Πρώην αξιωματικός της CIA: Η αλήθεια για τα UFO είναι τρομακτική και τα υπερδιάστατα όντα είναι μέσα μας

O πρώην αξιωματικός της CIA Jim Semivan δήλωσε ότι «υπάρχει μια εντελώς άλλη πραγματικότητα που μας περιβάλλει, την οποία απλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ή να αλληλεπιδράσουμε με αυτήν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Υπάρχει μια δύναμη εκεί έξω που μπορεί να ελέγξει το περιβάλλον μας, που μπορεί να βάλει σκέψεις στο κεφάλι μας». Μάλιστα έχει δηλώσει παλαιότερα ότι τα UFO που είδε το Πολεμικό Ναυτικό είναι από άλλο κόσμο. Σε συνέντευξή του στον James Iandoli έκανε συγκλονιστικούς ισχυρισμούς σχετικά με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.

«Όταν ξεκινήσαμε το TTSA, κάναμε συζητήσεις για αυτό όλη την ώρα. Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να αποκαλύψουμε αυτές τις πληροφορίες; Δηλαδή θα τρομάξουμε τα οκτάχρονα;».

«Είχα μερικούς φίλους που έλεγαν: «Ω, η κόρη μου θέλει να μάθει τα πάντα για τα UFO. Μπορούμε να σας μιλήσουμε για αυτό;». Και είπα όχι. Δεν πρόκειται να σας μιλήσω για αυτό. Τι θα της πω, Θα μπορούσε μια τέτοια πραγματικότητα να τους σκοτώσει ψυχολογικά για το υπόλοιπο της ζωής τους;».

«Ναι, ότι υπάρχει μια δύναμη εκεί έξω που μπορεί να ελέγξει το περιβάλλον μας και να βάλει τις σκέψεις στο κεφάλι μας. Ότι μπορούν να σας πουν ψέματα, να σας εξαπατήσουν και ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Πες το σε ένα 12χρονο», συνοπτικά, ο Semivan έλεγε ότι η «τρύπα του κουνελιού πηγαίνει πολύ πιο βαθιά» όταν πρόκειται για το φαινόμενο των UFO και οτί αυτά τα θεματά αν τα πεις στο ποπολο με μυαλο 12χρονου και 15 πτυχια απο μασονικα σχολεια ειτε δεν θα καταλαβουν τιποτα (όπως γινεται συνηθως λογω πνευματικης φτωχειας και ζωωδους τροπου ζωης τους) ειτε θα τρόναξουν .

Επιπλέον, στην πρόσφατη εμφάνισή του στο podcast στο « Calling All Beings », είπε ότι η μη ανθρώπινη νοημοσύνη ζει με τους ανθρώπους στη Γη. «Υπάρχει μια οντότητα εκεί έξω! Υπάρχει κάποιο είδος μη ανθρώπινης νοημοσύνης που ζει μαζί μας σε αυτόν τον πλανήτη», είπε ο Semivan.

Ο Semivan μίλησε για τις δικές του εμπειρίες με όντα που μοιάζουν με εξωγήινους που άρχισαν να συμβαίνουν σε αυτόν και τη σύζυγό του στην κρεβατοκάμαρά τους το 1990 στο Coast to Coast . Επέμεινε ότι το γεγονός ήταν πραγματικό και ότι δεν ήταν μια υπναγωγική ή ονειρική κατάσταση.

Ο Semivan είπε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Colm Kelleher, ερευνητή στο Skinwalker Ranch, ότι το φαινόμενο UFO είναι πολύ περισσότερα από απλά μηχανικά μέρη και συσκευές, επειδή ψυχικοί και βιολογικοί παράγοντες συμβάλλουν επίσης στην ακραία παράξενη εκδήλωση.

Στο πρώτο μισό της συνέντευξης, ο Semivan είπε: «Νομίζω ότι αναφέρουν ότι το φαινόμενο είναι ένα φυσικό μέρος του σύμπαντός μας, και ζούμε σε αυτό, αλλά δεν το αναγνωρίζουμε. Με τον ίδιο τρόπο που τα έντομα και τα ζώα δεν αναγνωρίζουν το ανθρώπινο σύμπαν. Μια γάτα και ένας σκύλος θα μπορούσαν να τρέχουν μέσα από μια βιβλιοθήκη, αλλά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι είναι τα βιβλία και τι είναι οι βιβλιοθήκες. Μπορεί να περπατάμε μέσα από την ύπαρξή μας και υπάρχει μια εντελώς άλλη πραγματικότητα που μας περιβάλλει, την οποία απλά δεν έχουμε την ικανότητα να δούμε ή να αλληλεπιδράσουμε μαζί της».

Γεγονός ειναι πως το πόπολο οχι μονο ζει σε μασονικό κόσμο που εχει στενη σχεση με εξωγήινους εισβολεις έχοντας άγνοια για τα παντα ενώ νομίζει οτι ξέρει επειδή του έδωσαν 15 πτυχία , αλλα δεν ξέρει οτι ο ίδιος μασονικός κόσμος που ζει ειναι δημιουργία των εισβολέων μοχθηρών εξωγήινων που για να μπορουν να επιδρούν εδώ έχουν δίκες τους μοχθηρές φυλές με πνεύμα μη ανθρωπινής φύσεως οι οποίες ειναι παντού γύρω τους, και πάρα το γεγονός οτι ειναι η αίτια του κακού επι της Γης και ότι έχουν μη ανθρωπινή λογική και αφύσικη σατανική συμπεριφορά (αυτα μπορούν να τα δουν ) οι μάζες τους θεωρούν "ανθρώπους" (βλέπε τις κατώτερες απο αυτές τις μισανθρωπες ράτσες μη ανθρωπινής φύσεως τα άναρχο-μιασματα που οταν τα ανακαλυψαν οι Γερμανοι και επιστημονικα οτι ειναι υβριδια απο την μη ανθρωπινη συμπεριφορα τους εβγαλαν την λεξη ρατσιστης το 30 ), δηλαδή οι μαζες δεν βλέπουν ούτε αυτα που ειναι μπροστά τους και ζουν με αυτά σαν μην τρέξει τίποτα εντελώς δημοκρατικά για αυτο εμφανιζονται και τα αφεντικα τους τα τελευταια 10 ετη, στο μεταξύ σε 100 χρονια απο τωρα όλοι αυτοι οι κοιμισμένοι που τους πατούν και like θα ειναι σαν να υπήρχαν πότε, μεχρι να ξανα γεννηθούν οπως ήρθαν σαν φυλακισμένοι, με ουδεμιά πνευματική εξέλιξη, άρα γιατί να πάνε σε άλλο κόσμο όταν σε αυτό δεν βλέπουν το κακό ενώ ειναι παντού γύρω τους? η καταντια τους ειναι τετοια που οχι μονο ζουν σαν ζωα σε φαρμες αλλα και προσκυνουν κατι μισανθρωπους των εισβολεων ως ηγετες και ως φωστηρές, ποιος τους ειπε οτι ολοι ειναι ανθρωποι επειδη μοιαζουν με ανθρωπους? αν ηταν ανθρωποι δεν θα ζητουσαν ισα διακαιωματα ουτε θα ελεγαν για δικαιωματα του ανθρωπου ουτε θα εσφαζαν ως τερατα και θα παρουσιαζαν τα θυματα τους ως κακους και ως τερατα για να καλυψουν την δικη τους εξωγηινη μισανθρωπη φυση τους εκ του ασφαλους σε ενα ποπολο που δεν βλεπει τιποτα το παραξενο και αντιφασή ουτε σε αυτα που λενε οι ιδιοί .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications