Τρίπολη: Ακόμη μία επίθεση «μορφωμένων» και με «αρχές»  αγριμιών  σε βάρος 13χρονου συμμαθητή τους

Εγκυές πήγες τους που λένε στο ποπολο μεταξυ αλλων ψέματων μαζι με τους ψευδο-ψυχολογους (που ετσι και τους πεις για ψυχη αρχιζουν αυτα τα μασονικα περι θεωριες συνομωσιας και χαζομαρες, να αλλαξουν το τιτλο απο ψυχολογοι να λεγονταί υλιστολογοι ) πως ο χαρακτηρας ειναι απολεσμα πως θα μεγαλωσει καποιος και ολα αυτα μασονικα παραμυθια, αυτα γινονται οταν οι γυναικες πανε και κανουν μουλικα με μοχθηρους ή δαιμονες με την εννοια που λενε οι θρησκειες οτι ειναι καπου αλλου στην κολαση και οχι εδώ :

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά επίθεσης ανηλίκων σε συμμαθητές τους, μέσα στα σχολικά κτήρια, με το φαινόμενο να έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, την ώρα που οι γονείς αγωνιούν για το τι μπορεί να συμβεί στα παιδιά τους τις ώρες που βρίσκονται για μάθημα.

Αυτήν την φορά, δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 11 ετών, επιτέθηκαν σε έναν 13χρονο, σε Γυμνάσιο της Τρίπολης. Το συμβάν εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν οι «άγουροι» δράστες αρχικά διαπληκτίστηκαν με το θύμα και στην συνέχεια άρχισαν να το χτυπούν σε πρόσωπο και σώμα. Μάλιστα, αποπειράθηκαν να του κλέψουν το ποδήλατό του, χωρίς όμως να το καταφέρουν και έτσι έφυγαν από το σημείο.

Έντρομος, ο 13χρονος απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριπόλεως, δίνοντας πλήρη περιγραφή των ανήλικων δραστών, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς το επεισόδιο. Άμεσα, οι δύο πιτσιρικάδες συνελήφθησαν, όπως και οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους , ενταξει τωρα θα γινουν αγγελουδια , να δειτε που θα γινουν αναρχο-συμμοριτες αυτα τα αγριμια (αν δεν ειναι ηδή) μολις καταλαβουν οτι ειναι τεκνα του κακου θα σπευσουν στην εκλεκτη φυλη του κακου για να κανουν και αυτα κακο με καλυψη όμως .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications