Αρκαδία: Οδηγός λεωφορείου πέθανε στο τιμόνι το λεωφορείο σταμάτησε στην άκρη του γκρεμού!

Αλλος ένας που διάβαζε έγκυρες πήγες πήγε αδιαβάστος, και ποσοι αλλοι χιλιαδες και που δεν γινεται γνωστό ψοφανε σαν κοτοπουλα επειδή ελεγαν την μασονική φρασή "θεωριες συνομωσιας" και νομιζουν οτι αυτοι που εκαιγαν ζωντανους ανθρωπους ετσι και ησαν εξυπνοι επι αιωνες (αυτο εχουν ξεχασει να το βγαλουν θεωριες συνομωσιας και fake) ειναι αγγελουδια επειδη το παιζουν δημοκράτες ...

Τον χάρο με τα μάτια της είδε η -μία και μοναδική- επιβάτιδα λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην Αρκαδία, όταν ο οδηγός του έπαθε ανακοπή, με το όχημα να βρίσκεται να κατευθύνεται ακυβέρνητο σε... γκρεμό!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του arcadiaportal.gr, ο οδηγός εκτελούσε το το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολη, όταν, ξαφνικά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και σταμάτησε προσωρινά το όχημά του στην άκρη του δρόμου. Όμως, μόλις ένιωσε κάπως καλύτερα και αποφάσισε να ξαναβάλει μπρος, έχασε τις αισθήσεις του, με το λεωφορείο να βρίσκεται, πλέον, να κυλά αργά-αργά προς τον γκρεμό!

Τελικά, το βαρύ όχημα σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού, με την κοπέλα που βρισκόταν εντός του να σπεύδει να το εγκαταλείψει. Όπως αναφέρει ο λογαριασμός «Λαγκαδινά Νέα!» στο Facebook, η ίδια, αν και σοκαρισμένη, ενημέρωσε τις Αρχές και επιτόπου έσπευσαν η Πυροσβεστική, περιπολικό του Α.Τ. Δημητσάνας και το ασθενοφόρο απο το Κ.Υ. Δημητσάνας, καθώς επίσης ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Κούλης Ευστάθιος, ο οδηγος νέος σε ηλικία, ανασύρθηκε νεκρός..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications