Τελικά η διαστρέβλωση είχε αρχίσει και πριν το ίντερνετ που βάφτιζαν τα πάντα μύθους  και φανταστικά

Μέτα από μια μάτια στο βιβλίο του Έντουαρντ Μπούλβερ-Λύττον για να επιβεβαιώσουμε αν οι κάτοικοι της κούφιας Γης έχουν σχέση με αρχαίους μύστες και τους Γερμανούς (πριν το 1945) τι φυλης ειναι και αν οι υποψίες ειναι σωστές για άλλη μια φορά, καθώς για να τους παρουσιάζουν ως κακούς υποχθόνιους η γνωστή μοχθηρή ράτσα της επιφάνειας ( θα σημαίνει οτι ειναι το ακριβώς αντίθετο οπως ολους οσους παρουσιαζουν ως κακους ) ειδικά στους χριστιανίκους κύκλους και ότι δηθεν ο μέγας Αλέξανδρος αυτούς έκλεισε στα έγκατα της Γης και ολα αυτα τα χριστιανικά παραμυθία που αναπαράγουν οι χριστιανοί που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτα που έλεγαν οι αρχαίοι μιας και το παίζουν απόγονοι αρχαιων.

Τελικά οι υποψίες βγήκαν αληθινές βεβαία όσοι το εχουν διαβάσει και δεν εχουν ιδέα ούτε απο φυλές ούτε απο αληθινή ιστορία (ειδικά στο Έλλαδισταν που οχι μονο εχουν δεδομένη την ψεύτικη ιστορια επειδή δεν εχουν ίχνος δίκαιου αλλα και ενα σατανικό μένος κατα της Γερμανίας ακομα και 80 χρονια μετα που ειναι υπό κατοχή των μοχθηρών ) δεν θα καταλάβουν τίποτα όλοι αυτοί οι βάρβαροι για αυτούς ειναι άπλα ενα παραμύθι γιατί μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη τους και επειδή ετσι τους είπαν ένας μύθος άπλα ...

Το κακό και το χέρι εχει βάλει εδω και φαίνεται εξ αρχής, οχι μονο στο υπότιτλο που έχουν βαλει "ο μύθος" αλλα και στην αρχή γράφει "σημείωμα του εκδότη" ενώ δεν ειναι του εκδότη αλλα δικό τους αυτών που έβγαλαν αυτο το βιβλίο η αυτών που εκαναν την μετάφραση και γράφουν το επερχόμενη φυλη ειναι του ανθρώπου που έλεγε πως η πένα ειναι δυνατότερη απο σπαθί, που ειναι το σημείωμα του εκδότη εδω? αυτα ειναι δικά τους λογία που μιλάνε για το ποιος ειναι αυτός που έγραψε το βιβλίο .

Η ύπουλη μοχθηρότητα καθώς γνωρίζουν οτι οι μάζες δεν έχουν λογική έχει και συνεχεία:
O Λύττον πιστευει απολυτά αυτά που έλεγε, οκ καλα μέχρι εδώ και μετα γραφουν σε αντίθεση με αυτο που γράφουν πριν: "το επερχόμενη φυλη ειναι απο τα πρώτα έργα επιστημονικης φαντασίας " ποιος το λέει αυτο οτι ηταν επιστημονική φαντασία? ο ίδιος δεν γραφει πουθενά κατι τέτοιο και επειδη ηταν φαντασια πηγαν και εκλεισαν τις διόδους με εκκλησιές? .

Και όλη αυτη την μοχθηρότητα το αποκαλούν σημείωμα του εκδότη ενώ ειναι δίκες τους ύπουλες τακτικές που θυμίζουν τις μοχθηρές ασυναρτησίες που λενε και σε έγκυρες πήγες τους αφου το πόπολο οχι μονο δεν εχει ηθική για να καταλάβει οτι αυτα που λενε ειναι απο μοχθηρούς, αλλα δεν εχει και ίχνος λογικής και δεν καταλαβαίνει καν οτι αυτα που γράφουν οχι μονο ειναι ψέματα αλλα δεν έχουν καν λογική, αλλα τι να περιμενεις απο βαρβαρους της επιφανειας οπως ορθα λενε οι "κακοι" υποχθόνιοι?? εδώ οχι μονο υπηρετουν μοχθηρες σατανικες φυλες οι δηθεν πολιτισμενοι με πτυχια αλλα έχουν φτασει στο σημειο να σφαζουν ο ένας τον αλλόν για το τιποτα η κολαση η ιδια μονο σε ενα τετοιο κοσμο θα επικρατουσε το κακο...

Για να δουμε τι λεει και φωνη του κακου γνωστη και ως wikipedia που ελεγε πως οι ορδες μογγολοι που έβαλαν οι ίδιοι να βιαζουν Γερμανιδες αριες ηταν προπαγανδα των ναζι, για τον Έντουαρντ Μπούλβερ-Λύττον:

Ο Έντουαρντ Μπούλβερ-Λύττον, 1ος Βαρώνος Λύττον (Edward Bulwer-Lytton, 25 Μαΐου 1803 - 18 Ιανουαρίου 1873) ήταν Άγγλος μυθιστοριογράφος, ποιητής, θεατρικός συγγραφέας και πολιτικός. Υπηρέτησε ως βουλευτής των Ουίγων από το 1831 ως το 1841 και Συντηρητικός βουλευτής από το 1851 έως το 1866. Ήταν Υπουργός Αποικιών από τον Ιούνιο του 1858 έως τον Ιούνιο του 1859, και κατά τη διάρκεια της θητείας του επέλεξε τον Ρίτσαρντ Κλέμεν Μούντι ως ιδρυτή της Βρετανικής Κολομβίας. Στον Μπούλβερ-Λύττον προσφέρθηκε η βασιλεία της Ελλάδας το 1862, μετά την παραίτηση του βασιλιά Όθωνα, αλλά την απέρριψε. Έγινε ο Βαρώνος Λύττον του Νέμπουορθ στη Βρετανική αριστοκρατία το 1862.

Ο Μπούλβερ-Λύττον ήταν ο πατέρας του πολιτικού Ρόμπερτ Μπούλβερ-Λύττον, πρώτου κόμη του Λύττον, ο οποίος διετέλεσε Γενικός Κυβερνήτης της Ινδίας και Βρετανός Πρέσβης στη Γαλλία, και συνέθεσε ποίηση υπό το ψευδώνυμο Owen Meredith.

Τα λογοτεχνικά έργα του Μπούλβερ-Λύττον ήταν πολύ δημοφιλή και τα μυθιστορήματά του το απέφεραν μεγάλη περιουσία. Έχει εφεύρει τις φράσεις «ο μεγάλος άπλυτος», «η επιδίωξη του παντοδύναμου δολαρίου », «η πένα είναι ισχυρότερη από το σπαθί» και «ο κάτοικος στο κατώφλι». Έπειτα ήρθε μια απότομη πτώση της λογοτεχνικής φήμης του, έτσι ώστε να είναι γνωστός για λίγα περισσότερα από την πολύ παρωδημένη γραμμή ανοίγματος «Ήταν μια σκοτεινή και θυελλώδης νύχτα…», τις πρώτες λέξεις του μυθιστορήματός του Paul Clifford (1830). Ο σαρδωνικός Διαγωνισμός Μυθοπλασίας Μπούλβερ-Λύττον επιχειρεί να βρει την "αρχική πρόταση του χειρότερου όλων των πιθανών μυθιστορημάτων"

Μυθιστορήματά ε? όταν έρθει η ώρα να βγουν στην επιφάνεια και μπει ενα τελος στην βασηλεια σας θα δείτε πόσο μυθιστορήματά ειναι, μαζί με εσάς και όλες οι βάρβαρες φυλές που σας υπηρετούν,διότι χωρις αυτές δεν θα γινόταν μια μοχθηρή ράτσα να επικρατεί άπλα επειδή ειναι μοχθηρή ενώ δεν εχει ούτε λογική ούτε ειναι έξυπνη χάριν στις ορδες βάρβαρων φύλων , μαζί και οι ορδες Νεοέλληνες ειδικά όσοι λενε για ναζι φασίστες πρέπει να εξαφανιστούν απο την επιφάνεια της Γης αυτη ειναι η φυσική εξέλιξη οι κατώτεροι να εξαφανίζονται διότι ειναι φορείς και υπηρέτες του κακού όσο υπάρχουν αυτοι θα βασιλεύει το κακό και επειδή αυτο δεν έγινε με το κάλο θα γίνει με το κακό

Οταν ανοίξει το φρέαρ της αβύσσου που λενε οι χριστιανοί (και βγουν ξανα οι δυναμεις του αξονα απο τον αξονα την ανταρτικη) και που νομιζουν πως αυτοι ειναι κακοί ως συνήθως οπως σε ολα νομιζουν τα ακριβώς αντίθετα ενώ οι ιδιοι υμνούν και ειναι αγκαλιά με αυτούς που λενε δαίμονες στην επιφάνεια, μεχρι και εκκλησιά του σατανά έχουν , αλλα οι κακοί ειναι η λευκη αδελφότητα (αρα η μαυρη ειναι αγγελουδια?) οι Γερμανοί (εδω και 100 ετη) και οι υποχθόνιοι (αχαχαχα ο Αδης δηλαδη ειναι σατανας ο ιδιος?) τα ακριβώς αντίθετα δηλαδή, ολοι αυτοι λοιπον ακομα και αν στείλεις το πνεύμα τους στο παράδεισο θα βαρεθούνε και θα θελουν να ξανα γυρίσουν εδω και να ξανα γεννηθούν διότι εδω την βρίσκουν για να βγάζουν και οι ιδιοι την μοχθηρότητα τους και οχι μονο να υπηρετούν το ίδιο κακό , τι θα κανουν αυτοι σε ενα μη βάρβαρο κόσμο αν δεν μπορουν να βγαλουν την μοχθηρότητα τους ? γιαυτό γέμισε ο τόπος μοχθηρούς ειναι οι ιδιοι που εχουν πεθάνει και ξανα γυριζουν εδώ τρέφονται με το κακό ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications