Άλλος ένας ξαφνικός θάνατος: Ανήλικη ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε!

Θρήνος στο Μαντούδι Ευβοίας από τον ξαφνικό χαμό μίας ανήλικης κοπέλας. Η 17χρονη δεν ένιωσε καλά και μετά από λίγο κατέρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε μέσα στο σπίτι του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου αλλά ήταν δυστυχώς αργά. Τα αιτία του θανάτου της κοπέλας ΔΕΝ θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Θα ηταν και αυτή ενα θυμα των σατανιστών και των δικών της αφού ηταν ανήλικη μπορεί οι γονείς της να την πήγαν για κανει το μπόλι, οι οποίοι θα διάβαζαν έγκυρες πήγες ελληνόφωνων .

Η φώτο ειναι σχετική με ενα άναρχο-μίασμα που την είχε εικόνα προφίλ και έγραφε παντού κάντε το μπόλι να σωθείτε μην λενε τα ερπετά οτι βάζουμε άσχετες φώτο άρα ειναι fake με την σατανική και μισάνθρωπη λογική τους , οχι δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας ολα αυτα ούτε ειναι κάπου άλλου όλοι αυτοι αλλα αναμεσα σας αλλιως δεν θα τους βλέπαμε στο ίντερνετ. Άλλα όταν διαβάζεις βαξεβανιδες makeleious και λοιπούς τέτοιους Νεοέλληνες πόσο δεν να έχεις πάρε δώσε με τέτοιους ή ακομα χειρότερα με μιασματα στην ζωή σου και έχεις παραμείνει σε ζωώδες επίπεδο που να τους δεις?

Εδώ πίστεψε την απατη τους μια συγκεκριμένου γένους που όμως εχει πέσει στο επίπεδο Νεοελλήνων γραικύλων αυτά κάνουν οι πατριώτες της φακής του ίντερνετ και οχι μονο, για αυτο οι ελληνόφωνοι δεν τους ενοχλούν αφου βοηθούν στην αποχαύνωση αυτών που δεν διαβαζουν έγκυρες πήγες τους βεβαια μονο με το να εισαι με νεοελληνες σε ριχνουν στο επιπεδο τους , αυτη δεν ειχε ιδέα για τίποτα λες και ηταν 10 χρονών και οχι 40 τα πτυχια την μαραναν που δεν εχουν καμια αξια για πνευμα της , οχι να καταλαβει την απατη τους και δεν ειναι και απο τις μοχθηρες ρατσες :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications