Απόγνωση και εγκατάλειψη στην Θεσσαλία  δύο εβδομάδες μετά - Αυτά γίνονται όταν υποστηρίζουν το κακό

Οικογένειες έμειναν χωρίς σπίτι από την μια στιγμή στην άλλη, κοιμούνται όπου βρουν και τα παιδιά δεν ξέρουν ούτε πότε αλλά ούτε σε ποιο μασονικο σχολείο θα πάνε, τρομος στους σατανιστες αν δεν ανοιξουν δεν θα κανουν πλυση εγκεφαλου. Οι κάτοικοι εκφράζουν την απόγνωση και την απογοήτευσή τους καθώς όπως λένε, δεν υπάρχει κανείς από το Κράτος δίπλα τους.

Πως δεν υπάρχει? τα άναρχο-ορκ που έστειλαν εκεί και που υποδέχθηκαν αντί να πάρουν με τις πέτρες τι ηταν? Νέα Δημοκρατία δεν καταψήφισαν μετα το ΣΥΡΙΖΑ? πως δεν υπάρχει κανείς από το Κράτος δίπλα τους οταν εσπευσαν να καλυψουν τους νεκρους? πρώτο θέμα και λοιπες σελιδες ελληνοφωνων δεν διαβαζουν ? η θεια δικη (οχι η χριστιανική που ακομα και μεγα δολοφονους τους κανει αγιους) εκδικήθηκε γιατι ήξερε οτι εκεί μπορεί να το κανει οχι οτι άλλου δεν ειναι έκφυλοι αλλα θσ ερθει και δικη τους ωρα ειτε σε αυτη την ζωη τους ειτε στις επομενες που παλι θα ειναι εκφυλοι εκ γενετης .

Κάτοικος του Παλαμά Καρδίτσας αποκαλύπτει ποια είναι η κατάσταση στην περιοχή δύο εβδομάδες μετά την καταστροφή. «Υπάρχουν χωριά που βγήκαν προχθές από το νερό. Δεν έχει εμφανιστεί κανένας, είμαστε εκτεθειμένοι, δεν υπάρχει μέριμνα για τίποτα, είμαστε μόνοι μας» δήλωσε

«Δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα από την δυσοσμία. Μας τσιμπάνε κουνούπια και έχουμε κάνει εξανθήματα, δεν ξέρω τι θα γίνει, είμαστε αφημένοι από όλους» πρόσθεσε (αχα απο εδώ πηραν την ιδεα για να καλυψουν τον θανατο απο μπολι της 20χρονης δοκίμου που η οικογένεια έδινε συνεντεύξεις στους ηθικούς αυτουργούς για να πει τι? οτι λενε γιατροι που κανουν πως δεν ξερουν οταν κυνηγουσαν τους παντες να κανουν τα μπολια).

Σε απόγνωση βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Θεσσαλία, που πραγματοποίησαν την Πέμπτη συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τις καταστροφές στις σοδειές και τα κοπάδια τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications