Ξεψάχνισαν  όλο  το προφίλ της - 24χρονη  πέθανε ξαφνικά  ενώ έκανε μπάνιο  και το πόρισμα το έχουν βγάλει  ήδη

Το μασονικο mega και πρόφανως όλες οι έγκυρες πήγες τους ως συνηθως οπως φαινεται σε ενα βιντεο που πηραν φωτο τις , παραβιάζουν τα πάντα και έπεσαν σαν κοράκια στο προφίλ αυτής που πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε μπάνιο (λένε )αν ειχε τις νέες ταυτότητες θα εβγάζαν και ποσά κιλά πατάτες είχε πάρει την προηγουμενη μερα απο που και πόσο πλήρωσε. Και βγηκε το γιδι που εχουν για προθυπουργο και ειπε ψεματα οτι δεν θα έχουν τσιπακια και δεν εγινε καμια σύλληψη του για δισπορα ψευδων με δολο οταν οι ελληνοφωνοι σε κυνηγουν ακομα και αν πεις κατι που δεν τους αρεσει στο facebook εκτος που το βγαζουν fake με τις γνωστες σατανο-σχισοφρενεις ασυναρτησίες..

Άλλα δεν σταματούν μονο σε αυτά, ο όχλος ως συνήθως νομίζει οτι ζει στο παράδεισο και όλοι ειναι αγγελούδια ενώ γνωριζει οτι επι 2000 έτη σε έκαιγαν στην πυρά ζωντανό αν δεν ήσουν δούλος και σε νοητικό επίπεδο το πιο απλο λέμε και αυτα δεν εκαναν οι κακοί υποχθόνιοι, οι αντιχριστοι ή οι εξωγήινοι αλλα τα "αγγελούδια" αναμεσα τους (αν υπήρχε τρόπος να δεις τις προηγούμενες ζωές τους θα έβλεπες πως πολλοι φωστήρες του σημερα που τους προσκυνούν οι μάζες εκεινη την εποχη θα εκαναν φρικτά βασανιστήρια σε αντιφρονούντες και θα τους άρεσε κιόλας ), έτσι λοιπόν, συνεχεία στέλνουν και έγκυρες πήγες τους σε συγγενείς για να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση και τι ρόλο παίζουν καθε φορά που κάποιος κάποια πεθαίνει ξαφνικά και ταυτόχρονο το βγάζουν και ως θέμα

Έτσι σε χρονο 0 (ενώ όλα τα άλλα τα κάνουν μήνες ) οχι μονο έμαθαν ποιος ειναι ο πατέρας της αλλα έσπευσαν να του πάρουν συνέντευξη:

«Κάθε πατέρας σκέφτεται το κακό. Δεν μπορεί η Ειρήνη να έφυγε υγιέστατη από το σπίτι και να μου την στέλνουν πεθαμένη. Αυτό είναι που με τρώει. Το κορίτσι μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Στο τηλέφωνο ο φίλος της μου είπε ότι η Ειρήνη έπαθε ηλεκτροπληξία, καρδιά, για τα εμβόλια… Εγώ τι να πιστέψω; Ούτε γιατρός είμαι, ούτε πόρισμα μπορώ να βγάλω, με αυτό θα ασχοληθεί ο ιατροδικαστής. Ήξερα ότι ζούσαν μαζί στην Κέρκυρα, πως όμως η Ειρήνη βρέθηκε στο νεκροτομείο Θεσσαλονίκης;», αναρωτιέται.

Ο πατέρας ζητάει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και να γίνει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου (ναι οκ ειδικα τωρα που το ειπε στους συμμορητες της εγκυρης πηγης θα το κανουν σιγουρα).

«Με πήρε τηλέφωνο μου είπε: “Σταύρο χάσαμε την Ειρήνη”. Νόμιζα ότι με πειράζει. “Πήγε να κάνει μπάνιο και έπαθε ηλεκτροπληξία”, μου είπε. Άρχισα να ανησυχώ αν και δεν το πίστευα γιατί η Ειρήνη μου ήταν “κατάγερη”. Μου είπε ότι έφυγε από το σπίτι για να πάρει τροφές για τις γάτες, επέστρεψε περίπου 20 λεπτά αργότερα και τη βρήκε μέσα στο μπάνιο ξαπλωμένη και μελανιασμένη», είπε συντετριμμένος. Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τον θάνατο της Ειρήνης. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, θα πρέπει να ελεγχθεί και να βγει η αλήθεια».

Κλείνοντας, είπε στο proto(psema)thema πως η Ειρήνη του θα είχε τα γενέθλιά της αύριο. «Είναι πολύ τραγικό. Η κόρη μου ήταν η αδυναμία μου. Έχω τρία παιδιά αλλά ήταν η πιο μικρή και της είχα αδυναμία», καταλήγει.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η αστυνομία στρέφεται περισσότερο προς το ενδεχόμενο της ηλεκτροπληξίας καθώς η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα ,(πολυ βολικο) η αστυνομία που μεταξυ αλλων εκανε προσληψη της Μελισσαροπούλου πριν καν αθωωθει επισημα (δειτε τι γραφουν για να μπεις στην αστυνομια και ηταν πανω απο 3 μηνες κρατούμενη στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ),για την ιστορια η φερόμενη ελληνική αστυνομία δεν εχει απαντησει σε μήνυμα καταγγελία απο το 2020 σχετικά με άναρχο-σελιδα facebook που παραβιάζει τους νομούς τους με διαχειριστή αναρχομασονο (οπως έγραφε η εικόνα που είχε βαλει ) και μέλος της εγκληματικής συμμορίας london antifasist οπως έγραφε ,παμε στο θεμα: ενταξει το πορισμα βγήκε για τους ηλιθιους που διαβαζουν τέτοιες σέλιδες που δεν καταλαβαινουν και πολλα πολλα γιατι αλλιως δεν θα διαβαζαν τέτοιες σέλιδες, σιγα μην αναρωτηθουν ποσοι εχουν πεθανει τα τελευταια 10 ετη επειδη ειχαν ανοιχτο τον θερμοσιφωνα οταν έκαναν μπάνιο ειδικα σε σπιτια με ρελε και αυτη δεν εμενε σε καμια τρώγλη ασχετα που τα ειχε με πολυ μεγαλυτερο της. Ας μας που ολοι αυτοι λοιπον ποτε οι αγαπημενες εγκυρες πηγες εβγαλαν πορισμα ως θεμα συνεχεια λενε το πορισμα θα βγει απο την ιατροδικαστική εξέταση ενω το έχουν βγαλει ήδη αυτες (με αυτα και με αυτα τα post δεν τα εμφανιζει στα μελη το σατανο-facebook μηπως εχουν βαλει την ιδια μαυριδερη κομμουνιστο-σημιτοφατσα να κανει σκοπιμη μηδαμινη απηχηση απο το London? απο την Λακωνια δηλωνει οτι ειναι με καθαρο ελληνικο dna οπως λενε οι πατριωτες της φακης οταν δεν εχουν ιδεα απο φυλες και εχουμε βαρεθει την ηλιθιοτητα και αυτων που ειναι ηθικοι αυτουργοι σε οσα κανουν οι ελληνοφωνοι αδικος κοπος που λεγαμε αυτα που δεν ειπε κανενας απο δαυτους τοσο καιρο αφου ολοι λενε τα ιδια παραμυθια και της απο εδω πλευρας , το μονο που εγινε ειναι να μας κανουν πολεμο οι ελληνοφωνοι ), το ποπολο πρεπει να εχει μονο την δικη τους εικονα οπως στο σπηλαιο του Πλατωνα ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications