Νέα υποτιθεμένη  μετάλλαξη  για την διεθνές εγκληματική συμμορία  που ονομάζουν ΠΟΥ

Πως ελεγχεις παγκοσμια την ψευδο-ιατρικη? φτιαχνεις μια συμμορια που ακολουθουν όλοι ως Ευαγγέλιο, οι δουλοι και στο μυαλο σεβονται τις συμμοριες σου που αποκαλεις "οργανισμους", εδώ τι λένε οι έγκυρες πήγες τους μετα τις ηληθιοτητες του τυπου "Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ποζάρει στα 54 της " - "Ο Βασίλης Μπισμπίκης με μαγιό είναι σύμβολο τεστοστερόνης- και αλλες τετοιες χαζομαρες για ηλιθιους με δεικτη νοημοσυνης κατω του οριου, που μετα οι ιδιοι βγαινουν και λενε για θεωριες συνομωσιας τα UFO κτλ κτλ οταν ολος ο κοσμος τους ειναι τι λενε αυτες οι εγκυρες πηγες οι συγγενεις τους και 5-6 φιλοι τους :

Στο επίκεντρο των ερευνών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας βρίσκεται μία νέα παραλλαγή, που μόλις δημιούργησε ο κορωνοϊός, όμως υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να προκαλέσει το επόμενο κύμα της πανδημίας.

Από την παραλλαγή αυτή έχουν ανιχνευθεί μόλις τρία κρούσματα, ωστόσο φέρει τόσο πολλές μεταλλάξεις (μόνο στην πρωτεΐνη-ακίδα της είναι πάνω από 30), ώστε εντάχθηκε αμέσως στις παραλλαγές υπό παρακολούθηση (VUM) του ΠΟΥ.

Αυτό που εντείνει τον προβληματισμό των επιστημόνων είναι το γεγονός ότι τα τρία κρούσματα έχουν ανιχνευθεί σε δύο χώρες. Το πρώτο ήταν στην Δανία στις 24 Ιουλίου. Τα δύο επόμενα ανιχνεύθηκαν την ίδια ημέρα (στις 31 Ιουλίου) στην Δανία και στο Ισραήλ. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι ήδη έχει αρχίσει να εξαπλώνεται. Ωστόσο είναι πάρα πολύ νωρίς για να λεχθεί εάν αυτό συμβαίνει όντως ή τελικά η νέα παραλλαγή θα εξαφανιστεί.

Η επιδημιολόγος του ΠΟΥ Dr. Maria Van Kerkhove σε ανάρτησή της στο Twitter (νυν Χ) αναφέρει πως προς το παρόν υπάρχουν λιγοστές πληροφορίες για την παραλλαγή ΒΑ.2.86 (ή ΒΑ.Χ, όπως την αποκαλούν μερικοί επιστήμονες) που δημιούργησε ο κορωνοϊός. Ωστόσο ο μεγάλος αριθμός των μεταλλάξεων που φέρει καθιστούν απαραίτητη την παρακολούθησή της.

Οι ιοί μεταλλάσσονται διαρκώς και ο κορωνοϊός ασφαλώς κάνει το ίδιο. Τέτοιο άλμα στις μεταλλάξεις, όμως, είχαν καιρό να δουν οι επιστήμονες, δήλωσε ο ιολόγος Dr. Thomas Peacock, ερευνητής το Imperial College του Λονδίνου (ICL) μπλα μπλα μπλα απο τιτλους αλλο τιποτα ωστε οι μαζες να νομιζουν οτι καποιοι ειναι ολοι αυτοί.

Και κάπως ετσί βγηκε ο κακομοιρης και κοισμενος Γιατρος προ ετων και έγραφε αυτό οταν κατα λαθος ανακαλυψαν κατι :

Ποιος σου ειπε ρε γιατρουδακο οτι ειναι ξεχασμενες και ξανα εμφανιστηκάν ο ΠΟΥ ? τουλαχιστον καταλαβες οτι ειναι Συνένοχοι ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications