Ψυχομολυσμένη φεμινίστρια: «Αποφάσισα να κάνω έκτρωση όταν ήξερα ότι το μωρό μου θα γινόταν αγόρι»

Μια Αμερικανίδα φεμινίστρια, γνωστή με το παρατσούκλι Lana που την καθοδηγεί αυτο που ξέρετε ως σατανάς, σαν τα ζόμπι άπαξ και μολυνθούν τελείωσε μετατρεπονται σε ζομπι αυτές έπρεπε να της μαζέψουν σε ξερονήσια ειναι νεκρές πνευματικά μαζί με αλλα μιασματα τύπου antifa , ανέφερε στο blog της ότι το 2012 ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος και ότι όταν ένας υπέρηχος αποκάλυψε ότι το μωρό της θα ήταν αγόρι, αποφάσισε να κάνει έκτρωση ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

«Το σώμα μου με είχε προδώσει. «Ήμουν σε κατάσταση σοκ, άρχισα να κλαίω [...] μπορούν να βιώσουν μόνο όσοι έχουν δει τη ζωή τους να καταστρέφεται από έναν πόλεμο», λέει στην ψυχοπαθή ιστορια της κατά την οποία αναφέρεται στον πατέρα ως «δότης» και στην κατάσταση της εγκυμοσύνης ως «διάγνωση».

Μετά από τρεις μέρες «ανακάλυψε» ότι δεν μπορούσε να φέρει άλλον άντρα στον κόσμο. Και γράφει: «Δεν μισώ τους άντρες, μισώ την πατριαρχία, αυτό που γίνονται οι άντρες, ακόμη και μερικές γυναίκες. Δεν θα άφηνα να συμβεί αυτό στα παιδιά μου. Οι πιθανότητες γι' αυτό ήταν μεγαλύτερες αν ήταν αγόρι».

Παρά το μεγάλο σάλο που έχει προκαλέσει η απόφασή της στην κοινή γνώμη, διαβεβαιώνει ότι αν βρισκόταν ξανά στην ίδια κατάσταση, «θα το έκανα ξανά εν ριπή οφθαλμού». «Δεν μπορώ να πιστέψω μερικά από τα email που μου έχουν σταλεί, υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι που επιθυμούν τον θάνατό μου για να επιλέξουν τι να κάνω με το σώμα μου; Αυτό είναι χαρακτηριστικό ενός ψυχικά διαταραγμένου ατόμου», σχολίασε.

Ενώ η ίδια που λέει ότι λέει ο Μπαφομετ και αυτα τα Ιουδαίο-κομμουνιστικα περί πατριαρχίας ειναι εντελώς φυσιολογική ,ειναι αλήθεια πάντως πως το κακό ελέγχει πολύ πιο εύκολα τους πνευματικά κατώτερους και τους μετατρέπει σε εργαλείο του, αυτο που ορθά ονόμαζαν κάποιοι όταν ο κόσμος ήσαν πιο αγνός και έβλεπε το κακό καλυτερα πνευματική ψώρα, πόσοι και στο Ελλαδισταν έχουν προσέξει την αφύσικη συμπεριφορά των άναρχο-ork? αλλα και το γεγονός οτι η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτη ενός σκύλου και ειναι σαν τα καθοδιγει τηλεπαθητικα το ιδιο το κακο? μπορεί να το δει ο καθένας που θελει να λέγεται άνθρωπος σε δεκάδες άναρχο-σελίδες που ειναι κανονικές άναρχο-σατανικές εγκληματικές οργανώσεις, αλλα δεν τους βλέπουν ούτε οι χριστιανοί οι οποίοι μιλάνε για σατανά και την ίδια στιγμή πανε για καφέ με αυτα τα μιασματα που ειναι σαν δαίμονες που λενε στο χριστιανισμό και στην συμπεριφορά τους και τους έχουν και φίλους, όπως ηταν και το 40 που τα ιδια τα φιλαρακια τους και οι ηλιθιοι του χωριου μετατραπηκαν σε αιμοφορα κομμουνιστικα κτηνη και εσφαζαν και τους ιδιους ακομα και με φτυαρια ως τερατα που ξεπηδησαν απο την κολαση για αυτο παρουσιαζουν ως κακους τους Γερμανους που ηταν ετη φωτος μπροστα και ειχαν εντοπισει και επιστημονικά αυτα τα μιασματα ηδη απο το 30 `.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications