28 χρόνια ως Ε8 [αντίστοιχο με τον Πρώτο Λοχία]. Εργάστηκε στην Περιοχή 51 από το 1997 έως το 2014, ήταν ο επικεφαλής ασφαλείας της ομάδας μηχανικών του και διαμορφωτής δεδομένων. Η ομάδα του διεξήγαγε δοκιμές διατομής του ραντάρ.

Τον ρωτούσα συνέχεια για τα UFO και μου ελεγε, «Δεν ξέρω τίποτα». Αλλά μια μέρα καθόμασταν στην πίσω βεράντα του σπιτιού του και είπε, "Εντάξει, θα σου πω για αυτό το σκάφος που ήξερα".

Είπε ότι όταν έφτασε για πρώτη φορά στη βάση το 1997, είχε μια προσωπική συνομιλία με έναν ανώτερο μηχανικό του οποίου η ομάδα είχε επιφορτιστεί να μπει μεσα σε ένα παραξενό σκάφος που ορισμένοι άνθρωποι της CIA είχαν φέρει εκεί τη δεκαετία του 1980. Υποτίθεται ότι το αντικείμενο βρέθηκε την ίδια χρονιά σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία στην έρημο και ήταν εντελώς άθικτο.

Ο ανώτερος μηχανικός περιέγραψε στον θείο μου ότι το αντικείμενο είχε σχήμα ωοειδούς και περίπου στο μέγεθος ενός SUV, λείο και χωρίς ραφή, φαινόταν να είναι κατασκευασμένο από ασημί-γκρι αγνωστο μέταλλο, χωρίς ορατό πηδάλιο, χωρίς πτερύγια, χωρίς εισόδους ή εξόδους, χωρίς καποια γραφή ή σύμβολα.

Αυτοί ήταν οι καλύτεροι μηχανικοί που μπορεις να σκεφτείς. Προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να καταλάβουν από ποια πηγή ενέργειας τροφοδοτούνταν και πώς να την ενεργοποιήσουν. Προσπάθησαν επίσης να συνδέσουν ρεύμα σε αυτό.

Οι ακτίνες Χ δεν μπόρεσαν να διαπεράσουν το αντικείμενο και εμφανίστηκε ως ένα εντελώς συμπαγές αντικείμενο στις φωτογραφίες ακτίνων Χ. Προσπάθησαν να το ανοίξουν και να διαπεράσουν το σώμα, αλλά επίσης δεν κατάφεραν.

Είπαν ότι μπόρεσαν να πάρουν μερικά πολύ μικρά δείγματα του υλικού. «Δεν είμαι χημικός, αλλά νομίζω ότι με βάση την αναλογία ισοτόπων ή το μείγμα στοιχείων, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν κατασκευάστηκε στη Γη» (λογικο αφου δεν μπορεσαν να το τρυπησουν ).

Στη συνέχεια το παράξενο αντικείμενο στάλθηκε τελικά σε άλλη βάση, πιθανώς στο White Sands Missile Range στο Νέο Μεξικό, και αυτό ήταν το τελευταίο που άκουσαν οι μηχανικοί γι' αυτό. Ωστόσο, αργότερα υπήρξε μια απροσδόκητη συνέχεια αυτής της ιστορίας:

"Ο θείος μου συνέλεξε δεδομένα ραντάρ και τα μετέφερε σε ασφαλείς εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Ενώ βρισκόταν σε μια από αυτές τις ασφαλείς εγκαταστάσεις αποθήκευσης δεδομένων στο κεντρικό κτίριο ελέγχου, στον τοίχο είδε μια κρυστάλλινη έγχρωμη φωτογραφία από κοντά του ίδιου ακριβώς αντικειμένου, που του είπε ο ανώτερος μηχανικός .

Δυστυχώς, αυτή η φωτογραφία παρέμεινε κάπου στα θησαυροφυλάκια· ο Sam Urquhart δεν μπόρεσε να την πάρει ως αποδεικτικό στοιχείο και έχει τώρα μόνο την ιστορία. « μου είπε ότι ο αμερικανικός λαός πιθανότατα δεν θα δει ποτέ αυτό το αντικείμενο».

Ο Sam Urquhart πέθανε το 2022 σε ηλικία 75 ετών. Έχει επίσης μια φωτογραφία της ομάδας του τραβηγμένη το 2000 ως ενθύμιο της δουλειάς του στην περιοχή 51.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications