Η ζούγκλα των ψευδό-πολιτισμένων  :δολοφονία σε πάρκινγκ στον Πειραιά

Ο 68χρονος δράστης βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ με καραμπίνα.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, όταν ο θύτης και το θύμα του αιματηρού περιστατικού διαπληκτίστηκαν στο εν λόγω πάρκινγκ στον Πειραιά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος εμπλεκόταν σε σκηνικό έντασης στο πάρκινγκ αυτό, αναφέρουν μάρτυρες. Φεύγοντας από το σημείο, ο 68χρονος προειδοποίησε με νόημα τον 39χρονο ότι… θα επιστρέψει.

Ο 68χρονος είχε «βάλει στο μάτι» τους υπαλλήλους καθώς «επέμεναν» να... βάζουν αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο.

Ο 68χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Σύμφωνα, εξάλλου, με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που ο ηλικιωμένος εκτέλεσε τον 40χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, πυροβολώντας τον εξ επαφής στο κεφάλι και δίνοντάς του, στη συνέχεια, τη «χαριστική» βολή, είπε «επιτέλους, τον "τελείωσα", επιτέλους τον σκότωσα»!

Ο δράστης είχε απειλήσει στο παρελθόν το θύμα ότι θα τον σκότωνε, ενώ οι περίοικοι υποστηρίζουν πως ο 68χρονος ήταν ένας άνθρωπος που δημιουργούσε συχνά προστριβές στη γειτονιά με αρκετό κόσμο, καθώς, ως φαίνεται, όλα τον ενοχλούσαν. Όσον αφορά στο όπλο του εγκλήματος, φέρεται να ήταν παλιό, κειμήλιο από τον πατέρα του και να μην ήταν δηλωμένο.

Κατά πληροφορίες πριν από το αιματηρό περιστατικό υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, με τον ηλικιωμένο να «πετάγεται» κατόπιν σπίτι του, να παίρνει την κυνηγετική καραμπίνα του και να επιστρέφει στο πάρκινγκ για να εκτελέσει με εντυπωσιακή ψυχραιμία τον 40χρονο.

Αυτός θα διάβαζε σίγουρα σελίδες ελληνόφωνων τύπου πρώτο θέμα, δηλαδή ομοίων του κατι μοχθηρα μαυριδερα αγριμια που ο ακομα και ο τροπος που γραφουν προπαγανδες ειναι σαν να τα γραφει αυτος που ξερετε ως σατανας (υπηρχε περιπτωση ολες οι εγκυρες πηγες τους να ηταν στην πρωτη θεση αν ολοι στο Ελλαδισταν ησαν απογονοι του ευγενους γενους?), θα έλεγε για ναζι φασίστες , θα ηταν υλιστής όσο δεν πάει, και θα υποστήριζε επίσης κόμματα ελληνόφωνων εναλλάξ , αυτο ειναι το τυπικό προφίλ τέτοιων νεοελλήνων που το παίζουν δήθεν μορφωμένοι επειδή τους έδωσαν πτυχία τα μασονικά σχόλια οπως δίνουν και σε λαθρο , και δήθεν πολιτισμένοι επειδή μιλάνε στην υποκριτική γλωσσά του Γιαχβέ που αποκαλούν ευγένεια ενώ αυτη η λέξη δεν είχε σχέση με το πως μιλάς αλλα με το ευγενές γένος, βλεπουν επισης το lupen ελληνοφρενεια και αλλα τετοια των μοχθηρων και γελανε σαν ηλιθιοι (η σαν δαιμονες στην κολαση) οσο μετατρεπουν τον πλανητη σε κολαση τα φιλαρακια τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications