Δεν διαγράφουν τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων άνω των 60 ετών – «Τοκίζονται και περνάνε και στους κληρονόμους»!

Η εκδικητικότητα των ελληνοφωνων σε όσους επέλεξαν να προστατέψουν τον εαυτό τους και να μην εμβολιστούν ξεπερνάει κάθε όριο καθώς δεν διαγράφει τα πρόστιμα που είχε επιβάλει στους ανεμβολίαστους άνω των 60 και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά τοκίζονται και για να διαγραφούν θα πρέπει να εμβολιαστούν ακόμα και τώρα που η πανδημία έχει τελειώσει!

Πολίτης έστειλε μήνυμα σε τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του, η οποία δεν είχε κάνει το εμβόλιο, πέθανε και το πρόστιμο που της είχε επιβάλει η κυβέρνηση πέρασε στον ίδιο!

Οι δημοσιογράφοι απάντησαν πως, σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία, για να διαγραφούν τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, πρέπει να κάνουν το εμβόλιο!

Κι όλα αυτά για ένα εμβόλιο για το οποίο παγκοσμίως διεξάγονται εισαγγελικές και ιατρικές έρευνες για το κατά πόσο ευθύνονται για το κύμα θανάτων από ανακοπές καρδιάς, εγκεφαλικά και από καρκίνους «turbo» που έχει εξαπλωθεί σε όσες κοινωνίες εμβολιάστηκαν σε ποσοστά της τάξης του 90%, ανάμεσά τους και η ελληνική.

Πρόσθεσαν μάλιστα πως αλλιώς όχι μόνο δεν διαγράφοντα αλλά τοκίζονται κιόλας!

(Μία εντελώς παράλογη απαίτηση που από μόνη της είναι ένα μεγάλο κενό λογικής) λένε διαφοροι που δεν εχουν ιδεα απο ελληνοφωνους και οχι μονο οι ιδιοι παπαγαλιζουν παραμυθια που δεν έχουν κάμια λογική αυτων των σχισοφρενων αλλα τους υποστηριζουν κιολας, και δεν ξερουν οτι ειναι ακρως εκδικητικοί μεταξυ αλλων? γιατι δεν το ξερουν ? η αληθινη ιστορια αυτο δειχνει που φυσικα δεν φροντισαν να μαθουν, άλλα και προσφάτα απο γιατρους που τολμησαν να πουν για την απατη με τον καρκινο πολυ πριν την ψευδο-πανουκλα τους ,πρόστιμα σε ανεξαρτητα τοπικα καναλια που ειπαν για την συμμορητησσα τους, εως να διωξουν απο το λημενικο καποια επειδη υποστηριζε Χ.Α,κτλ κτλ εκτος αυτα που κανουν σε ανεξαρτητες σελιδες σαν την δικη μας (οσοι λενε τα παραμυθια τους δεν εχουν καμια ενοχληση), αυτα δεν τα βλεπει ο οχλος που παταει like σε δεκαδες εγκυρες πηγες τους? .

Η επίμαχη ερώτηση μετά το 2:35:00 του βίντεο της εκπομπής

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications