Έλον Μασκ: «Αγόρασα το Twitter γιατί ο γιος μου έγινε τρανς και κομμουνιστής»

Ο Έλον Μασκ εξομολογήθηκε. Η μετάβαση του φύλου του 19χρονου έφηβου γιου του, Jenna Wilson, και ο εναγκαλισμός της κομμουνιστικής συμμοριας τον εξόργισε σε τέτοιο βαθμό που πίστευε ότι έπρεπε να καταπολεμηθεί «η εξάπλωση του ιού της κομμουνιστικης ιδεολογίας» (στην Ελλαδα βεβαια βλεπουν παντου κακους φασιστες και ναζι ενω αυτο αυτο ακριβως εκαναν οι "κακοι" καθυστέρησαν την εξαπλωση την κομμουνιστικης πάνουκλας )

Γι' αυτό ξεκίνησε να αγοράσει το Twitter -σήμερα γνωστό ως Χ- έναντι 44.000 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μασκ ισχυρίζεται ότι ο «κομμουνιστής» γιος του διέκοψε τους δεσμούς του επειδή του έκαναν πλύση εγκεφάλου στο λύκειο της Καλιφόρνια που φοίτησε.

Ο ιδιοκτήτης του Χ κατηγορεί έτσι το «Crossroads School of Arts and Sciences» που βρίσκεται στη Σάντα Μόνικα για τη μόλυνση με τον «ιό του κομμουνισμου». Αυτό προκύπτει από ένα απόσπασμα από το βιογραφικό βιβλίο «Elon Musk» από την Wall Street Journal και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Όπως αναφέρεται στο προαναφερθέν άρθρο, η μετάβαση του Wilson ήταν μέρος μιας αλυσίδας γεγονότων που οδήγησαν τον Musk να αγοράσει την εφαρμογή social media ως μέρος της προσωπικής του σταυροφορίας ενάντια στους κομμουνιστές και άλλες αριστερές μολυσματικες συμμοριες.

Ο ιδρυτής του SpaceX είπε στον συγγραφέα Walter Isaacson ότι αρχικά ήταν «γενικά αισιόδοξος» για την πορεία που ακολουθούσε ο γιος του μέχρι τον Απρίλιο του 2022, όταν ο Wilson «έγινε ένθερμος μαρξιστής και διέκοψε κάθε σχέση μαζί του», σύμφωνα με το απόσπασμα.

Ο Wilson έλαβε επίσης ένταλμα στα 18 να αλλάξει το φύλο και το όνομά εκείνη τη χρονιά, «με την ελπίδα να διακόψει τους δεσμούς του με τον βιολογικό του πατέρα».

«Ένιωσα ότι το Twitter είχε μολυνθεί από την νοοτροπία που καταστέλλει φωνές της δεξιάς και ειναι κατα της ελευθερίας» .

Τον Οκτώβριο, ο επίσης ιδιοκτήτης της Tesla διαβεβαίωσε ότι οι «νεομαρξιστές» είχαν καταλάβει τα κύρια ιδρύματα και τα πανεπιστήμια της χώρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications