Ανακάλυψε τεράστιους διαδρόμους για μη ανθρώπους στο μασονικό αεροδρόμιο του Denver και τον δολοφόνησαν

Εκει κόντα ειναι το Λος Αλάμος η Dulce και οι γνώστες βάσεις των εισβολέων, κανοντας μια μικρή έρευνα για του τι λένε οι "δήθεν ψαγμενοί" πέφτεις ξανα πανω στο μολυσμένους που βλέπουν πάντου "κακους ναζι" ενώ ειναι αγκαλια με τους αναρχο-σατανιστες που η αφύσικη συμπεριφορα τους που βλεπουμε και μεσω ιντερνετ απο το 2014 και ο τροπος που εσφαζαν "κακους φασιστες" οδηγησε στο γεγονος πως ειναι δημιουργημα των μοχθηρων εξωγήινων για να κατακτησουν τον πλανητη εκ των.

Ενας εξ αυτων ειναι ο terrapapers σε ενα σημειο σχετικά με το αεροδρόμιο του Denver και τα μασονικα που έχει εκεί και την λεγομενή "Γαλλικη επαναταση " που ειναι η επαναταση των υβριδιων των ανωθεν εισβολεων , μεταξυ αλλων μονο μισανθρωποι θα ζητουσαν δικαιωματα ανθρωπου , γραφεί: Στην ίδια γενική περιοχή υπάρχουν ασυνήθιστα σχέδια στο πάτωμα που οδηγούν στον Μαύρο Ήλιο. Σύμφωνα με τον Al Bielek ο πατέρας του Phil Schneider ήταν κυβερνήτης Γερμανικού υποβρυχίου. Αυτό μας οδηγεί στην Ναζιστική συμβολογία. Οι μυστικές εταιρείες των Ναζί λατρεύαν τον Μαύρο Ήλιο, ο οποίος συνδέεται με τον Κρόνο, λίγο πολύ, χέρι – χέρι με τον σατανισμό(!) .

O τύπος πρεπεί να εχει σοβαρο προβλήμα ή ειναι αλλο ενα μιασμα και το παιζεί φωστήρας, άφου αν μπει σε αναρχο-σελιδες θα δει πως αυτοι ειναι χερι χερι με τον σατανισμο οπως και βαζουν εικονες μεχρι και τον Μπαφομετ και οχι οι "κακοι ναζι" που απο τοτε ελεγαν πως ο κομμουνισμος και ο σατανισμος ειναι ενα και το αυτό.

Αλλα επειδη εχουμε βάρεθει αυτους τους νεοέλληνες που το παιζουν και ερευντητες. Παμε στο θέμα που έχει σχέση με ολα αυτά και οχι μονο: Ειναι απο μια γυναικά που της είπε μια φίλη της νοσοκόμα επειδη θα πεθανει και θέλει να μοιραστεί αυτήν την ιστορία. Αυτό συνέβη πριν από περισσότερα από τριάντα χρόνια

Εκείνα τα χρόνια εργαζόταν ως νοσοκόμα. Σύντομα έγινε φίλη με μια άλλη νοσοκόμα στο Ντένβερ του Κολοράντο. Το κτίριο στο οποίο βρισκόταν το νοσοκομείο τους δεν ήταν καινούργιο και στο παρελθόν στεγαζόταν οίκο ευγηρίας. Αντίστοιχα, εκεί συνέβαιναν τακτικά περίεργα φαινόμενα, τα οποία οι νοσοκόμες συζητούσαν μεταξύ τους.

Της ειπε για ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη στον πρώην φίλο της στο Ντένβερ στα τέλη της δεκαετίας του 1980, λίγο πριν μετακομίσει εκεί. Ο φίλος της ήταν ένας εργάτης κάνοντας κάποιες οικοδομικές εργασίες στο αεροδρόμιο του Ντένβερ. Ένα βράδυ, όταν γύρισε από τη δουλειά, είδε ότι ήταν πολύ αναστατωμένος και ανήσυχος. Είπε ότι είχε μεγάλο μπελά στη δουλειά και συνέχισε να μιλάει για αυτό που συνέβη.

Εργαζόταν σε ένα τμήμα όπου δεν του επέτρεπαν να περιφέρεται ελεύθερα εργάτες, ενώ υπήρχαν επίσης ειδικά φυλασσόμενοι χώροι όπου βρίσκονταν φρουροί. Όμως εκείνη την ημέρα, για κάποιο λόγο, υπήρχε λιγότερη ασφάλεια εκεί και κατάφερε να μπει στην προστατευόμενη περιοχή.

Βρέθηκε σε διαδρόμους από τους οποίους βρέθηκε ξαφνικά σε άλλους διαδρόμους που ήταν δυσανάλογα τεράστιοι, ψηλοί και φαρδιοί. Οι πόρτες ήταν επίσης ασυνήθιστα ψηλές και τα χερούλια σε αυτές τις πόρτες βρίσκονταν τόσο ψηλά που ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να τις φτάσει.

Όμως μια πόρτα ήταν ελαφρώς ανοιχτή και μπήκε μέσα. Βρέθηκε σε τουαλέτα, όπου βρίσκονταν οι πάγκοι όπως σε κανονική τουαλέτα, μόνο που οι πάγκοι ήταν επίσης πολύ ψηλοί. Οι τουαλέτες που βρίσκονταν σε αυτές ήταν επίσης τεράστιες που δεν μπορούσε να δει το πάνω μέρος τους. Απέναντι είχε νεροχύτες και μεγάλες βρύσες σε μεγάλο ύψος. Για κάποιο λόγο δεν υπήρχαν καθρέφτες στον τοίχο.

Ξαφνικά, φρουροί ασφαλείας μπήκαν στην τουαλέτα και τον πήραν μακριά, οδηγώντας τον έξω από τον ασφαλισμένο χώρο, του ειπαν ότι δεν επιτρέπεται να φύγει από την περιοχή. Λέγοντας αυτό στην κοπέλα του την νοσοκομα, ο τύπος ένιωθε ότι είχε μεγάλο μπελά.

Είδε κάτι που δεν προοριζόταν για ανθρώπους . Την επόμενη μέρα πήγαν και οι δύο στις δουλειές τους ως συνήθως, αλλά το βράδυ η κοπέλα πηγε στο σπίτι, αλλά ο φίλος της όχι. Την επόμενη και τις επόμενες μέρες δεν φανηκε. Όλα τα υπάρχοντά του, τα κλειδιά, ακόμα και ο σκύλος του, ήταν ακόμα στο διαμέρισμά τους. Έλειπε μόνο το τζιπ του, που πηγενε στη δουλειά.

Το τζιπ βρέθηκε αργότερα άδειο έξω από την πόλη, αλλά ο τύπος δεν βρέθηκε ποτέ. Η οικογένειά του δεν γνώριζε τι του συνέβη και δεν έγινε έρευνα για την εξαφάνισή του. Η κοπέλα έζησε σε αυτό το διαμέρισμα για έναν ακόμη χρόνο, περιμένοντας ακόμα να επιστρέψει, αλλά δεν τον ξαναείδε ποτέ. Μετά μετακόμισε σε άλλη πόλη. Ενώ έλεγε αυτή την ιστορία, ήταν πολύ αναστατωμένη και φοβισμένη. Χρόνια αργότερα, άκουσε φήμες ότι κάτι περίεργο συνέβαινε κοντά στο Ντένβερ, χωρίς όμως λεπτομέρειες.

Πως ολα έχουν σχέση :Phil Schneider, ο άνθρωπος που μίλησε ανοιχτά για τις μυστικές βάσεις και τους μοχθηρους εξωγήινους και τον δολολοφονησάν

1: Η ατζέντα των εξωγήινων είναι η πλήρης κατάληψη του πλανήτη εξόντωση των 5/6 ή των 7/8 του παγκόσμιου πληθυσμού , ο Phil Schneider ελεγέ πως Νέα Τάξη και η Ατζέντα των εξωγήινων είναι ένα και το αυτό, ( σιγα το νεο! μονο απο τα αναρχο-μιασματα αρκει να καταλαβείς τι παιζεταί και σε οδηγουν στους μοχθηρους εξωγήινους , αυτά που λεγαμε στην αρχή αλλα όταν λες τα παραμυθια τους για φασιστες ναζι λογικο ειναι να μην βλεπεις τιποτά και μετα τον πνευματικο θανατο σου θα ερθει και ο φυσικός αφου δεν σε θελουν ουτε για δουλο τα λενε κιολας χυμα στο ποπολο , τωρα που ξεπαστρεψαν το εξυπνος γενος με την βοηθεια σου ).

2:Ισχυρίζεται ότι, καθώς δούλευε στο χτίσιμο μιας μυστικής βάσης στο Dulce του New Mexico στο εργαστήρι βιολογίας στο Λος Άλαμος το 1979, τα μηχανήματα των ανασκαφών έσπαγαν συνέχεια και δεν ήξεραν γιατί. Έτσι έστειλαν αυτόν μαζί με κάποιους άλλους να δουν τι γίνεται. Όταν ο Φιλ κατέβηκε κάτω με ένα «καλάθι» ντυμένος με την ειδική στολή του, σε μια από τις τρύπες που είχαν ανοίξει, από τις οποίες αναδυόταν μια απαίσια μυρωδιά, αυτό που αντίκρισε τον έκανε να κοκαλώσει από τον τρόμο. Μπροστά του σε απόσταση μερικών μέτρων, στεκόταν ένας γκρίζος εξωγήινος κοντά στα 2.10 μέτρα, που βρωμούσε χειρότερα από σκουπιδοτενεκέ (για αυτους ειναι οι τουαλετες που ειδε η νοσοκομα στο μασονικό αεροδρόμιο του Denver).

3:. Οποτε μέτα τον πνευματικο θανατο των μάζων τον ηθικη ξεπεσμο και τον εκφυλισμο απο την νικη των εξωγηνων απο το 1945 και εντεύθεν μένει και ο φυσικός θανατος τους και δεν θα μπορουν να ξανα γεννηθουν σε τουτο κοσμό, δεν κανουν ουτε για δουλοι τωρα που κατεκτησαν τον πλανητη με την βοηθεια τους ειναι αχρηστοι, το νου σας στα πλαστικά Καλαμάκια σωστε τον πλανητη μας (τους εννοουν ) , αλλα ουτε να φυγουν αφου δεν εγινα ανθρωποι με λογική, οπως βλεπετε γυρω σας ολοί λενε τα παραμυθια τους ακριβως επειδη δεν εχουν λογική , και οπως ελεγε και Χίτλερ: "Αν νικήσει ο (η γνωστη ρατσα μισανθρωπων δημιουργια των ανωθεν ) με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας"...

Για λύπηση ειναι ολοι αυτοι που λένε τα παραμυθια τους οχι μονο επειδή δεν εχουν ιδεα ποιους υποστήριζουν αλλα δεν έχουν καταλαβει τι επιπτωσεις έχουν σε πνευματικο επιπεδό επειδη οχι μονο δεν εχουν λογικη αλλα ειναι και υλιστές... Το καλο ειναι πως αν ειμασταν στην Αμερική και τα λεγαμε αυτά θα μας δολοφονουσαν στο ελλαδισταν μενουν μονο στο ιντερνετικο πολεμο, άφου ξερουν πως το μεγαλυτερο μερος του ελληνοφωνου πλυθησμου οχι μονο δεν ανηκουν στο λευκο γενος και ειναι μιδαδες αρα δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβουν , αλλα τους υποστηριζει με λύσσα (τωρα ετοιμαζουν γιορτη και για την απατη του πολυτεχνειου ), ακομα και αυτοι που το παιζουν κατα του λεγομενου "συστηματος " και δηθεν απογονοι των αρχαιων εκτος οτι δεν έχουν ιδεα απο αληθινή ιστορία που ηταν και ευκολο να την μαθουν πριν τα εξαφανησουν ολα απο το ιντερνετ, αλλά τι να περιμενεις απο νεοελληνες οταν και το 40 που δεν υπηρχε η πλυση εγκεφαλου βοηθησαν το κακο επι της Γης και καλυπταν τα κομμουνιστο-μιασματα και τοτε? οχι σημερα που δεν έχουν αφησει σελιδα τους που να μην έχουν πατησει like και μονο που μπαινεις σε αυτες ειναι σαν να μπαινεις σε βασίλειο του κακου (με δαιμονες με την χριστιανικη εννοιά μιας και πολλοι ειναι χριστιανοί) που δεν εχουν καν ανθρωπινη λογική .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications