Εισαγγελική έρευνα  για το που πήγαν τα λεφτά των αντιπλημμυρικών τώρα το θυμήθηκαν (λες και δεν ξέρουν )

Μέτα τις μηνύσεις θυμήθηκαν για το που πήγαν τα λεφτά για ρίξουν στάχτη στα μάτια (αυτη ειναι εντολή απο ελληνόφωνους) , δεν ξέρουν και καλά , λες και μυρίζανε τα λεφτα με τσουβάλια δεν υπάρχουν τιμολόγια απευθειας αναθέσεις σε δικούς τους κτλ, ετσι γράφουν σε εγκυρες πηγες τους για να δειξουν οτι υπαρχουν και πως ειναι δηθεν ανεξαρτητοι οταν τους δινει εντολες ακομα και αδυσταχτος συμμορητης :

Η εγκληματική συμμορια λοιπον του Αρείου Πάγου (που δεν έχει ουτε έναν αρειο = δικαιο) αλλα αδυσταχτους υπηρετες των ελληνοφωνων μαλιστα ενα μαυροτσουκαλο (κομμουνιστικης ρατσας) το εβαλαν εκει μεσα στο καλοκαιρι μεσα στις φωτιες δηλαδη ωστε να μην ψαξει κανενας πως μπηκαν αυτες οι φώτιες, με τι κριτήρια μπαίνουν εισαγγελείς? και ποιος σας υπογραφει οτι οι ιδιοι δεν ειναι μελη σατανο-συμμοριας για να αλληλοϋποστηρίζονται ? , ζητά λοιπον με παραγγελία της προς τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών Βόλου, Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων να ελεγχθούν συγκεκριμένα έργα τα οποία -θεωρητικά- έγιναν μετά τον «Ιανό», αλλά τα πήρε… το νερό στην κακοκαιρία Daniel. Παράλληλα, ζητά να ελεγχθούν άλλα έργα που έπρεπε να έχουν γίνει αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί ή δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Ζητά από τις κατά τόπους εισαγγελίες να ελεγχθούν σε βάθος συγκεκριμένα έργα, που έγιναν μετά τον Ιανό, αλλά τα πήρε το νερό στην πρόσφατη θεομηνία και για άλλα που όφειλαν να έχουν γίνει και όμως έμειναν στα χαρτιά η δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Επίσης ζητά έρευνα σε βάθος για κονδύλια εκατομμυρίων που διατέθηκαν μετά τον Ιανό, στις δημοτικές αρχές της Καρδίτσας κυρίως, σε άλλους δήμους και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας τα οποία όμως αντί να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα, διοχετεύθηκαν αλλού.Μπλα μπλα μπλα.....

Εισαγγελική έρευνα αν και ειναι φανερα όλα, για την δράση ελληνοφωνών και των αναρχο-μιασματων τους με δείκτη νοημοσύνης σκύλου ακόμα και στο ιντέρνετ ποτε θα γινεί ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications