Ο Μπιλ Γκέιτς  και το MOSIP: ένα παγκόσμιο ψηφιακό σύστημα  που θα αντικαταστήσει  τις ταυτότητες

Και ασε τους ηλιθιους να νομιζουν οτι καποια ευρωπαικη ενωση τα επιβαλει και οχι οι φυλες του Μπαφομετ, που ειναι και πισω απο αυτον τον βλακα οπως ειναι και πισω απο ολους τους ηλιθιους που οι μαζες θεωρουν ως σπουδαιους αυτα ειναι τα χρησιμα goim που λενε στα ιερα κειμενα τους, και ότι οι νεες ταυτοτητες δεν έχουν gps ενω δεν τις θελουν για αυτό, αποριας αξιο ειναι που ορδες νομιζουν οτι σαταναδες ειναι καπου αλλου ένω οι ιδιοι πατανε like σε οτι πιο μοχθηρο και σατανικο μπορεις να φάντασεις . «Modular Open Source Identity Platform» (MOSIP) λένε μεταξυ τους τις νεες ταυτοτητες αλλα στο ποπολο που διαβαζει εγκυρες πηγες τους λένε ηλιθιοτητες προχθές μαλιστα μπήκαμε στο Πρώτο θέμα και πάθαμε σοκ απο την μοχθηρότητα ακόμα και εμείς που ξέρουμε τι μοχθηροί και μισάνθρωποι ειναι.

Σύμφωνα με συμμορια τους «Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς» «Από το 2018, 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένων εννέα στην Αφρική και δύο στην Ασία, έχουν υπογράψει μνημόνια συνεργασίας με το MOSIP για να πιλοτάρουν το σύστημα. Περισσότεροι από 90 εκατομμύρια γυδοπροβατα έχουν εγγραφεί για ταυτότητες που βασίζονται στο MOSIP στις Φιλιππίνες, την Αιθιοπία και το Μαρόκο (αρχισαν πρωτα απο αυτους που δεν καταλαβαινουν τιποτα).

Και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα σήμαινε η ψηφιοποίηση της προαναφερθείσας παγκόσμιας ταυτοποίησης: «Σε μια αφρικανική χώρα, 550.000 μαθητές άρχισαν να λαμβάνουν κρατικά επιδόματα αφού η ομάδα MOSIP δημιούργησε ένα εργαλείο που εισήγαγε τα υπάρχοντα βιομετρικά τους δεδομένα από το τμήμα εκπαίδευσης στην αναγνώριση συστήματος . Σε ένα ασιατικό έθνος, η κυβέρνηση εξέδωσε αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών όταν οι άνθρωποι εγγράφηκαν στο σύστημα αναγνώρισης της χώρας, οδηγώντας σε 8 εκατομμύρια αιτήσεις τραπεζικών λογαριασμών».

«Για να είναι πλήρως λειτουργικό αυτό το εργαλείο, οι κυβερνήσεις μαριονετες τους χρειάζονται επίσης βιομετρικές συσκευες, μηχανές εκτύπωσης καρτών ή διαπιστευτηρίων και ενοποιητές συστημάτων.

MOSIP παρέχει πολλές επιλογές για την κοινή χρήση βιομετρικών δεδομένων — «συμπεριλαμβανομένων των σαρώσεων των δακτυλικών αποτυπωμάτων, της ίριδας ή του προσώπου σας» — Πλήρη παρακολουθηση τύπου σοβιετικής ένωσης, αλλα θα βλέπουν και ποιοι ειναι μη δίκες άκρως μοχθηρές ράτσες εκ γενετής και ποιοι ειναι "φασίστες" με τα βιομετρικα δεδομένα, έτσι θα εχουν απο πριν δεδομενα σε ποιους θα βάζουν απο "καλα μπολια" μην ξανα γινει το ιδιο με την ψευδο-πάνουκλα τους και πανε αδιαβαστα ακομα και δικα τους χρησιμα goim , αλλα αυτα δεν ειναι για το πολλούς που δεν εχουν ιδέα απο φυλές δεν θα καταλάβουν καν τι λες, ασε που θα κανουν τα ιδια που κανουν στο ιντερνετ και εκτος ιντερνετ, εσυ εισαι καλος λες τα δικα μας παραμυθια παρε προωηση , εσυ παρε block και μηδανιμη απηχηση, κτλ κτλ, αυτές ειναι λοιπόν οι νέες ταυτότητες . Παρέμβαση εισαγγελέα για τα κόμματα τους που ειναι κανονικές συμμορίες με εντολες απο έξω πότε θα γίνει? τι δεν ειναι Σπαρτιάτες αυτοι? ούτε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications