Συμμορίτης της CIA εξομολογείται στο νεκροκρέβατο του: «Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν το 2024»

Τους τελευταίους μήνες της ζωής του, ο πρώην συμμορίτης της ιουδαϊκής CIA που ελέγχει και στο Ελλαδισταν φανερα τι θα διαβαζουν οι μάζες ακομα και στο facebook και τι ειναι δηθεν fake news και δηθεν θεωρια συνωμοσιας, ο Τζόζεφ Σπένσερ μάζεψε την οικογένειά του και τους είπε ότι είχε πολλά μυστικά που έπρεπε να μοιραστεί με τον κόσμο με τη μορφή μιας εξομολόγησης στο κρεβάτι του θανάτου.

Εκείνη την εποχή,οι άλλοι συμμορίτες αμέσως τον απέρριψαν ότι λέει συνωμοσίες και διακινούσε απίθανες θεωρίες για τις μυστικές κοινωνίες και τα σχέδιά τους για την ανθρωπότητα τα γνωστά δηλαδή που λενε στους ηλιθιους οι "ανεξαρτητες σελιδες" τους δειγμα οτι έλεγε αληθεία .

Αλλά το 2023, η ομολογία του στο νεκροκρέβατο κερδίζει την προσοχή γιατί όλα όσα προέβλεψε συμβαίνουν. Ο πρώην πράκτορας της CIA προέβλεψε ορισμένα βασικά πράγματα, όπως η επιδημία παιδεραστίας και η εμπορία παιδιών, η εμμονή της ελίτ με την ερήμωση του πληθυσμού, τα chemtrails, η αποκάλυψη εξωγήινων και αυτό που περιέγραψε ως "τροποποιημένο ιό γρίπης" που η ψυχοπαθής ελίτ θα εξαπολύσει στην ανθρωπότητα.

Ακούγεται κάτι από αυτά γνώριμο;
Όμως οι προβλέψεις του δεν σταματούν εκεί και είναι οι προβλέψεις του για το έτος 2024 που εκπλήσσουν όσους γνωρίζουν τι είχε πει. Ο Σπένσερ ξεκίνησε περιγράφοντας τη διαδικασία με την οποία στρατολογήθηκε και μετατράπηκε σε συμμορίτη της CIA με εντολή «να σκοτώσει και να ξεχάσει».

Η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει εδώ και δεκαετίες να απελευθερώσει την απάτη για το κλίμα και να ερημώσει τον κόσμο. Πολύ πριν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είχαν ιδέα για την ατζέντα, στον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι σχεδίαζαν να εξαπολύσουν τον Covid στον κόσμο το 2017, αλλά έπρεπε να καθυστερήσουν τα σχέδιά τους μετά την εκλογή του Τραμπ το 2016 επειδη το ναζι που τον ελεγαν τοτε ολες οι εγκυρες πηγες τους δεν επιασε στην Αμερική οπως γινεται στο Ελλαδισταν που νομιζεις οτι εισαι στην σοβιετικη ενωση με τοσους πολλους σταλινο-μογγολους 400 ετη τουρκοκρατια βλεπεις, και ειναι συγγενεις των μογγολων που εισεβαλαν στην Γερμανια το 1945 και εσφαζαν και βιαζαν γερμανικες γατες απο κοριτσια 10 ετων εως γριες, για να γινει σαν την Ελλαδα και εκει οπως και εγινε .

Ο Calin Georgescu, πρώην πρόεδρος της Λέσχης της Ρώμης και πρώην εκτελεστικός διευθυντής των Ηνωμένων Εθνών, παραδέχτηκε το ίδιο. Και αν αυτό δεν σας φτάνει, ο Άντονι Φάουτσι, πιάστηκε επίσης να καυχιέται για έναν «ιό έκπληξη» που είχε προγραμματιστεί για το 2017 .

Σύμφωνα με τον Spencer, οι «εκπλήξεις» και τα τρέχοντα γεγονότα δεν είναι τυχαία, αλλά μέρος ενός σχεδίου δεκαετιών για την επίτευξη μιας ερημωμένης μεταβιομηχανικής κοινωνίας στην οποία υποβαθμίζουν την ανθρωπότητα , σύμφωνα με τον Spencer, ο οποίος προειδοποιεί ότι η δημογραφική κατάρρευση στον δυτικό κόσμο θα φτάσει σε κρίσιμα επίπεδα στις αρχές της δεκαετίας του 2020.

Σύμφωνα με τον Spencer, έχουν προγραμματίσει ένα σημαντικό γεγονός για το 2024 που θα αλλάξει την πορεία του μέλλοντος και τη δημιουργία μιας Κυβέρνησης παγκόσμια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications