Συνελήφθη ηλικιωμένη που  «έτρωγε» την δουλειά των ΜΚΟ  με τους  αλλοδαπούς

Σε εναν σχισοφρενή κόσμο που το παρολογο έχει γίνει κάνονας από το πόπολο, γινονται και αυτά:

Χειροπέδες σε μία 83χρονη, η οποία νοίκιαζε σπίτι σε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στη χώρα, πέρασαν χθες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας βρέθηκαν οκτώ αλλοδαποί, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων, ενώ, όπως αναφέρει η Ιουδαίο-ΕΡΤ, κατασχέθηκαν τρεις αμφιβόλου γνησιότητας ταυτότητες.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, η 83χρονη αναγνωρίστηκε ως η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, στο οποίο διέμεναν οι αλλοδαποί έναντι χρηματικής αμοιβής, καταβάλλοντας ημερησίως το ποσό των 20€ κατ’ άτομο.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Ρόδου διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Και για ξεκαρφωμα για να μην λενε οτι μονο της γριας δεν ειχαν χαρτιά:στη σύλληψη είκοσι πέντε αλλοδαπών προέβησαν, χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου, για παράνομη είσοδο στη χώρα και κατοχή πλαστών εγγράφων. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ακαντιάς, πριν τον απόπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο των αποσκευών τους εντοπίστηκαν συνολικά δεκαοκτώ (18) ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.

Δηλαδή τι μας λένε εδώ? οτι ξαφνικά ανακάλυψαν οτι δεν έχουν χαρτιά οι ορδές λαθρο ενώ αυτοί που «φιλοξενούν» δεκάδες εγκληματικές οργανώσεις γνώστες και ως ΜΚΟ οι λαθρο έχουν χαρτιά και δεν εχουν μπει παράνομα στην χώρα ? τεράστια επιτυχία της αστυνομίας δεν μπορείς να πεις , όλα αυτά επειδή έτρωγε την δουλειά η γρια στις ΜΚΟ που οι ορδες αριστερό-συμμορίτες παίρνουν και μερίδες φαγητού για τους λαθρο και στο σπίτι τους μας ειπε ενα πουλάκι εκτός απο αυτα που τρώνε απο δωρεές

Και το άνωθεν το έβαλαν και κατι σελίδες δούρειοι ίπποι δηθεν ανεξάρτητες και ειναι γεμάτες καθεστωτικους που ηταν και στα κανάλια των συμμοριτών και εκαναν αποχαύνωση εκτός οτι κάνουν σαν λυσσασμένοι μόλις πάρουν γραμμή φασίστες ναζι φασίστες ναζι ουγκ! εκτός απο έγκυρες πήγες συμμοριτών, που ξαφνικά ανακάλυψαν οτι λαθρο της γριάς δεν έχουν χαρτιά, ενώ οι ορδες που κουβαλούν οι ΜΚΟ τους έχουν χαρτιά! και φυσικά οι ορδές που διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες δεν θα τους πει κανένας : μας δουλεύετε? καθώς εχουν συνηθίσει την σατανική υποκρισία και την σχιζοφρένεια των συμμοριτών που δεν τους κανει εντύπωση τίποτα γιαυτό και όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στη πρώτη θέση ... Αν είχαν λίγη λογική και αξιοπρέπεια οι ίδιες οι μάζες δεν θα πατούσαν καν σε αυτές τις έγκυρες πήγες των συμμοριτών ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications