Συγγενείς των ελληνόφωνων  παιδόφιλων :συνελήφθησαν στην Σκωτία   επειδή Βασάνιζαν παιδιά σε σατανικές τελετές

Δεν πρόλαβαν να τα βγάλουν όλα fake εκεί που δεν ειναι και ελλαδισταν που η αστυνομια καλύπτει την σατανικη δραση τους, και ακομα και οταν πιασουν κάνεναν παιδεραστή απο την ρατσα τους τον αφηνουν ελευθερό

Ανατριχιαστικά (για το ποπολο κάθως οι γνώστες ξέρουν ότι τέτοια κανει η γνωστή ράτσα) ντοκουμέντα έρχονται στο φως από το «σπίτι της φρίκης», όπου μια συμμορία παιδεραστών έκλεινε παιδιά σε φούρνο, ψυγεία και ντουλάπια γεμάτο αράχνες κατά τη διάρκεια της απάνθρωπης δράσης τους με «νύχτες βιασμού» και σκηνικά ανείπωτης βίας.

Τέσσερα παιδιά, όλα κάτω των 13 ετών (σαν αυτά που ηθελαν να αρπάξουν στο Ελλαδισταν και εβγαζαν fake τοσα χρονια ), εισήχθησαν σε έναν κόσμο ναρκωτικών όπου εκτέθηκαν σε κακοποίηση και βία. Τα αδικήματα περιελάμβαναν βιασμό και απόπειρα φόνου και επίθεσης, με την αστυνομία να λέει οτι τα θύματα είχαν υποστεί «μια φρικτή δοκιμασία»

Μετά τη δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης, επτά από τους κατηγορούμενους καταδικάστηκαν για κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, και τέσσερις από αυτούς κρίθηκαν ένοχοι για απόπειρα δολοφονίας μιας νεαρής κοπέλας. Οι κομμουνιστο-συμμορητες (όλοι οι παιδεραστες ειναι αριστερο-συμμορητες διοτι ειναι μιασματα και αυτα τα μιασματα μεταξυ αλλών εκδηλονονται και ως παιδεραστές εκτος οτι τους αρεσει να βασανιζουν οπως εχουμε ξανα πει βλέπε πως εσφαζαν τα κομμουνιστο-μιασματα το 40 βασανιζαν τα θυματα τους πριν αφησουν την τελευταια πνοη και το κοιμησμενο ποπολο παρουσιαζει ως τερατα τους "φασιστες" οπως του εμαθαν επειδη δεν εχει ιχνος δικαιου ωστε να βρει την αληθεια, δηλαδη το ποπολο παρουσιαζει ως τερατα τα θυματα τους αν αυτο δεν ειναι υβρις απο εκφυλους τοτε τι ειναι?), ειναι οι εξης : Ο Iain Owens, 45 ετών, η Elaine Lannery, 39, η Lesley Williams, 41, ο Paul Brannan, 41, ο Scott Forbes, 50, ο Barry Watson, 47 και ο John Clark, 47, κρίθηκαν ένοχοι για κακοποίηση παιδιών.

Δύο κορίτσια και ένα αγόρι δέχθηκαν βίαιες επιθέσεις σε πολλές περιπτώσεις από το 2012 έως το 2019 και τα μέλη της ομάδας έκαναν χρήση ναρκωτικών κατηγορίας μπροστά στα παιδιά, εξαναγκάζοντάς τα να καταναλώνουν αλκοόλ και ναρκωτικά.

Οι εικόνες από το εσωτερικό ενός διαμερίσματος που ονομάζεται «σπίτι της φρίκης» σοκάρουν, ενώ οι κάτοικοι που ζουν στην περιοχή μίλησαν για τον αποτροπιασμό τους . Οι φρικτές δοκιμασίες είδαν το φως μόνο αφοτου τα θύματα αποκάλυψαν τι είχαν υποστεί σε ένα ζευγάρι που γνώρισαν, τεκμηριώνοντας αφηγήσεις για κακοποίηση, μαγεία και σφαγή σκύλων (κανονικη σατανικη τελετη μονο που δεν προλαβαν να σφαξουν τα παιδια). Επτά άνδρες και τέσσερις γυναίκες τελικά προσήχθησαν σε δίκη, στο μεγαλύτερο αριθμό κατηγορουμένων που εμφανίστηκαν μαζί στο εδώλιο στην πρόσφατη νομική ιστορία της Σκωτίας αυτα γινονται οταν δεν εχουν δικους δικαστες και εισαγγελεις οπως στο Ελλαδισταν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications