Mητσοτάκης διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο : «Οι νέες ταυτότητες δεν θα έχουν τσιπάκια»

Ο εμφανιζομενος ως πρωθυπουργός της Ελλαδας που ετσί και του πει κάνενας για εξωγηνους θα αρχισει τα αναρχο-κομμουνιστικα και θε λεει για ψεκασμενους, ονοματι Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο θέμα των νέων ταυτοτήτων λέγοντας ότι δεν θα έχουν τσιπάκια, ενώ μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα ο ομοιος του Κώστας Κυρανάκης είχε πει ότι δεν θα έχουν τσιπάκι όπως αυτό που έχουν οι τραπεζικές κάρτες για τα ΑΤΜ.

Και αυτό λένε και οι έγκυρες πήγες τους, οτι απο πισω θα έχει τσιπ.

Το οτι μιλαει ακριβως με τον ιδιο τροπο που μιλανε τα αναρχο-goim των ελληνοφωνων το έχει πρόσεξει κανένας? είπε: «Δεν θα μιλήσω για τα fake news που διακινούν επιτήδειοι. Θεωρώ ότι είναι μειοψηφία. Ούτε τσιπάκια έχουν ούτε μικρόφωνα. Ας μην γίνουν οι πολίτες θύματα εμπαιγμού. Ας μην σπεύδουν να βγάλουν νέες ταυτότητες παλαιού τύπου γιατί σε λίγο δεν θα ισχύουν οπότε τζάμπα μπαίνουν στην ταλαιπωρία και επιβαρύνουν τα αστυνομικά τμήματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Να μπλοκαριστει το προφιλ του για fake news απο τα αφεντικά του που λεει και υπουλες χαζομαρες για μικρόφωνα και gps ενω αυτα τα λενε οι ιδιοί και το ποπολο να λεει ενταξει αφου δεν έχει αυτά, ενω ηδη τον παρακολουθουν με το κινητο για αυτο δεν εχουν αριθμο χωρις ονομα όπως παλια, αλλα θελουν να κανουν με τις νεες ταυτοτητες , έτσι και αλλιως δεν το χριαζεται αλλοι γράφουν για αυτον τα παραμυθια τους, μαζι και ολες οι έγκυρες πήγες τους, αμφιβάλουμε αν ξέρει και να μπει .

Με κατι τέτοια οι ελληνοφωνοί δινουν εντολες στην Google να εμφανιζει δικες τους εγκυρες πηγες (μαζι με νεοελληνες που αναπαραγουν τα παραμυθια τους ωστε να το παιζουν δημοκρατες ) και να εξαφανιζει ανεξαρτητές , ίδου τι γινεται μονο στην αναζητησή Google απο το 2017 που πηραν το ελεγχο της Google οι μισανθρωποι και με την ψευδο-πανουκλα τους το 2020 ενώ κατι νεοελληνες που λενε τα παραμυθια τους έχουν ανοδο αφου ειναι χρήσιμοι:

Και επειδη το ποπολο δεν εχει ιδεα και ουτε τον ενδιαφερει τι κάνουν τοσο καιρο στο ιντερνετ, αυριο θα ειναι και η σειρα του με τις νεες ταυτότητες και εκτος ιντερνετ, ετσι θα πεφτουν και αυτοί αν δεν ειναι υποτακτικοι δουλοί απο την αστυνομια της σκεψης τυπου σοβιετικη ενωση, ακομα και πως θα σκεφτονται θα παιζει ρολο στην ζωη τους στην νεα σοβιετικη ενωση που αποκαλουν δημοκρατια, στο μελλον δεν θα σου κατεβάζουν άπλα καποιο προφίλ , ούτε θα βγάζουν fake αυτα που θα βάζεις, ούτε θα σε σκοτωνουν σε ιντερνετικο επίπεδο ελέγχοντας facebook google ,να θα σε συκοφαντούν, και απλα να παρακολοθουν κτλ κτλ, αλλα πολύ χειρότερα περιμένουν τις μάζες ,και αυτες θα λενε ακομα για φασιστες, και ο νοών νοείτω.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications