Πολίτες «συλλαμβάνουν» μετανάστες - Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου λέει υποκριτικά η ΕΛΑΣ

Μετά τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη πολίτες «συλλαμβάνουν» μετανάστες και μάλιστα δημοσιοποιούν τα βίντεο.

Ένα τέτοιο βίντεο οδήγησε στην προσαγωγή αλλοδαπού υπηκόου, ο οποίος κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, και είναι ιδιοκτήτης οχήματος που εμφανίζεται σε βίντεο να έλκει τρέιλερ, εντός του οποίου κρατούνταν παράνομα 13 παράτυποι μετανάστες, συριακής και πακιστανικής καταγωγής.

Το συμβάν έλαβε χώρα πλησίον της Αλεξανδρούπολης. Εκτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, προσήχθησαν και κρατούνται δύο ημεδαποί, οι οποίοι φέρονται να τον συνέδραμαν.

Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ που καλυπτει και στο ιντερνετ την εγκληματικη δραση ελληνοφωνων και των άκρως επικίνδυνων για την δημόσια υγεία και ευημερία σχιζοφρενων αναρχο-κομμουνιστων, μεσα στην υποκρισία λες και το έχει γράψει η λεγωμενή "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών" "Κοινότητα" και οχι εγκληματικη συμμορια, στην οποία μεταξυ αλλων εμφανίζεται ως μέλος δηθεν ανεξάρτητος συμμορίτης που βγάζει fake news και θεωρίας συνωμοσίας οτι αληθεια ενοχλει και συκοφαντεί απο ανεξάρτητες σελίδες έως γιατρούς υπό την πλήρη κάλυψη της φερόμενης ελληνικής αστυνομίας :

«Η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές Αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, μεριμνώντας παράλληλα για την τήρηση της νομιμότητας και αποσκοπώντας στο δραστικό περιορισμό του προβλήματος. Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία στη διάρκεια του Αυγούστου αποτρέοπει κατά μέσο όρο στον Έβρο περίπου 900 ημερησίως παράνομες εισόδους στη χώρα μας και συλλαμβάνει εκατοντάδες διακινητές».

Και στέλνει το μήνυμα πως «η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Η αυτοδικία δεν είναι ανεκτή σε καμία έκφανσή της». Καμια γρια που θα « τρωει» την δουλειά των ΜΚΟ ποτε θα ξανα πιασουν?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications