Γερουσιαστής:Μία ελίτ ομάδα κατασκεύασε και κυκλοφόρησε τον Covid  για να ελέγξει απόλυτα τις ζωές μας!

Ο Αμερικανός γερουσιαστής του Ουισκόνσιν Ron Johnson, σε δηλώσεις του στο Fox News, είπε πως «μια ελίτ ομάδα» κατασκεύασε και κυκλοφόρησε σκόπιμα τον κορωνοϊό ως μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας, που έχει ως τελικό στόχο τον πλήρη έλεγχο στις ζωές όλων.

Η παρουσιάστρια του Fox Maria Bartiromo ρώτησε τον γερουσιαστή των Ρεπουμπλικάνων γιατί η κυβέρνηση συνεννοήθηκε με την λεγόμενη Big Tech για να μην μάθει ο αμερικανικός λαός για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid και ο Johnson απάντησε: «Όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα από μια ελίτ».

«Μιλάω για το ”Event 201” που έλαβε χώρα στα τέλη του 2019, πριν όλοι εμείς οι υπόλοιποι μάθουμε γι’ αυτήν την πανδημία.

Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό όσον αφορά όσα έχουν συμβεί, όσα συμβαίνουν, όσα συνεχίζονται να σχεδιάζονται για την απώλεια της ελευθερίας μας.

Όλοι προωθούν το εμβόλιο! Δεν θέλουν να λάβουν γνώση του γεγονότος ότι τα εμβόλια ίσως να έχουν προκαλέσει παρενέργειες, ίσως να έχουν προκαλέσει θανάτους…

Κατηφορίζουμε σ’ ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι αλλά πρόκειται για ένα μονοπάτι που στρώνεται και σχεδιάζεται από μια ελίτ ομάδα που θέλει να αποκτήσουν απόλυτο έλεγχο πάνω στις ζωές μας »!

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications