Πέθανε ξαφνικά ντράμερ μετά από εμφάνιση σε μαγαζί στο Μπουρνάζι!

Το αρχικό σχέδιο των μισάνθρωπων ηταν να ψοφάνε σε βάθος χρόνου άνω των 5 ετών ώστε να εχουν ξεχάσει τα μπόλια αλλα δεν πήγε οπως το σχεδίαζαν, καθως δεν γινεται "δουλεια" μονο με τους καρκικους ναρκωτικα οικονομικό ώστε να μην κανουν παιδιά κτλ εδω και χρονια παλευουν ξεπαστρεψουν τα 2/3 και να μεινουν μονο δικες τους ρατσες εις στην Γη ωστε να ολοκηρωθει η κατακτηση της και ερθει ο μεσσιας τους γνωστος ως σατανας για το ποπολο , τι λένε οι σελίδες δορυφόροι του κακού:

Θλίψη στους απανταχού Ευβοιώτες προκάλεσε η είδηση πως έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο ντράμερ Τάσος Κηρύκος, σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Ο καλλιτέχνης, σύμφωνα με το eviazoom, έπαιζε σε μαγαζί της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μπουρνάζι. Όταν ολοκληρώθηκε η εμφάνισή του υπέστη έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή. Ο άτυχος άντρας είχε καταγωγή από την Εύβοια και έμενε στη Χαλκίδα.

Η τραγουδίστρια Τάνια Κικίδη η οποία εμφανίζεται στο συγκεκριμένο μαγαζί τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

«Και κάπως έτσι μας άφησε ο φίλος και συνεργάτης μας drummer Τάσος Κηρύκος εντελώς ξαφνικά μετά από ένα υπέροχο live γεμάτο κόσμο και φοβερή ενέργεια όπου έβγαλε μέχρι την τελευταία στιγμή τον καλύτερο του μουσικό εαυτό παίζοντας την μουσική που γούσταρε. Σοκαριστικό και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, πως έφυγε αυτό το θετικό γελαστό συνεργάσιμο παιδί. Καλό σου ταξίδι Τάσο…».

Πότε πρόλαβαν και έβγαλαν πόρισμα οτι υπέστη έμφραγμα ? το γιατί ξέχασαν να πουν, άλλος ένας που θα διαβαζε έγκυρες πήγες τους και ακόμα αρχή , με πρόχειρες εκτιμήσεις τα 2/3 που διαβαζουν εγκυρες πηγες και βλεπουν δελτια των 8 θα πανε αδιαβαστοι σε 10 ετή το αλλο 1 / 3 ειναι δικες τους ρατσες , αλλα μικρο το κακο για εγκυρες πηγες τους καθως θα ερθει το νεο αιμα να τους παταει like και επισης οτι και να γραψεις στην google βγαίνουν στην πρωτη θεση οχι μια αλλα ολες μαζι ακόμα και αν εχουν το ιδιο θεμα copy paste,κανένα πρόστιμο στην google για θάψιμο ανεξάρτητων πηγών αθέμιτο ανταγωνισμό και προώθηση εγκύρων πηγών τους γεμάτες ψέματα και δημοσια υποκίνηση μίσους στα μη goim , και το ποπολο δεν καταλαβαινει τιποτα ωστε να μην μπαινει για να τους τσουξει μονο για πορειες ειναι (σαν τα αναρχο-μιασματα τους), που δεν έχουν καμια επιπτωση στο κακο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications