Σφάχτηκαν μεταξύ τους τα δογματικά goim : «μαχαίρωσαν πολλούς – Έκοψαν το αυτί φίλου μου – Χτύπησαν 13χρονη»

Σφάχτηκαν μεταξύ τους τα δογματικά goim ξανα για ομαδες . Παραμείνει ασαφές αν το ποδόσφαιρο ενισχύει τον δογματισμό των goim ή ειναι δογματικά εκ γενετής ούτως ή άλλως και με το ποδοσφαιρο, και δημιούργησαν το ποδόσφαιρο οι σατανιστές ώστε να τα κρατούν δογματισμένα με κάτι συνεχεία και να τα ελεγχουν , μετα τις θρησκείες χώρες και κόμματα, διότι πχ μπορεί μερικά goim να δογματιστούν τοσο πολύ με κατι και να αρχίσουν να σφάζουν τους άλλους ως εχθρούς ενώ με το ποδόσφαιρο τους κρατάς εχθρούς και μεταξύ τους. Όλοι αυτοί που σφάζονται για ομάδες άσχετα αν ηταν Κροατες η Νεοέλληνες ειναι ίδιας ρατσας μεταξυ τους αλλα και με τους μουσουλμανους, οι ιδιοι ηταν που έσφαζαν τους μη δογματικούς με θρησκείες επι αιώνες επειδή ειναι δογματικές ράτσες και αρκεί να τους φτιάξεις ενα δόγμα για να τους ελέγχεις για αυτο τους δημιουργησε ο Γιαχβε τους αυτες τις δογματικες ρατσες , και εδω πως τα παρουσιαζουν οι "πατριωτικες" σελιδες νεοέλληνων τυπου pronews:

"Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες" των αυτοπτών μαρτύρων της φονικής εφόδου "των νεοναζί Κροατών" γραφουν στο χούλιγκαν και των συνεργών τους οπαδών του ΠΑΟ, κατά φιλάθλων της ΑΕΚ και κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας: Εκτός από την βάρβαρη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή καταγγέλλεται ότι έκοψαν το αυτί ενός εκ των θυμάτων τους και έστειλαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα 13χρονη

Ένας εξ αυτών, κάτοικος της περιοχής, που βρέθηκε χθες στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής, μίλησε για «δολοφόνους» που χτύπησαν φίλο του με ρόπαλα, πριν του κόψουν το αυτί!

«Αμέριμνοι καθόμασταν εδώ στην καφετέρια, πίναμε το ποτό μας, σουλάτσαρε ο κόσμος με τα παιδιά του στον πεζόδρομο. Ξαφνικά βλέπουμε δύο παιδιά της ΑΕΚ. Μας είπαν: “Παιδιά φύγετε, έρχονται επιδρομή Κροάτες”Δεν το πιστέψαμε.

Μας φάνηκε πολύ περίεργο και ξαφνικά δεν περνάνε 3-4 λεπτά και βλέπουμε 250 άτομα να τρέχουν με ρόπαλα στα χέρια, με γκλομπ, με μολότοφ, να αρχίζουν να τα σπάνε όλα, να βαράνε όποιον βρίσκουν μπροστά τους, να βάζουν φωτιές. Τρομοκρατήθηκαμε στην αρχή.

Έγινε συμπλοκή με παιδιά νεαρά, φιλάθλους της ΑΕΚ. Ανέβηκαν προς τη θύρα 21 και ξαναγυρίζουν πίσω. Ξανά αρχίζουν τα σπάνε ότι υπήρχε όρθιο, σπάσανε αυτοκίνητα, μαχαιρώνανε» τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, δεν υπήρξε καμία πληροφορία για το τί αναμενόταν να γίνει. «Αν είχαμε τέτοια πληροφορία, προφανώς θα φυλαγόμαστε και δεν θα ήμασταν στο μαγαζί, δεν θα υπήρχε κόσμος να κάνει τη βόλτα του εδώ με τα παιδιά του. Αν είχαμε κάποια τέτοια πληροφορία, φυσικά δε θα ήμασταν εδώ. Ξαφνιαστήκαμε. Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο γιατί αυτή ήταν δολοφονική επίθεση».

----

Ήταν και νεοναζί! γραφει το pronews, απο που έβγαλαν αυτο το συμπέρασμα άραγε? εμείς ξέρουμε πως τα άναρχο-κομμουνιστικα μορφώματα δογματικζονται με τα παντα οχι μονο με το ποδόσφαιρο επειδή ειναι ίδιας ρατσας με τους μουσουλμανους , ή το πήραν απο καμια κομμουνιστικη σελιδα ως συνήθως και βαζουν μαζί και την προπαγάνδα ελληνόφωνων? μπορουν να μας πουν στο pronews τι δουλειά είχε να γράφει εκεί υμνητής των ψευδό-ναζι της Ουκρανίας και της αντίστοιχης συμμορίας στην Ελλάδα που διαθετει και blog, για κακούς ναζι Γερμανούς σαν αναρχοκομμουνιστης? (Θα μπερδεύτηκαν οι κοιμισμένοι εδώ που δεν ξερουν πως ίδια συμμορία ψευδό-εθνικοσοσιαλιστων ειχαν και στην Γερμανία του 30 και βγήκαν εκτός νομού μαζί με κομμουνιστικα κόμματα απο τον Αδόλφο επειδή ηταν συμμορία δούρειος ίππος του Γιαχβέ οπως ο κομμουνισμος ,αυτοι ειναι οι δηθεν ναζι της Ουκρανίας επειδή εκεί δεν εχει τόσα πολλά goim ώστε να φτιάξουν κομμουνιστικη οργάνωση οπως στο Ελλαδιστάν που παντού βλεπεις σημιτικο αραβο-ελληνες αλλα για το δογματικο ποπολο αυτα ειναι πυρηνική φυσική αρκεί που του έμαθαν την μασονικη λέξη ναζι και δεν βλεπουν καν την αντιφασή με αυτα που τους ελεγαν επι 80 χρόνια...

Αυτά να τα πείτε σε κατι ουγκανους Νεοέλληνες που ενω εχουν μηδαμινή αντίληψη τύπου Τσαγκρινος , Χρήστος Γούδης και διάφοροι τέτοιοι που δεν καταλαβαινουν την τύφλα τους και γράφουν και βιβλία για να μαγαρίζουν τα πάντα, να τους στείλουμε και link το ελληνόφωνο blog των ψευδό-ναζι ίδιων με αυτών στην Ουκρανία που λενε ακριβώς τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες στα πάντα όμως και να μας εξηγήσουν τι σχέση έχουν αυτοί με τους αληθινούς Εθνικοσοσιαλιστες της Γερμανίας, που ο καθε Νεοέλληνας νομιζει οτι ειναι ιδιοι ενω οι συμμορητες τους στελνουν όπλα , αν ηταν αληθινοι δεν ειχε μεινει ουτε ενας σημιτικης ρατσας στην Ουκρανια θα ειχαν απελαθει ολοι τους οπως ειχαν κανει στην Γερμανια και ειχε ξεβρώμισει για 10 ετη και πηγε 100 ετη μπροστα ...

Και ο καθε ασχετός που δεν εχει ιδέα απο αληθινή ιστορια μόλις πριν 100 χρονια γραφει βιβλία για τους αρχαίους μύστες που οι μάζες ξερουν ως φιλόσοφους πριν 2500 χρονια (!), μα και οι "κακοί Γερμανοί" ηταν μύστες και εχουν τοση τεχνολογια απο αυτους σημερα, για αυτούς γιατι δεν λενε τίποτα πάρα μονο οτι τους έμαθαν οι ελληνόφωνοι? α! ναι ηταν κακοι γερμανοι ολα απο την Ελλαδα τα εκλεψαν! στο μεταξυ οι ιδιοι αυτοι νεοελληνες που δεν εχουν ιδεα απο γενή λενε πως παντου ηταν απογονοι απο ελληνες εκτος απο την Γερμνανια (!) και καθηγητες που παπαγαλιζαν τα παραμυθια των ελληνοφωνων μια ζωη στα πανεπιστημια στα γεραματα την ειδαν φωστηρες τι περιμενεις να πουν? ιδιας κατηγοριας ειναι και καποια Τζανή που το παιζει πατριωτισσα και ετσι και μιλησεις μαζι της για την αληθινη ιστορια που δεν μπορει να καταλαβει επειδη τα βλεπει δογματικα ολα και ελληνοκεντρικα οταν δεν υπηρχε καν Ελλαδα πριν το 1821 , και οχι αυτή που λένε οι νεοελληνες φιλοι της κανει σαν λυσσασμενη κομμουνουστρια, βαρεθηκαμε τους ψευδο-απογονους των αρχαιων που οχι απλα δεν ανηκουν καν στο λευκο γενος αλλα το παιζουν φωστηρες και πατριωτες ενω εχουν ιδια "λογικη" με τους ελληνοφωνους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications