Μερικές  ανατριχιαστικές μαρτυρίες από θύματα παιδεραστίας και σατανικών τελετουργιών

Ο Μελ Γκίμπσον είναι ένας από τους πιο διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, σε μια δήλωση του χαρακτήρισε τις ελίτ της βιομηχανίας του θεάματος ως «εχθρούς της ανθρωπότητας που γλεντούν με το αίμα των παιδιών. Εάν το παιδί υποφέρει σωματικά και ψυχικά πριν πεθάνει, αυτό θα του δώσει επιπλέον χαρα. Διασκεδάζουν με πόνο και το φόβο, και όσο νεότερα ειναι τα θυματα τόσο το καλύτερο». Ο Γκίμπσον εξήγησε πώς το 2006 μπήκε στη μαύρη λίστα από ολιγάρχες του Χόλιγουντ επειδή μιλούσε ανοιχτά για αυτά

Ο πρωταγωνιστής του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Elijah Wood, αποκάλυψε ότι το Χόλιγουντ έχει σοβαρό πρόβλημα παιδεραστίας.

Ο Chris Cornell των AudioSlave καθώς και ο Chester Bennington του Linkin Park προσπάθησαν να αναφέρουν αυτά τα εγκλήματα και φέρεται να αυτοκτόνησαν και οι δύο. Νεκροί μάρτυρες και μυστηριώδεις θάνατοι μεταξύ αποστατών από τη «σατανική λατρεία» φαίνεται να είναι ένα κοινό νήμα στις αναφορές μαρτύρων που σχετίζονται με αυτή τη σατανική λατρεία.

Ο Jean Marc Houdmont ένας από τους τουλάχιστον 27 νεκρούς μάρτυρες που συμμετείχαν στην υπόθεση κακοποίησης που αφορούσε τον Βέλγο Marc Dutroux. Μια μέρα κάλεσε την αστυνομία γιατί ήθελε να καταθέσει, στο δρόμο για την αστυνομία έπεσε με το αυτοκίνητό του στον τοίχο ενός σπιτιού. Είναι ενδιαφέρον ότι το ντοκιμαντέρ για αυτούς τους μυστηριώδεις 27 νεκρούς αυτόπτες μάρτυρες που προβλήθηκε από το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF έχει διαγραφεί εντελώς από το YouTube που το αγορασε η γνωστή φυλή μισανθρωπων αλλα αγνωστη για την μαζα .

Η Liz Crokin, μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος, δήλωσε ότι οι άνθρωποι που καταγγέλλουν τους παιδόφιλους συχνά πεθαίνουν μυστηριωδώς. Αυτό συνέβη με τον δράστη Jeffrey Epstein, που εμπλέκεται σε ένα μεγάλο δίκτυο. Σύμφωνα με τη Λιζ, υπήρχαν πολλοι γνωστοι που μπορεί να είχαν κίνητρο να σκοτώσουν τον Έπσταϊν. Ο Έπσταϊν είχε φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο διάσημους του κόσμου και είχε βιντεοσκοπήσει τις δραστηριότητές τους. Συμμετείχαν μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Άντριου, μοντέλα όπως η Ναόμι Κάμπελ, διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Κέβιν Σπέισι και πολιτικοί όπως ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications