Από το Κυνήγι Μαγισσών και τα φρικτά βασανίστρια έως στο σήμερα - Όλα δείχνουν ότι εδώ ειναι η κόλαση

Που λίγοι θα ξεφύγουν από αυτήν, και κατα ένα σατανικό τρόπο ενώ οι μάζες έχουν ακούσει για την λεγομένη ιερά εξέταση νομιζουν ότι κάποιοι άλλοι (οι κακοί εξωγήινοι ) έκαναν όλα αυτά τα φρικτά βασανίστρια και οχι αυτοι που ειναι αναμεσα τους και οι εξουσιαστές τους που θελουν το κάλο της μάζας !

Όπως και τότε, ενώ απολάμβαναν να βασανίζουν μεχρι θανάτου τα θύματα τους δηθεν ως μάγους και μάγισσες δηλαδή όσοι και οσες ηταν πνευματικά ανώτεροι και είχαν επαφές με τις θεϊκές δυνάμεις που βάφτιζαν "δυνάμεις του σατανά " , οπως καθε μοχθηρός κατηγορεί τα θύματα του για αυτο που ειναι αυτός

Σατανας = το αντιθετό του κακου = το καλό , με άπλα λογία τα τεκνά του κακού αποκαλούσαν και αποκαλούν μέχρι σημερα καθε τι κάλο "σατανικό" ενώ αυτοι κανουν σατανικές τελετές , όπως και έχουν βγάλει ως τέρατα ολους ιστορικά όσους ειχαν προέλευση απο κάλο με τα ψέματα , αυτοι που με την βοηθεια του όχλου (μαζί και αυτοι που το παίζουν απόγονοι αρχαιων ) θα ειχαν κάψει στην Πυρά τους αρχαίους μύστες τύπου Πλάτωνα, αλλα τους ξεπάστρεψαν πριν αρχίσουν το κυνήγι ,ακριβής αριθμός των ανθρώπων που εκτελέστηκαν κατά τη διάρκεια του κυνήγιου των μαγισσών είναι άγνωστος .

Το 1428 ξεκίνησε το πρώτο συστηματικό ευρωπαϊκό κυνήγι μαγισσών. Για να καταδικαστεί, ένα άτομο έπρεπε να έχει τουλάχιστον τρεις μοχθηρους γείτονες να δηλώνουν δημόσια ότι είναι μάγισσα και μάγος .

Ένα από τα μεγαλύτερα κυνήγια μαγισσών έλαβε χώρα στη Μπάμπεργκ της Γερμανίας, από το 1626 έως το 1631. Από τους χίλιους ανθρώπους που καταδικάστηκαν, οι 900 κάηκαν στην πυρά, ορισμένοι από τους οποίους είχαν την τύχη να αποκεφαλιστούν πρώτα. Αυτό ήταν ένα κυνήγι μαγισσών που δεν έκανε διακρίσεις. άνθρωποι όλων των ηλικιών, φύλων και τάξεων σκοτώθηκαν .

Το κάψιμο ήταν η πιο κοινή μέθοδος εκτέλεσης για μάγισσες στην Ευρώπη. στην Αγγλία και τη Βόρεια Αμερική ο απαγχονισμός ήταν η ημερήσια διάταξη.

Υπήρχαν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούσε να αναγνωριστεί μια μάγισσα, σύμφωνα με τους μισανθρωπους κυνηγούς μαγισσών της εποχής. Ένα τέτοιο σημάδι ότι ένα άτομο ήταν μάγισσα ήταν οποιοδήποτε σημάδι στο δέρμα, ακομα και ένα σημάδι εκ γενετής. Αυτά θεωρήθηκαν ως σημάδι του Διαβόλου. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάποιο είδος ελαττώματος στο δέρμα τους, οι κυνηγοί μαγισσών ήταν σίγουροι ότι θα έβγαζαν μια μάγισσα χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο.

Μια άλλη μέθοδος αποκάλυψης της αληθινής ταυτότητας μιας μάγισσας ήταν να την τρυπησουν με καρφίτσες. Αν δεν αιμορραγούσαν, τότε ήταν σίγουρο σημάδι ότι ήταν υπό τον έλεγχο του Διαβόλου. Μερικοί αδίστακτοι κυνηγοί μαγισσών χρησιμοποίησαν μια πολυ λεπτη καρφίτσα που δεν θα εβγαζε αιμα, έτσι για άλλη μια φορά, ο κατηγορούμενος δεν είχε καμία ελπίδα να περάσει αυτό το τεστ.

Για να μην πούμε για τις θηριωδίες μετα την ιερά εξέταση μέχρι σήμερα που έχουν κουκουλώσει με τα ψέματα που τα λενε ακομα και στα σχολεία , και οχι μονο οι φυλές του κακού σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους (μια μαλιστα ειναι λιγότερο απο 100 έτη πριν σχετική εικόνα), και μαντεψτε ποιους παρουσιαζουν ως σαταναδες ένω αυτοι εκαναν τα ιδια βασανιστηρια που εκαναν και με την ιερα εξετασή πολυ προσφατα και στο ποπολο λενε τα ακριβως αντιθετά, και ετσι το πόπολο νομίζει οτι ειναι στο παράδεισο που όλοι φροντίζουν για το κάλο του ενώ αναμεσα τους και μαζί τους ειναι τα τεκνά του κακού που θα καταστρέψουν καθε τι κάλο δίκαιο και αγνό (το τελευταίο έχει σχέση και κατι που ειναι της μόδας τελευταία απο αυτές τις μοχθηρές φυλές του κακού )

Έτσι έχουμε την λευκή γραμμή για παράδειγμα που κάποιος/α που γεννιέται εδώ ξανα και ξανα χωρις να μπορεί να ξεφύγει και αυτη ειναι η αίτια που εκφυλίζουν τα πάντα τα τεκνά του κακού , δεν θελουν άπλα να εχουν την εξουσία αλλα μην ανέβει κανένας πνευματικό επίπεδο απο τους θνητους και να ξεφύγει απο την κόλαση τους (όσοι ειναι ηδη σε άλλο πνευματικό επίπεδο επειδή δεν μπορουν ουτε να πεσουν αλλα ουτε να τους σκοτωνουν οπως παλιά τους συκοφαντούν και κανουν δολοφονία χαρακτήρα ώστε μην παρασύρει και άλλους σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο ):

Kαι κόκκινη γραμμή το πνευματικό επίπεδο των θνητών που πρωτα εγινε η πνευματικη φυλακη τους με θρησκειες και που πέφτει συνεχεία σε καθε λούμπα της γεννησης και θανατου τους μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα και έχουν καταντήσει εντελώς δίποδα με πτυχία και φυλακισμένοι σε αυτο κόσμο, πολύ βολικό χωρις καμια πνευματική εξέλιξη να νομιζουν οτι θα πανε στο παράδεισο οι κολλημενοι με θρησκειες? μα ο "θεος" θελει τους δουλους του εδώ (στο λενε και οταν παντρευεσαι ( Στεφανώνεται ὁ δοῦλος τοῦ Θεοῦ (τάδε) τή δούλη τοῦ Θεοῦ (τάδε), στό ὄνομα τοῦ Πατέρα, καί τοῦ Υἱοῦ, καί τοῦ Ἁγίου Πνεύματος. Ἀμήν.) σε ενα σήμειο λέει (Εἴθε νά σέ εὐλογήσει ὁ Κύριος ἀπό τή Σιών καί εἴθε νά ἀπολαύσεις τά ἀγαθά τῆς Ἱερουσαλήμ σ᾿ ὅλες τίς ἡμέρες τῆς ζωῆς σου. Εἴθε νά δεῖς τέκνα τῶν τέκνων σου. Εἴθε νά βασιλεύει εἰρήνη στό λαό τοῦ Ἰσραήλ.) οι αλλοι μπορουν να σφαζονται, άλλοι περιμένουν να ανεβούν οι κραδασμοί και οι δονήσεις και θα περάσουν στην 5 διάσταση (και αλλες τέτοιες αρλούμπες ) επίσης χωρις καμια πνευματική εξέλιξη και την ίδια ώρα που πατούν like στο κακό και λενε τα ψέματα τους ως δεδομένα επειδή δεν μπορουν να το ξεχωρίζουν ούτε το κακό ούτε το δίκαιο αφου δεν ειναι οι ιδιοι αρκετά κάλοι θα πανε στην 5 διάστασή χωρις να κανουν τίποτα, οι ιδιοι λενε και αλλες ηληθιοτητες του τυπου ολοι οι ανθρωποι ειναι αγγελουδια και αλλα τετοια χάζα, βγαινει η καθε ασχετη και λεει ειμαστε ολοι ανθρωποι και θα ανεβουμε πνευματικο επιπεδο και ο γειτονας της μπορει να βιαζει παιδι διπλα της , και ενας αλλος σακατεβει στο ξυλο μια σαν αυτην που ηταν με εναν τεκνο του κακου τοσα χρονια αλλα αυτη νομιζε οτι ειναι με αγγελο επειδη ειναι ανικανη να δει το κακο ακομα και οταν ζει με αυτό ! πως μετα να μην πατουν Like οι μαζες στους δυναστες τους και στο ιδιο το κακο και στο ιντερνετ? εδω δεν τους ξεχωρίζουν ουτε καν οταν ειναι μαζι , αυτο ειναι το πνευματικο επιπεδο των φυλακισμενων .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications