Ο επόμενος αρχηγός  της  τοπικής άναρχο-συμμορίας :Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μέσα στο σχολείο στο Ρέθυμνο

Βίντεο από το άγρια επιθεση που δέχθηκε ένας 13χρονος από τους συμμαθητές αγριμια μέσα σε σχολείο του Ρεθύμνου στον ΣΚΑΪ, ύστερα από καταγγελία που έγινε στον σταθμό γιατι τι ειναι ο ΣΚΑΪ αστυνομια? .

Προφανώς και οχι αλλα οι τοπική αστυνομία θα πήγε να κουκουλώσουν το θέμα μαζί με όλους τους συμμορίτες εκεί, μαντέψετε τι θα ειναι το αγρίμι, γιατι αν δεν ηταν θα το είχαν κάνει θέμα και θα τον έλεγαν και φασίστα ολες οι έγκυρες πήγες τους αφου δεν βαζουν τετοια ειναι απο δίκες τους ράτσες το αγρίμι .

Όπως είπε η θεία του θύματος, το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια, ενώ οι συμμαθητές του κοιτούσαν και μάλιστα φώναζαν «σκότωσέ τον» ελα! γινονται τετοια ? αυτα ειναι αγγελουδια και μικρα παιδια όπως λένε καποιες ηλιθιες λες και οι δολοφονοι και μοχθηροι εκ φυσεως δεν ηταν και αυτοί παιδία με σατανικο πνευμα, η μήπως ηρθαν απο αλλου στην Γη μεγαλοι ? και ο Βελουχιώτης παιδάκι ηταν και επειδή δεν το πέταξε κανένας στο Καιάδα απο μικρο έγινε ληστής και απατεώνας μεχρι να τον μαζέψουν στο ΚΚΕ για να σφάζει .

Από καλή οικογένεια με καλή ανατροφή ηταν και αυτο το αγρίμι που άπλα εκδήλωσε την αληθινό φύση του, κατι τετοια αγρίμια μαζεύουν απο τα σχολεια οι συμμορίτες της ΚΝΕ επειδή καταλαβαινουν τους ομοίους τους δηλαδή ποιοι εχουν σατανικό πνεύμα ενώ στο πόπολο λενε εντελώς ηλίθια πράγματα και πως παίζει ρόλο πως θα μεγαλώσει κάποιος και οχι τι ρατσας ειναι και τι πνεύμα έχει, για αυτο σε ολες τις εγκυρες πηγες τους ειναι απο δικες τους ρατσες ? .

Το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του παιδιού… ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, κατέγραψε το γεγονός και ενημέρωσε και τη μητέρα του αγοριού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications