Φρίκη στην Λεωφόρο Μαραθώνα: 60χρονος παρενόχλησε 16χρονο  (να δούμε τι γελοία δικαιολογία θα βρουν αν τον πιάσουν  )

Αυτά ειναι τα απολεσματά της εξαπλωσης των μιασμάτων που τσιριζουν για φασιστες ναζι ράτσιστες εκ του ασφάλους γνωριζοντας ότι οι κοιμησμενες μαζες δεν διαθετουν ουτε καν λογική όπως νομίζουν και εφτασαν στο σημειο να λενε τα ιδια με αυτους, το ελεγαν και οι αρχαιοι μυστές έμεις το βλεπουμε live δεν χρειαζεται να διαβασουμε τι ελεγαν οι αρχαιοι τυπου Σωκράτης κτλ, ηδη απο το 2013 μεσω ιντερνετ ειδαμε πως ορδες λενε εντελως παρανοϊκά πραγματα που παραβιαζουν την ιδια την λογική και δεν ηταν 1-2 που βλεπαμε πριν το ιντερνετ , ηταν που ηταν χωρις λογικη οι μαζες με τα μασονικα σχολεια εγιναν χειρότερες και οι ελληνοφωνοι κανουν πολεμο σε αυτη σελιδα με καθε τροπο ωστε να μην εχει κοσμο λες και θα ξυπνησουν οι μαζες απο εμας οταν ολοι ακομα και πατριωτες της φακης και του ίντερνετ παπαγαλιζουν τα παραμυθια τους που τους εχουμε σιχαθεί πλέον ειδικά αυτοι που λενε για "Μογγόλους Γερμανούς" (για πολλους λογους ) και ειναι ο ορισμος των goim εχει χαρη που ορδες ειναι σαν αυτους αλλιως δεν θα τους υποστηριζαν...

Διαστάσεις επιδημίας τείνουν να λάβουν τα φαινόμενα αφου γνωριζουν πως ακομα και αν τους πιάσουν θα τους αμολησουν ελευθερους και ολες οι εγκυρες πηγες τους θα τους παρουσιαζουν ως οικογενιαρχες και επιχειρηματίες (δηλαδη το κλασικο προφιλ των παιδεραστων ) , με θύμα αυτήν την φορά ένα ανήλικο παιδί, που κατήγγειλε ένα 60χρονο. Το συμβάν σύμφωνα με τον 16χρονο εκτυλίχθηκε σε στάση λεωφορείου της Λεωφόρου Μαραθώνος, λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών, τον ρώτησε αν είναι Αλβανός και επιχείρησε να τον φιλήσει στο μάγουλο. Ο ανήλικος εκείνη τη στιγμή αντέδρασε και τότε ο άγνωστος άνδρας φέρεται να τον αγκάλιασε από τη μέση και να τον χάιδεψε στο στήθος λέγοντάς του «αυτό είναι ωραίο». Ωστόσο ο 16χρονος συνέχισε να αντιδρά με αποτέλεσμα ο άνδρας να φύγει με τα πόδια από το σημείο.

Το παιδί κατήγγειλε το περιστατικό και πλέον η Αστυνομία αναζητεί τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που μπορεί να έχουν καταγράψει οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση, καθώς και αυτόπτες μάρτυρες. Η προανάκριση διενεργείται από το Τ.Α. Μαραθώνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications