Να μην ξεχάσουν να κάνουν συνδρομή σε αυτούς που τους έκαψαν  εκεί στην  Χαβάη  για μην λέμε μονο για τους Νεοέλληνες

Ξανά η ίδια ιστορία οι φυλές του σατανά να τρώνε ποπ κορν άφου έχουν βαλει τα μοχθηρά goim τους να κανουν την "δουλειά" και οι ορδες ηλίθιοι να τα βλέπουν ολα φυσιολογικά, η φωτιά πήδηξε αναμεσα σε δρόμους στα αυτοκίνητα και τα λαμπάδιασε λες και ηταν χάρτινα,δεν χρειάζεται καν να πεις σε ηλίθιους τι και πως άσε που θα το βγαλουν ολα θεωρίες συνωμοσίας, που οι ίδιες ορδες που ελέγχονται ακομα και με λέξεις θα σπεύσουν να τους πατήσουν Like,ενώ ετσι τι θα βγαλουν θεωρίες συνωμοσίας? οτι οι ιδιοι ειναι φυλές του κακού? .

Όπως βλέπουμε παντού ειναι σαν τους Νεοέλληνες άρα τι διάφορα έχουν ρε κοιμισμένοι οι δηθεν απόγονοι του Πλάτωνα στην Ελλάδα με ολους τους άλλους ? για εσας που λετε πως ολοι στο Ελλαδισταν ειναι απογονοι των αρχαιων μυστων? καμιά ! σε όλες τις χώρες το 80% του πληθυσμού ειναι ενα μάτσο δίποδα που ζουν και σκέφτονται σαν ζωα σε φάρμα, και ελέγχεται απο το 10%

Αυτο το 10% ειναι φυλες αυτου που ξερετε ως σάτανα, που ελέγχει πολύ εύκολα το μεγάλο ποσοστό επειδή ζει σαν ζώο σε όλη την ζωή του, σκοτωσαν ολους εξυπνους με το κομμουνισμο τους για να μεινουν αυτοι οι πιο εξυπνοι στην Γη και αυτο το ποπολο το αποκαλει ιδελογια, άρα τι μένει? το άλλο 10%

Από αυτό το 10% το 50% ειναι τύπου δηθεν ψαγμένων και δηθεν αφυπνισμένων σαν όλους αυτούς που βγαίνουν στην Ελλάδα οι οποίοι αναπαραγουν ότι βρουν και συνήθως ειναι και κολλημένοι με θρησκείες ειδικά με τον χριστιανισμό, και οι οποίοι οχι μονο αντιγράφουν απο τους λιγοστούς λογικούς και τα κανουν σαλάτα μαζί με ηλιθιότητες απο φυλές του κακού, αλλα στρέφονται κατα αληθινών αφυπνισμένων και λογικων απο οπου εχουν και ολη την τεχνολογια και τις εφευρεσεις μαζι με ολους τους αλλους .

Κάνοντας μια ανάδρομη στο χρόνο βλεπεις το ίδιο πράγμα οι δηθεν μορφωμένοι με πτυχία δεν εχουν καμια διάφορα με αυτούς που δεν ειχαν πτυχία του 1900 ή του 1500, αφου τα διποδα εκ γενετης διποδα μενουν οσα πτυχια και τους δωσεις και μαλιστα οι εφευρεσεις ηρθαν απο λιγους και αμορφωτους για το ποπολο ακομα και ο Tesla δεν ειχε κανενα πτυχιο του σατανα.

Εδώ βλέπουμε δεκάδες σελίδες των φύλων του Μπαφομετ να λενε τα γνωστά για θεωρίες συνωμοσίας και για fake news και όλες αυτές τις σατανικές ηλιθιότητες ώστε τα δίποδα μετα να επηρεαζόμουν τους πάντες , καθώς σε αυτα τα δίποδα απευθύνονται όλες οι έγκυρες πήγες τους που θα θαψουν τους ελαχιστους λογικους ,και στην πρωτη θεση στην "ανεξαρτητη" Google :

Άλλα σε μια (αδελφή αυτής που εχουν και στο Ελλαδισταν που μας έκανε πολεμο το 2016 ) έχουν βάλει και συνδρομή ώστε τα δίποδα να πληρώνουν κιόλας τους δυνάστες τους για να τους λενε πως τα παντα ειναι θεωριες συνομωσιας και fake news και πως ζουν σε εναν αγγελικο κοσμο ( ενώ οι ιδιοι προσκυνούν τον θεο τους τον Μπαφομετ ή οπως αλλιως τον λενε, αρα που ειναι ο αγγελικός κόσμος όταν αναμεσα σας δημοκρατικά υπάρχουν και φυλές του κακού?), ξερουν οτι ορθά λενε το πόπολο goim που το ελεγχεις ακομα και με μασονικες λεξεις :

Στην Ελλαδα δε εκαναν και party απο λεφτα που μάζεψαν δηθεν για αυτούς που έκαψαν στο Μάτι, και το πόπολο δεν θα δώσει καμια δωρεά σε ανεξάρτητες σελίδες που δέχονται και πολεμο απο το κακό με καθε τρόπο ειδικα της Ελλαδας που υποστηριζει ομοιους του ως φωστηρες .

Και για να τελειώνουμε με τους Νεοέλληνες που νομιζουν πως όλοι στην Ελλαδα ειναι απόγονοι του Πλάτωνα : Δεν γίνεται να είσαι απόγονος του Πλάτωνα και να διαβάζεις δεκάδες σελίδες του κακού τύπου πρωτο θέμα, ούτε να σε δουλεύουν τοσο εύκολα κατι μαυριδερά μοχθηρά αγρίμια (με καθαρο ελληνικο dna) που βγάζουν μάτι σε τι ράτσα ανήκουν και που στάζουν απο παντού υποκρισία και μοχθηρότητα ...

Δεν γίνεται να ζεις και να σκέφτεσαι οπως όλοι οι άλλοι , να περιμένεις να σε σώσει ένας καλός θελουλης του Χριστιανισμού , και να μην έχεις ίχνος λογικής και δικαίου με αποτέλεσμα να κανεις δεδομένα τα παραμυθία του κακού, δεν έχετε καμια διάφορα με ολους τους άλλους τους πολλούς σε όλη την Ευρώπη Αμερική ακριβώς επειδή ειστε ίδιες θνητές φυλές που σας εχουν χωρίσει σε χώρες δεν έχετε καμια σχέση με το θεϊκό γένος που άνηκαν όλοι οι αρχαίοι μύστες,απορίας άξιο ειναι που όλοι αυτοι που το παίζουν απόγονοι αρχαιων δεν λενε λέξη πως άλλο οι θνητοί και άλλο οι ημίθεοι και πως η γνώση ηταν για λίγους ακόμα και τότε , δηλαδή μονο για πνευματικά ανώτερους που μπορουν να καταλάβουν και να γίνουν και αυτοι ημίθεοι, εχει αυτο καμια σχέση με την δημοκρατία και ίσα δικαίωμα για ολους ? γιατι να ψηφίζει πχ ενα δίποδο που διαβάζει φυλές του κακού ? αφου δεν εχει ούτε αντίληψη ούτε νοημοσύνη ούτε λογική ούτε ίχνος δίκαιου, και κάπως έτσι οι πολλοί που ελέγχονται ως προβατα απο φυλές του κακού , οι ίδιες στρέφονται κατα των λιγοστών ανθρώπων κτλ κτλ ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications