Απίστευτες μοχθηρές ηλιθιότητες απο έγκυρες πήγες τους  και τα κανάλια τους

Κάνουν μοχθηρές προπαγάνδες και για αυτο θέμα στο ποπολό όπως σε κάθε τι που ειναι απο κακό

Τι έκαναν λοιπόν που θυμίζει αυτα που εκαναν στην αρχή της ψευδό-πανούκλας ? είπαν πως κάποια άγνωστη προφανώς με ψεύτικο όνομα έκανε καταγγελία λένε (ενα σατανικό πράγμα στις καταγγελίες που δεν ειναι απο δικούς τους δεν δίνει κανένας σημασία ούτε καν η αστυνομία ) ότι δήθεν δεν μπορούσε να βγάλει ταυτότητα και για αυτο ευθύνονται οι "φασίστες" (οχι η αστυνομία ) που πανε και βγάζουν ταυτότητες για να μην πάρουν την νέα διαβάστε τι γράφουν σε κομμουνιστο-σελιδες τους newsbreak , thetoc iefimerida , αλλα μας εβγαλε και το "χριστιανο-πατριωτικο" Pentapostagma μαζι με εγκυρες πηγες τους με τιτλο "Φοβούνται το τσιπάκι"! Ουρές για να βγάλουν νέες ταυτοτήτες " στις 18 Αυγ 2023, και αυτη τωρα ειναι πατριωτικη σελιδα για ορδες ανεγκεφαλους:

Δεν έχουν τέλος οι ουρές έξω από τα αστυνομικά τμήματα για την έκδοση νέων ταυτοτήτων, με πολίτες να περιμένουν στην αναμονή αμέτρητες ώρες.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που με ξύλινους σταυρούς, λάβαρα, ύμνους και προσευχές για να ξορκίσουν τον Σατανά που κρύβεται πίσω από τις νέες ψηφιακές ταυτότητες, όπως λένε, διαδηλώνουν εναντίον τους. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή ασκεί τεράστιο αντίκτυπο και όσους χρειάζονται το επίσημο έγγραφο προκείμενου να ταξιδέψουν ή για συναλλαγές τους με το κράτος.

«Η περιπέτειά μου ξεκίνησε όταν ξαφνικά έπρεπε να ταξιδέψω και χρειαζόμουν διαβατήριο γατί έπρεπε να βγει η βίζα. Πήγα στο ΑΤ της περιοχής μου και εκεί διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα τυπογραφικό λάθος στην ταυτότητά μου και έπρεπε να εκδοθεί νέα. Από εκεί αρχίζει ο Γολγοθάς μου», περιέγραψε η γυναίκα.

Όπως ανέφερε η ίδια, 350 άτομα ήταν εγγεγραμμένα στην άτυπη λίστα για έκδοση ταυτότητας.

«Ήμουν η μόνη που είχα πραγματικά ανάγκη. Άκουσα μέχρι και ότι μέσω των ακτινών από τη φωτογραφία, μέσω της ίριδος, θα αλλάζει το DNA και θα φυτευτεί το τσιπάκι», τόνισε, ενώ εξήγησε πως αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει έξω από το αστυνομικό τμήμα προκειμένου να λάβει τη νέα της ταυτότητα.

---

Ειδικα στο τελος βγαζει ματι οτι ειναι βαλτή απο τους συμμορητες "θα αλλάζει το DNA και θα φυτευτεί το τσιπάκι" αυτα τα ύπουλα τα λένε τα άναρχο-μιασματα στα goim ,μπορει καν να μην υπαρχει κάμια γυναικά που δηθεν περίμεμε 36 ώρες στην ουρά για να βγάλει ταυτότητα για να παει στο εξωτερικό και τωρα βρηκε οτι ειχε γινει τυπογραφικο λαθος (εδω γελαμε ), ο σκοπος των συμμορητων ειναι αλλός με αυτες σατανικες μοχθηροτητες, εκτος ότι χλευαζουν τους κολλημενους χριστιανους : να κανουν το ποπολο που παει και βγαζει νεες ταυτοτητες επειδη δεν θελει τις νεες MOSIP των σατανο-συμμορητων , να έχει και ενοχες, κλασικη τακτική του κακου που κτυπαει και στο αισθημα, κατα τα αλλα οι σαταναδες ειναι καπου αλλου και στην κολαση και οχι εδώ, αλλα για να τους καταλαβεις πρεπει πρωτα να εισαι ανθρωπος με την εννοια της λεξεως και οχι διποδο οπως ελεγε και ο Πλατων .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications