Tα goim δείχνουν ξανα πόσο ελεγχόμενα ειναι  από αυτό που ξέρουν ως σατανά  επειδή δεν έχουν λογική

Σε ολή την ιστορία αρκουσαν 2-3 ανθρωποι για να παρουν με το μέρος τους ορδές δίποδα κατα του κάκου, που έπισης κάνει το ίδιο και ειναι πολυ πιο ευκολό επειδη μαζευει πολυ ευκολά τα βάρβαρα και μοχθηρα goim

Απο τον Τιτο και τον Μεγα Αλεξανδρο εως τον Ναπολεων αρκουσε μονο ένα ατομό για να δημιουργησει στράτο κατα του κακου, και ποτε δεν το εκανε ολό μαζι τα διποδα αν δεν ησαν καποιος μπροστα να τα οδηγεί

Κοινος το ποπολο λειτουργεί ως κόπαδι και απο πλέυρα του κακου και της απο εδώ πλέυρας

Εδω το κακο επικρατει διοτι δεν χριαζεται να ειναι εξυπνο για να μαζεψει ορδες goim, τα μαζευει πολυ ευκολα και με ηληθιοτητες για αυτο και σκοτωναν πρωτα τους εξυπνους παντου μεσω του κομμουνισμου τους,αλλα επειδη ειναι μοχθηροι γυριζουν τις καταστασεις υπερ τους και ακολουθει και το ποπολο τους χωρις ιχνος λογικης, όπως τοτε που ανακαλυψαν την σφαγη τους στο Δασος Katun ειπαν ψεματα στο ποπολο πως κακοι ναζι την έκαναν ενω την ειχαν κανει αυτοι σφαζοντας ολους εξυπνους Πολωνους ωστε μετα να ειναι ευκολος ο ελεγχος των πολλων ...

Τι λένε οι σαταναδες μεταξυ τους: Ρε συ goim σφαχτικαν μεταξυ τους τι πρέπει να κανουμε για το γυρισουμε και αυτο υπερ μας? χμμμ λεει ο αλλος δαιμονας ... Το βρηκα ! θα τους πουμε οτι ειναι ναζι της Κροατιας μεσα απο τις έγκυρες πήγες μας τοσα χρονια τους εχουμε κανει πλυση εγκεφαλου μην παει χαμενη αυτη η ευκαιρια, μα νομιζουν πως και στην Ουκρανια τα δικα μας goim ειναι ναζι , απαντησή: δεν πειραζει καλυτερα για έμας που νομιζουν οτι ειναι σαν τους Γέρμανους αφου δεν εχουν λογικη ακομα και πατριωτικες σελιδες υπερ μας ειναι, μονο ενας εχει καταλαβει οτι ειναι δικα μας goim οχι οι πολλοι .

---

Καθε φορα που λεμε πως οι ψευδο-ναζι στην Ουκρανια ειναι δικη τους συμμορια και ουδεμια σχεση εχει με εθνικοσοσιαλιστες δηλαδη ουδεμια σχεση με Γερμανους οπως νομιζει το ποπολο γραικυλων της Ελλαδας που νομιζει κιολας πως ειναι απογονος του Πλατων και το βγαζουν : Επικίνδυνο ή υποτιμητικό περιεχόμενο. Μην και ξυπνησει κανεις ηλιθιος ...

Και εδω ενα σχολιο αναμεσα σε 1000 που καποιος καταλαβε γιατι ολο αυτο θεατρο περι ναζι Κροάτες επειδη τα ιστορικα ψεματα που εβάζαν επι 5-6 χρόνια περι κακων ναζι Γερμανων ωστε οι μαζες να μην υποστηριζουν την Χ,Α τα εχει βαρεθει το ποπολο και ουτε καν τα διαβαζεί :

" η αληθεια ειναι οτι οταν λεμε ναζιστες ενοουν εαν τους συμφερει ή οχι, ξαφνικα οταν μαθανε οτι ο κασιδιαρης κατεβαινει στις εκλογες θυμηθηκαν τους ναζι"

Τι να το κανεις οταν αναμεσα σε 1000 ατομα μονο ο ενας εχει νοηση και ολα τα αλλα κανουν σαν λυσσασμενα σκυλια ως συνηθως? τωρα και αιμομιξιες με λαθρο αυτος ο ενας θα γινει ενας αναμεσα σε 2000! εσυ που εγραψες αυτο το σχολιο (ξερεις που) δεν βλεπεις οτι οι περισσοτεροι γυρω σου ειναι ετοιμοι για σφαγες αρκει τους δωσεις οπλα και να τους υποδειξεις ποιοι ειναι κακοι ακομα και με λεξεις ταμπελες? βλεπεις καμια διαφορα με τους θανατικους μουσουλμανους που εσφαζαν απιστους? γιατι εμεις δεν βλεπουμε ασε που πολλοι νεοελληνες ειναι και ιδια ρατσα με τους μουσουλμανους, θελεις και τα χειρωτερα? νεοελληνας προ ετων ελεγε υβρεις σε ελληνογερμανιδα επειδη του ειπε ο σατανας μαζι και οι πατριωτες της φακης τυπου Τραγκας πως οι κακοι Γερμανοι τα κανουν ολα στην Ελλαδά και επιβαλουν μέτρα, αντε να βγαλεις ακρη με τετοια διποδα που αν ειχαν λιγη λογικη θα εβλεπαν πως η Γερμανια ειναι υπο κατοχη και οτι κανουν εδω τα κανουν και εκει οι δαιμονες, και δεν πάει πολύ καιρός που εβαζαν εικόνες απο ταινίες ως αληθινές σε ομάδες οι άναρχο-συμμορίτες για να πουν τι κακοί ηταν οι Γερμανοί (γιατι δεν τους έφτασαν τα ιστορικά ψέματα ) και απο κάτω ορδες Νεοέλληνες με ελληνικές σημαίες ηταν έτοιμοι να πάρουν τα όπλα και πανε στην Γερμανία να σφάζουν άσχετους που δεν ειναι και γνήσιοι Γερμανοί πλέον, ολα αυτα μονο απο τα ψέματα των συμμοριτών σου θυμίζει κατι ολο αυτό? .

Αρα πρεπει να εξαφανηστουν ολα τα Goim απο προσωπου Γης οσο ανακυκλώνονται αυτά θα βασιλεύει το κακο επι της Γης και τα διποδα της απο πλέυρας θα παραμεινουν διποδα οπως ελεγε και ο Πλατων και πως ανθρωποι ειναι μονο οσοι διαθετουν λογικη και ειναι δικαιοι , που βλεπετε το δικαιο και την λογικη εδω οταν εχουν παρει το μερος του κακου οι μαζες και σε αυτην την περιπτωσή που υποστηρίζουν με λυσσα τους αναρχοκομμουνιστες της AEK επειδή δεν εσφαξαν αυτοι πρωτοι ενω ειχαν παει με κουκουλες για να σφαξουν ?

Αυτό θυμίζει το 40 που ορδες ανεγκέφαλοι τους κάλυπταν στις θηριωδίες επειδή δηθεν ειναι Έλληνες και άλλοι οι ειναι κακοί για φαντάσου να έχεις αυτα τα αγρίμια απέναντι σου που σε έσφαζαν αργά και βασανιστικά ακομα και με κονσερβοκουτια επειδή τους αρέσει να βασανίζουν λόγω ρατσας αλλα και τους χωριάτες να τους καλύπτουν και τους θεωρούν Έλληνες? , τίποτα δεν έχει αλλάξει χωρις ίχνος λογικής και δίκαιου εχουν παραμείνει ακομα και με πτυχία , και επίσης κανουν σαν λυσσασμένοι για ομάδες και με το μασονικό ποδόσφαιρο (το σχετικο post πριν ενα χρονο για το μασονικο ποδοασφαιρο ελαχιστοι το ειδαν ) διότι άπλα ειναι δογματικές ράτσες , μονο που την προηγούμενη φορά που επίσης σφάχτηκαν μεταξύ τους με κάποιον Άλκη Καμπανού δεν έλεγαν για ναζι διότι ηταν "Έλληνες" και οι μεν και οι δεν ,ούτε τους έπιασαν ολους που ηταν στην επίθεση οπως κανουν τωρα επειδή ετσι βολεύει το αφήγημα για να πάρουν με το μέρος τους ορδες ανεγκέφαλους που αυτοαποκαλούντα απόγονοι των αρχαιων φιλοσόφων ενώ δεν εχουν ίχνος δίκαιου και καθοδιγουνται απο αυτο που ξερουν ως σατανά σε ολη την ζωη τους , στο μεταξύ οι αρχαίοι μύστες ήσαν όλοι καθαροι και ειχαν συγγένεια με τους θεούς δηλαδή με το θεϊκό γένος (ημηθεοι) που αν πεις τετοια σημερα στο πόπολο που νομιζει οτι ειναι απογονος αρχαιων μυστων σου λεει οτι αυτα ειναι "ναζιστικές θεωρίες" οπως ηταν και οι πύραυλοι τα ελικόπτερα οι υπολογιστές αεροπλάνα με μηχανές jet και τόση άλλη τεχνολογία που απολαμβάνουν σημερα και τα goim του Γιαχβέ και τα δίποδα της απο εδω πλευράς που με καρα και αλογα θα ηταν ακομα και που εχουν αποτύχει να γίνουν άνθρωποι και εχουν γίνει ενα με τα goim .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications