Τα μπόλια δεν ηταν  δήθεν για την «πανδημία»

Αυτή την εβδομάδα, ο ευρωβουλευτής Marcel de Graaff (FVD) κατέληξε σε συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τα μπολια.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) δηλώνει ρητά σε επιστολή του προς τον De Graaff ότι επέτρεψε τα εμβόλια στην αγορά μόνο για ατομική ανοσοποίηση και απολύτως όχι για τον έλεγχο της μόλυνσης και απολύτως όχι για την πρόληψη ή τη μείωση των λοιμώξεων, είπε ο ευρωβουλευτής σε συνέντευξη Τύπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Έτσι το επικοινώνησαν μεταξύ άλλων οι ηγέτες των χωρών. Ήταν μια μη εξουσιοδοτημένη χρήση, όπου έχουν θέσει ανθρώπους σε κίνδυνο. Το βρίσκω πραγματικά σοκαριστικό, δήλωσε ο De Graaff μπροστά στην κάμερα του PowNed.

Πραγματικά δουλεύουν τους ανθρώπους (αφου οχι μονο δεν βλεπουν τους μισανθρωπους αλλα τους πατανε και like, υβριζουν οποιον τους λένε ως κακο δειγμα οτι δεν εχουν ιχνος δικαιου και οι ιδιες οι μαζες, για αυτο τα κανουν αυτα και αλλα πολλα αρκει να δει κανεις ακομα και μετα απο ολα αυτα τι σελιδες διαβαζει το ποπολο στο ιντερνετ , και εχουν φτασει στο στο σημειο να λενε και την μασονικη λεξη θεωριες συνομωσιας για ότι δεν τους λενε οι μισανθρωποι μεσω των υβριδιο-αναρχο-μιασματων τους που τα είχαν μαζεψει στα ξερονησια αφου πριν βαλουν χερι στην ιατρική τα ανακαλυψαν και ακομα και ημερα βλεπεις οτι δεν εχουν καν ανθρωπινη λογική αν εισαι ανθρωπος )
Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει στο επίκεντρο τα συμφέροντά μας εδώ και δεκαετίες. «Θέλουν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Αυτό το βλέπουμε, μεταξύ άλλων, στη συμφωνία που σύναψε με την Pfizer η Ursula von der Leyen, η οποία είναι τώρα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αυτή είναι μια συμφωνία δισεκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία παρήγγειλε δισεκατομμύρια εμβόλια ταυτόχρονα. Δέκα ανά κάτοικο της ΕΕ. Αυτό σημαίνει πολλά δισεκατομμύρια. Και δεν επιτρέπεται να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες αυτού».

Πραγματικά δούλεψαν τους ανθρώπους, τόνισε ο De Graaff.
Η κάθε κυβέρνηση έχει τα ΜΜΕ στην τσέπη της
Θα έπρεπε να είναι μεγάλη είδηση τώρα, αλλά τα μέσα ενημέρωσης δεν δίνουν καμία δημοσιότητα. Πώς γίνεται αυτό? «Η κυβέρνηση έχει τα μέσα ενημέρωσης στην τσέπη της», απάντησε ο De Graaff. «Υπάρχει επιδότηση 1 δισ. για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Κάθε χρόνο. Τη στιγμή που δεν θα μας πουν τι θέλει να ακούσει κάθε πρωθυπουργός, η βρύση της επιδότησης θα αρχίσει να κλείνει».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications