Και ξαφνικά  ορδές είδαν πως η Ελλαδα ειναι γεμάτη υπάνθρωπους  με το γνωστό περιστατικό

Ω!! Τι υποκρισία από ορδές που τωρα ξαφνικά είδαν πως η Ελλαδα ειναι γεμάτη κτηνωδες βαρβαρους επειδή 2-3 εξ αυτών πέταξαν κάποιον στην θάλασσα, οταν τα λεμε εδω και χρονια και πως αυτοι οι μοχθηροι υπηρετουν τους ελληνοφωνους ημαστε ανθελληνες, και άλλοι κοιτούσαν σαν μαϊμούδες αντί να βοηθήσουν,ενώ αυτό γίνεται παντού γύρω τους οι 8 στους 10 ετσι είναι, και θα το κάνουν και οι ίδιοι που τωρα το παίζουν πονόψυχοι..

Κάποιος έγραψε σε συντομία :

Απορεί, αγανακτεί και οργίζεται η ελληνική κοινωνία βλέποντας τον χοντροπετσισμό του πλοιάρχου που ατάραχος έβγαλε το πλοίο από το λιμάνι, με τον χοντροπετσισμό της ανακοίνωσης ότι… δεν ευθύνεται η εταιρεία για την καθυστέρηση, με όλα όσα δημιουργούν το παζλ του ασύλληπτου κανιβαλισμού και της δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου.

Απορεί, αγανακτεί και οργίζεται η ελληνική κοινωνία μπροστά στην κτηνωδία, στην απαξίωση της ζωής, στον κυνισμό με τον οποίο «άνθρωπος» μπορεί να «φερθεί» σε άνθρωπο. Να τον πετάξει στη θάλασσα, να τον κοιτάζει να πνίγεται, να του γυρίσει την πλάτη, να συνεχίσει την… καθημερινότητα σα να μην έπραξε τίποτα, ενώ ήδη έχει αφαιρέσει μια ζωή. Κάθε φορά που βλέπω το βίντεο σκέφτομαι «δεν μπορεί, είναι fake. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν γίνεται να το κάνει αυτό ανθρώπινο ον».

Έλα ρε σοβαρά? τωρα κατάλαβες τον "χοντροπετσισμό" ? εμείς το βλέπουμε απο μικρά παιδακια πως πολλοι ειναι αδίσταχτοι και άκρως μοχθηροί και το παίζουν άνθρωποι με το να μιλάνε στην γλωσσά της υποκρισίας, γνωστη και ως ευγένεια που μιλάνε όλοι ενώ αυτο άρχισε αρχικά απο τους μοχθηρούς ώστε να καλύπτουν την μοχθηρότητα τους, βεβαία στην πορεία διαπιστωθεί οτι πολλοι ειναι εκ φύσεως μοχθηροί λόγω ρατσας , και βγαίνει ο καθε ηλίθιος και σου λεει μετα για καθαρό ελληνικό DNA και πως εισαι ανθελληνας που δεν θεωρεις τους μοχθηρους γυρω σου απογονους του Πλατωνα.

Στο μεταξύ οι περισσότεροι που τωρα το παίζουν πονόψυχοι οχι μονο διαβαζουν έγκυρες πήγες του κακού αλλα συμμετέχουν και οι ίδιοι στην ανθρωποφαγία του κακού, και κανουν σαν λυσσασμένα σκυλια και πέφτουν να φάνε καθε λογικό ον με λέξεις ταμπέλες του κακού του τύπου ψεκασμένοι ναζι φασίστες θεωρίες συνωμοσίας κτλ κτλ, ε όλοι αυτοί τωρα το παίζουν πονόψυχοι που κάποιοι άλλοι όμοιοι τους που δεν κρατήθηκαν πέταξαν στην θάλασσα κάποιον και έδειξαν τον αληθινό χαρακτήρα τους .

Και αυτο το κανουν παντού ειδικά στο ίντερνετ που ορδες πέφτουν να φάνε καθε ενοχλητικό προς τον ελληνόφωνους . Xαρακτηριστικό παράδειγμα ηταν προ ετων (πολυ πριν την ψευδο-πανουκλα) στην ομάδα facebook της γνωστής συμμορίας ελληνόφωνων που συκοφαντεί τους πάντες και οτι δεν λενε αυτοί σε έγκυρες πήγες τους ειναι θεωρίες συνωμοσίας και fake news , οι ιδιοι που συκοφαντουσαν αυτη την σελιδα το 2016 πριν βαλουν το σατανικο χερι τους σε facebook google μαντεψτε τι μερος πηραν οι πονοψυχοι, εκει λοιπον ορδές ειχαν πέσει πάνω σε μια ενοχλητική γιατρό προς τους ελληνόφωνους και έβαζαν και φώτο της απο το προφίλ της (παραβίαση προσωπικών δεδομένων οπως κανουν και οι έγκυρες πήγες τους παρακλάδια της Indymedia ) και έγραφαν τα απίστευτα απο ύβρεις μεχρι συκοφαντίες δήμοσια όλα αυτά απορούμε που δεν αυτοκτόνησε η Γιατρός και άντεξε την μισανθρωπη μοχθηρότητα τους (υπόψιν όλοι αυτοι δεν ειναι σε άλλο πλανήτη ούτε σε άλλη χωρα ).

Και εκεί που ορδές μοχθηρά κομμουνιστο-αγρίμια ανθρωποφάγων την συκοφαντουσαν που αν την ειχαν μπροστά τους θα την έσφαζαν με Κονσερβοκούτια οπως εκαναν το 40 , για λογαριασμό ελληνόφωνων, ξαφνικά εμφανίζεται μια στα σχόλια που είχε λίγο τσίπα και τους λέει " σταματήστε αυτο που κάνετε ειναι ανθρωποφαγία δεν θα συμμετέχω σε αυτό " , οτι δηλαδή και αυτή ηταν σαν τους άλλους εκεί αριστερό-κομμουνιστρια άπλα είδε ότι αυτο που κάνουν πάρα ειναι κακό και άκρως μοχθηρό, σαν να λέμε η ίδια τους βοηθούσε να σκοτώσουν κάποια (χαρακτήρα σε αυτη την περίπτωση κλασική τακτική τους ) και λίγο πριν την αποτελειώσουν κόβοντας της το κεφάλι, να τους λεει σταθείτε παιδιά μην της κόψετε το κεφάλι !!

Όλο αυτο γίνεται καθε μέρα στο ίντερνετ απο δεκάδες έγκυρες πήγες τους αλλα και τα κανάλια τους σε πιο light μορφή και σε αυτο συμμετέχουν ορδές ακομα και αυτοι που με αυτο περιστατικό τωρα το παίζουν πονόψυχοι , ενώ οι ιδιοι ειναι με τετοια ατομα κάθε μέρα, οπως ειναι με παιδεραστές δολοφόνους και ολα τα μοχθηρά αγρίμια, και οχι μονο αυτο τα υποστηρίζουν κιόλας, ποιοι διαβαζουν εγκυρες πηγες τους που γράφουν ύπουλες ηλιθιότητες και κανουν επίθεση στην ίδια την λογική οχι μονο στην αλήθεια και το δίκαιο , και τους πατουν like?

Όπως έλεγε και ένας μπάρμπας ο ίδιος είχε βοηθήσει να κτίσει σπίτι ο γείτονας του πριν 40 χρόνια και όταν πήγε να κτίσει αυτός πριν 10 έτη τον κάρφωσαν οι μοχθηροι γείτονες οχι άπλα δεν βοήθησαν, αυτός ειναι πολιτισμός των μοχθηρών βαρβάρων που τωρα ξαφνικά το παίζουν πονόψυχοι (στους αλλους) για εναν άγνωστο τους για να το παίξουν άνθρωποι μεχρι να το ξεχάσουν σε καμια εβδομάδα, για να μην πούμε πως οι ιδιοι ειναι που έκαναν επίθεση σε όσους δεν ήθελαν τα μπόλια κτλ κτλ.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications