Βαθιά κάτω από τα νησιά του Σολομώντα υπάρχει μια βάση UFO

Τα νησιά του Σολομώντα βρίσκονται κοντά στην Παπούα Νέα Γουινέα και την Αυστραλία. Αυτό είναι ένα μέρος του κόσμου που είναι πολύ απομακρυσμένο από τον πολιτισμό και εντελως αγνωστο, και μόλις πρόσφατα άρχισαν να μαθαίνουν για το τι θαύματα συμβαίνουν εκεί. Πρώτα απ 'όλα, χάρη στο βιβλίο "Secrets of the Solomon Islands", γραμμένο από τον Marius Boyrion .

Πριν από πολλά χρόνια, ο Marius πέταξε εκει από την Αυστραλία, γνωρισέ μια τοπικη φυλή και σύντομα άρχισε να ενδιαφέρεται για την τοπική λαογραφία. Πρώτα απ 'όλα, ιστορίες για γιγάντια (4,5 μέτρα!) τριχωτά ανθρωποειδή πλάσματα που ζουν στα δάση και απάγουν ντοπιους για κατανάλωση τους. Αλλά οι αιμοδιψείς τοπικες φυλες δεν είναι το μόνο μυστήριο των Νήσων του Σολομώντα. Ο Marius έμαθε επίσης ότι σχεδόν κάθε μέρα μια «μπάλα φωτιάς» πετάει πάνω από τα νησιά, την οποία οι ντόπιοι αποκαλούν «δράκο-φίδι».

Αυτό το φλογερό UFO τρομάζει πολύ τους ντόπιους. Ο Marius ζούσε σε ένα απομακρυσμένο χωριό στα βορειοδυτικά του Γκουανταλκανάλ και μια μέρα του είπαν μια ιστορία για το πώς ένας «Δράκος φιδι» πέταξε εκει από τα βουνά πάνω από τα σπίτια με κόκκινα μάτια, σκοτώνοντας ανθρώπους. Μετά την άφιξή του, αρκετοί άνθρωποι εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη και πιστεύεται ότι αυτός ο «δράκος» τους είχε αρπαξει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ένα βράδυ, ο ίδιος ο Marius ήταν μάρτυρας αυτού του UFO. Ψάρευε με τον φίλο του Τζόζεφ και ξαφνικά είδε ένα λαμπερό λευκό αντικείμενο στον ουρανό, το οποίο πετούσε αργά περίπου 1 χιλιόμετρο από τους ψαράδες: «Καθώς εστίασα στο να κοιτάξω αυτό το αντικείμενο έντονα φωτισμένο (το κοίταξα με κιάλια), παρατήρησα ότι είχε διάμετρο περίπου 60 πόδια (18 μέτρα) και δεν έκανε θόρυβο. Τον παρακολουθήσαμε για μερικά λεπτά μέχρι που έπεσε κατευθείαν στη θάλασσα.

Τότε ο Τζόζεφ μου είπε να περιμένω περίπου δέκα λεπτά και θα τον έβλεπα να εμφανίζεται ξανά - αυτό έγινε! Όταν το αντικείμενο βγηκε από το νερό, έλαμπε δύο φορές πιο έντονα από πριν. Συνεχίσαμε να τον παρακολουθούμε με κιάλια καθώς επέστρεφε στην ακτή προς την ίδια κατεύθυνση που μπήκε και μετά εξαφανίστηκε από τα μάτια μας πάνω από τις κορυφές των δέντρων καρύδας».

Παρόμοιες φωτεινές μπάλες UFO θα μπορούσαμε να δούμε σχεδόν κάθε βράδυ. Ο Marius γράφει στο βιβλίο του ότι ο ίδιος προσωπικά τα παρατήρησε περισσότερες από 60 φορές σε 7 μήνες. Μια μέρα, αρκετές από αυτές τις μπάλες πέταξαν σιωπηλά ακριβώς πάνω από το σπίτι του Marius και έλαμψαν τόσο έντονα που φώτισαν ολόκληρη τη γύρω περιοχή. Μπορούσαν να κινηθούν τόσο αργά όσο και με εκπληκτικά γρήγορες ταχύτητες και συχνά εξαφανίζονταν σε μια στιγμή, σαν να «έριχναν» μια κουβερτα αορατοτητας.

Οι ντόπιοι είπαν στον Marius ότι οι άνθρωποι τους είδαν για πρώτη φορά αυτό το «δράκο-φίδι» πριν από περισσότερο από εκατό χρόνια, και ακόμη και τότε αυτά τα αντικείμενα συμπεριφέρθηκαν επιθετικά και εχθρικά προς τους νησιώτες.

Ο Marius μπερδεύτηκε με τις ιστορίες με αυτό που έβλεπε και ο ίδιος. Και σκέφτηκε πόσοι τέτοιοι «δράκοι» υπάρχουν στην πραγματικότητα και πού πάνε κάτω από το νερό. Και επίσης γιατί σκοτώνουν και απαγάγουν τους ιθαγενείς. Αρχικά, ο Marius νόμιζε μάλιστα ότι οι ιστορίες για απαγωγές και δολοφονίες ήταν απλά κατασκευασμένες .

Αλλά τότε ο Marius συνάντησε προσωπικά το θύμα μιας επίθεσης «δράκου-φιδιού». Αυτό συνέβη όταν ο φίλος του του είπε ότι ένας ντόπιος ψαράς είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα μετά από μια συνάντηση με ένα «δράκο-φίδι». Στη συνέχεια πήγαν στο νοσοκομείο για να επισκεφτούν τον άνδρα και είδε τον άνδρα να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, όλος δεμένος και με έντονο πόνο.

Είπε ότι ψάρευε περίπου στις 3 το πρωί όταν είδε ένα «δράκο φίδι» να πετάει. Ανόητα, άρχισε να του ρίχνει φως με έναν φακό και μετά πέταξε προς το μέρος του και αιωρήθηκε από πάνω του. Πανικόβλητος ο ψαράς έβαλε σε λειτουργία τη μηχανή να απομακρυνθεί από το αντικείμενο, αλλά άρχισε να τον ακολουθει καθώς επέστρεφε στην ακτή, ο ψαράς είχε σχεδόν φτάσει στην παραλία, ο λεγόμενος "δράκος" του έριξε κάποιο είδος φωτός ή λειζερ που προκαλεσε τα εγκαυματα.

Ο ψαράς είπε ότι όταν τελικά τράβηξε τη βάρκα του στη στεριά και έτρεξε στους θάμνους, ο "δράκος" τον ακολούθησε και εκεί και μετά αιωρήθηκε πάνω από το δέντρο πίσω από το οποίο κρύφτηκε. Αυτή η ανησυχητική ιστορία φαίνεται ακόμη πιο τρομακτική αν καταλάβετε ότι μια τέτοια επιθετικότητα UFO προς τους ανθρώπους στα νησιά του Σολομώντα είναι σύνηθες φαινόμενο, σύμφωνα με τους ιθαγενείς.

Την ίδια στιγμή, σε άλλες χώρες, σύμφωνα με ιστορίες από αρχεία, τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν εξαιρετικά σπάνια. Γιατί τα UFO είναι τόσο επιθετικά προς τους ιθαγενείς; Ίσως ενεργούν με αυτόν τον τρόπο επειδή αυτό το μέρος είναι πολύ απομακρυσμένο και καταλαβαίνουν ότι είτε κανείς δεν θα πιστέψει τους ιθαγενείς, είτε απλά δεν θα υπάρχει κανένας εδώ που θα αρχίσει να ερευνά αυτές τις υποθέσεις.

Λίγο μετά το περιστατικό με τον ψαρά, ο Marius άκουσε στις ειδήσεις του ραδιοφώνου ότι δύο καθολικές καλόγριες είχαν χαθεί ενώ περπατούσαν σε έναν δρόμο λίγα χιλιόμετρα ανατολικά του χωριού όπου ζούσε. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα επεισόδιο εγκλήματος; Αρκετά. Ωστόσο, αυτές οι καλόγριες δεν βρέθηκαν ποτέ, ζωντανές ή νεκρές, και αυτή η περιοχή του Guadalcanal, όπως γνώριζε ήδη ο Marius, είναι γνωστή για το γεγονός ότι οι άνθρωποι συχνά εξαφανίζονται εδώ χωρίς ίχνος και η εξαφάνισή τους αποδίδεται στο «δράκο».

Ο Marius μίλησε για το «δράκο-φίδι» με έναν από τους τοπικούς ηγέτες και του είπε ότι αυτή η οντότητα βγαίνει από τη λίμνη στους πρόποδες ενός καταρράκτη που πέφτει από ένα ψηλό ανώνυμο βουνό, το οποίο απέχει περίπου 9 χλμ από την ακτή. Για ευκολία, ο ίδιος ο Marius έδωσε το όνομα "Dragon Mountain" σε αυτό το βουνό. Στη συνέχεια, ο Marius και ο Joseph πήγαν μια πεζοπορία σε αυτό το βουνό μέσα από πυκνά ορεινά τροπικά δάση που ήταν γεματα με αγριογούρουνα, φίδια και βδέλλες. Και μετά από τρεις μέρες σε απότομες και ολισθηρές πλαγιές, είδαν μια λίμνη με έναν καταρράκτη . Η λίμνη ήταν μικρή, περίπου στο μισό μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, και οι άκρες ήταν κατάφυτες από καλάμια.

Κάθισαν σε ενέδρα κοντά στη λίμνη, καμουφλαρισμένοι με κλαδιά και φύλλα φοίνικα και μέχρι το βράδυ είδαν αυτό που ήθελαν:"Ήταν σχεδόν δέκα το βράδυ όταν είδαμε το φως ενός UFO στο νερό της λίμνης. Το αντικείμενο στη συνέχεια βγήκε στην επιφάνεια, "κολύμπησε" μέχρι την άκρη και απογειώθηκε, κατευθυνόμενο βόρεια. Μετά από περίπου ένα λεπτό εξαφανίστηκε από τα μάτια μας" .

Περιμέναμε την επιστροφή του για περίπου δύο ώρες όταν είδαμε το φως ενός άλλου UFO να αναδύεται από τη λίμνη ξανα. "Τι; Είναι δύο! Πόσα είναι συνολικά;", σκεφτήκαμε. Το δεύτερο αντικείμενο δεν κατευθύνθηκε προς τα βόρεια, αλλά προς τα νότια κατά μήκος της κοιλάδας και σύντομα εξαφανίστηκε επίσης από τα μάτια μας. Ήταν περίπου 02:30 τη νύχτα όταν το αντικείμενο, που κατευθυνόταν βόρεια (πιστεύω), αναδύθηκε από το σκοτάδι, πέταξε μέσα από την κοιλάδα και σιγά-σιγά βυθίστηκε στη λίμνη.

Ήταν ορατό πώς η λάμψη του μειώθηκε σιγά σιγά όσο προχωρούσε πιο βαθιά. Περίμενα ότι το δεύτερο UFO, αυτό που πήγε νότια, θα επέστρεφε το ίδιο βράδυ, αλλά δεν συνέβη. Αυτή ήταν πιθανώς η μοναδική περίπτωση που ήταν γνωστή στους ερευνητες στην οποία ένα UFO εθεάθη να φεύγει από το υπόγειο κρησφύγετό του και να επιστρέφει αργότερα το ίδιο βράδυ. Και αυτή η παρατήρηση υποστηρίζει πειστικά την εκδοχή ότι τα UFO κρύβονται ειτε σε υπόγειες ή υποβρύχιες βάσεις σε μεγάλα βάθη ειτε στην κουφια Γη.

Ο Marius κατάφερε επίσης να δει σχέδια των ιθαγενών, τα οποία έδειχναν παράξενα πλάσματα να πετούν με «δράκο-φίδια». Δυστυχώς, αυτές οι εικόνες δεν είναι διαθέσιμες. Ηταν "Δεκαπέντε σελίδες με λεπτομερή χειροποίητα σκίτσα εξωγήινων, όπως αυτά που όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην τηλεόραση. Ένας νησιώτης συγκέντρωσε αυτή τη μικρή συλλογή για το Πολιτιστικό Μουσείο των Νήσων Σολομώντα με βάση διάφορες μαρτυρίες για αυτά τα παράξενα πλάσματα. " γράφει ο Marius.

Στην έρευνα που ακολούθησε, ο Marius κατάφερε να βρει πέντε σημεία στα νησιά Guadalcanal και Malaita, τα οποία τα UFO χρησιμοποιούν ως πύλες για αναχωρήσεις και επιστρέφουν στο υπόγειο καταφύγιό τους. Πιστεύει ότι κάπου βαθιά υπάρχει μια τεράστια κρυφή βάση, όπου εκπρόσωποι ενός ιδιαίτερα ανεπτυγμένου πολιτισμού ζουν κρυφά από τους ανθρώπους.

Πιστεύει ότι αυτοί οι υπόγειοι κάτοικοι ήταν εδώ αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν από την εμφάνιση του Homo sapiens. Πριν από πολύ καιρό, αυτοί και πολλά άλλα τεχνολογικά προηγμένες φυλες συνειδητοποίησαν ότι ήταν ασφαλέστερο να ζουν κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη. Σε μεγάλα βάθη μπορείς να κρυφτείς από τις ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, τις ηφαιστειακές εκρήξεις, την κοσμική ακτινοβολία και εδω παμε στην κουφια Γη στο μαυρο ηλιο και την επερχομενη φυλή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications