Ντυμένη στα λευκά η οικογένεια στην κηδεία της 20χρονης δοκίμου που δίνει συνεντεύξεις  στους ηθικούς αυτουργούς

Θάνατος 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού: «Οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά», λέει η γιαγιά της που αλλου? στο newsit! που πήρε χιλιάδες ευρώ για κανει πλύση εγκεφάλου και για κάνει το μπόλι η εγγόνα της, οι σούπερ ντουμπερ γιατροί που εκαναν μπόλια στους πάντες επειδή ετσι έλεγε το πρωτόκολλο της Σιών τωρα σηκώνουν τα χεριά οι δήθεν ειδικοι , ο άλλος βγήκε στα κανάλια τους για να πει στην ουσία οτι δεν ξέρει απο τι πέθανε τον ίδιο όμως αν τον ρωτούσαν απο τι πέθανε μια μούμια 1000 ετών αμέσως θα έβρισκε , και ακόμα ειναι στην θέση του, αλλα τι να περιμένεις όταν η οικογένεια της έχει πάρει σβάρνα σελίδες των ελληνόφωνων για πει οτι της λενε οι γιατροί? αυτα βλέπουν οι ελληνόφωνοι και τριβουν τα χερια τους και γελάνε σατανικά, σου λενε αυτοι ειναι δικοι μας και λένε οτι τους λενε οι γιατροι μας, πειτε εκει ενα ψεμα να ξεμπερδευουμε σιγα μην ψαξουν απο μονοι τους γιατί πέθανε .

Τέτοια άγνοια πραγματικοτητας δεν πρέπει να ξανα υπήρχε στα χρονικά, διότι απο το 2010 και μετα τους βλεπεις μεσώ ίντερνετ, και αυτο ειναι το χειρότερο, διότι αυτο δείχνει πως οι μάζες οχι μονο ειναι χαμηλής νοημοσύνης αλλα δεν έχουν καμιά αίσθηση του δίκαιου για αυτο όλες σελίδες ελληνόφωνων που τωρα ασχολούνται αν εκλασε ο Κασιδιάρης απο το μένος που έχουν, ειναι στην πρώτη θέση , τι να περιμένει κανεις απο εναν τέτοιο λαό που υποστηρίζει τους δυνάστες του και στο ίντερνετ και αρκεί να τους πεις ενα θεωρίες συνωμοσίας για συνεχίζουν να ζουν ως προβατα στην μασονικη φάρμα?

Και οι εγκυρες πηγες τους συνεχιζουν το δουλεμα:

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου που δεν έχει ακόμα πιστέψει τον ξαφνικό χαμό της νεαρής κοπέλας η οποία πιθανότατα «έφυγε» από εγκεφαλίτιδα που της προκάλεσε τσίμπημα εντόμου στο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία.Η νεαρή δόκιμος ήταν υγιέστατη και είχε κάνει και εξετάσεις πριν μπει στο πλοίο.

"Πιθανότατα «έφυγε» από εγκεφαλίτιδα που της προκάλεσε τσίμπημα εντόμου", ουτε στην Ουγκαντα δεν γινονται αυτά να βγαίνουν κα λένε τέτοιες ηλιθιότητες, εμεις λενε πως πηδηξε ενα φιδι (τωρα που βρεθηκε το φιδι ρωτηστε αυτους που βρεθηκε το εντομο στον ωκεανο πρωτα) και την δαγκωσε ειδικα αυτην,και μετα εξαφανίστηκε μην σου πω πως εβγαλε φτερα και πεταξε, αυτο ειναι πολυ πιο λογικο απο αυτο που λενε οι ειδικοι, αφου η οικογένεια τρεχει σε εγκυρες πηγες ελληνοφωνων φαντασουν τι θα ειναι , δεν σεβονται ουτε τον θανατο δικου τους ατομου και βγαινουν για να πουν οτι τους λενε οι γιατροί , ποσο δε αν οι ιδιοι που διαβαζουν εγκυρες πηγες ελληνοφωνων να της ελεγαν να παει να κανει το μπολι ,να δείτε πως επίτηδες στέλνουν τους συμμορίτες που το παίζουν δημοσιογραφοι να ρωτούν για να δουν τι ρόλο παίζει η οικογένεια της και ανάλογα να δράσουν, οπως κανουν με εναν συμμορίτη youtuber που στέλνουν να παίρνει συνεντεύξεις απο διάφορα ξεχωριστά άτομα για να μαθαίνουν τι κάνουν και ο νοών νοητό .

Κατα αλλα ψευδο-επιστημονες όλοι που ειπαν οτι οι εξωγηνοι στο μεξικο ειναι αληθινοι,και ειναι απο κεικ, δεν ξερουν οι ειδικοι στα ψεματα ακομα και απο χιολομετρα μακρια? για μην πουμε τα ψέματα που έλεγαν κάθε μέρα για να κανουν ολοι τα μπολια, και όμως ακομα τους πατανε like γιαυτο πρεπει να γινει ενα κοσμικο γεγονος να εξαφανηστουν απο προσωπου Γης οι εκφυλοί για να αρχισουν ολα απο την αρχη χωρίς αυτους τους υπηρετες του κακου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications