Έπαθε ανακοπή και πέθανε ενώ τον είχαν σταματήσει αστυνομικοί για έλεγχο

Tο περιστατικό συνέβη στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου, κοντά στις Βρύσες Αποκορώνου, όπου αστυνομικοί σταματούσαν διερχόμενους οδηγούς, στο πλαίσιο γενικών ελέγχων για παραβάσεις.

Είχαν βγει δηλαδή για να κόψουν κλήσεις χωμενοι σε τιποτα θαμνους για τα αφεντικά τους που έχουν βγάλει νομούς υπέρ τους στα πάντα , και μετα σου λένε ότι το λέει ο νόμος χωρις να τους ενδιαφέρει ποιος ειναι αυτός που έβγαλε αυτο τον νόμο που ακολουθούν όλοι σαν Ευαγγέλιο και τον επιβάλουν μεσώ αυτών στους πάντες? ,αυτο δεν γίνεται σε κανέναν άλλον κόσμο σε ολο το σύμπαν, ειναι σαν λέμε βγάζω νόμο οποιος ξεστομίζει την μασονικη λέξη ρατσιστής να πλυρωνει πρόστιμο 100 ευρώ ως οργανο του κακου, αλλιως να εξηγήσει ποιοι την έβγαλαν (αρχικα δεν την εβγαλαν για τους λαθρο ) και γιατί, και οχι μονο την παπαγαλίζει χωρις να ξερει για τι μιλάει αλλα σου κανει και επιθεση με αυτην σαν λυσσαμενος σκυλος , ο ορισμος των χρησιμων goim , αλλα αυτα ειναι πολύ προχωρημένα και πνευματικά ανώτερα για να μπορεί να τα καταλάβει το πόπολο που ελέγχεται οχι άπλα πως να ζει αλλα και πως να σκέφτεται σε αυτον τον κτηνωδες βαρβαβρο κοσμο που ειναι φυλακισμενοι.

Κάποια στιγμή έκαναν νεύμα σε έναν 60χρονο οδηγό, ο οποίος, όμως, μόλις πλησίασε στο μπλόκο, έχασε τις αισθήσεις του, καθώς έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Τότε, οι μοχθηροι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν πάνω του και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση) .Με τον οδηγό να αφήνει την τελευταία του πνοή στο σημείο. Επιτόπου μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη σορό του 60χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων, για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του.

Οι αστυνομικοί θα πανε στα σπίτια και θα κοιμηθούν σαν μην τρέχει τίποτα, οχι άπλα δεν θα έχουν τύψεις αλλα θα ξανα βγουν την άλλη μέρα γεμάτοι έπαρση να κοψουν κλησεις και να το πάιζουν και ανθρωποι , αυτός ειναι ο πολιτισμός βάρβαρων στην κόλαση, μα αν δεν υπηρχαν νομοι θα εκανε ο καθενας ότι θα ηθελε θα πει ο "εξυπνος" μα αυτο αυτο ακριβως δειχνει οτι αυτος ο κοσμος ειναι χωματερη των μοχθηρων και βάρβαρων πνέυματων, και δεν αναιρει το γεγονος οτι τα σατανικα πνευματα που εχουν εντολη να μετατρεψουν τον πλανητη σε κολαση δεν βγαζουν νομους υπερ τους, εκτος τους αλλους με δικες τους λεξεις και στα μετρα τους, δεν παει πολυ καιρος που εβγαλαν νομο οτι για να πετας ακομα και drone πρεπει να εχεις διπλωμα,οτι δηλαδή πρέπει να έχεις ηλίθιο για σου πει αυτός αν μπορείς να το πετάξεις και να σε εγκρίνει γιατι απο μονο σου δεν μπορείς , και μαζι με τα goim που δεν μπορουν να μαθουν τιποτα απο μονα τους την πληρωνουν ολοι! ετσι αρχισαν και με το αυτοκινητό κάποτε.

Αυτα γινονται σε ενα κοσμο δηθεν ανθρωπων που νομιζουν οτι ειναι λογικα όντα ενω δεν υπαρχη νοηση και ζουν ετσι επειδη ετσι τους εμαθαν , αν μάθεις τα goim να ειναι μαϊμούδες θα συμπεριφερονται ως μαϊμούδες (βλεπε παιδιά goim που εχουν πετάξει σε δάσος τι γίνεται ) για αυτο και εβγαλαν τα λεγομενα "δικαιωματα του ανθρωπου" οταν αρχισε η εισβολη τους αν ησαν ανθρωποι γιατι θελουν δικαιωματα του ανθρωπου? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications