Άρχισαν να γίνονται εκρήξεις και άξαφνα φούντωσε ο τόπος  -  Τους ξέφυγε αυτο στο   Open???

Αυτό ειπώθηκε απο έναν μπάρμπα σε βιντεο ακουστηκαν εκρηξεις και άξαφνα φούντωσε ο τόπος (εικονα) υπέρ παράγωγη του Open που εβαλαν και οι έγκυρες πήγες τους και απο εκει το είδαμε διότι δεν βλέπουμε τηλεόραση που μιλανε λες μιλανε σε παιδια με νοητική στέρηση και με τίτλους : Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που Super Puma απεγκλωβίζει κόσμο από τη Μονή Κλειστών

Εικόνες που κόβουν την ανάσα μετέδωσε το Open, από τη διάσωση ανθρώπων στη Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου «Κλειστών» που περικυκλώθηκε από τη φωτιά στη Φυλή.

Ναι ναι "Εικόνες που κόβουν την ανάσα " εμεις λενε παλι πως αν δεν ειχαν κλεψει την τεχνολογια του ελικοπτερου απο τους "κακους" δεν θα ειχαν ουτε ελικοπτερα σημερα, τα ιδια με τα καναλια τους και οι έγκυρες πηγες τους! και συνεχιζουν:

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ένα ελικόπτερο Super Puma απεγκλώβισε μοναχές, προσκυνητές αλλά και μέλη από το τηλεοπτικό συνεργείο του Open που κάλυπτε τα δραματικά γεγονότα.

«Στη μονή Κλειστών. Επαναλαμβάνω 3 ανήλικες και 3 μικρά παιδιά απομακρύνθηκαν με Super Puma» ακούγεται να λέει ο πιλότος του ελικοπτέρου.

Ενώ εκεί ηταν και αστυνομικοί που έφυγαν με μοναχές και τα κανάλια τους,(ενα σατανικο πραγμα οπου πιανει φωτια ειναι εκει τα καναλια τους) το ελικόπτερο τι ακριβώς έκανε αφου μπορούσαν να φύγουν οδικώς σόου?

Το βιντεο το έχουν να παίζει μονο σε έγκυρες πήγες τους, και τα ζωντανά υπνωτισμένα με αυτούς τους τίτλους (Εικόνες που κόβουν την ανάσα μετέδωσε το Open) δεν θα προσέξουν που σε ενα πλάνο μιλάει αυτός στην εικόνα και λέει ότι ακούστηκαν εκρήξεις και άξαφνα φούντωσε ο τόπος, δηλαδη ότι η φωτια μπηκε επι σκοπου και μετα ετρεξαν στο μοναστηρι να κανουν το σοου τους και οχι να σβησουν την φωτια, κατα αλλα η κλιματική αλλαγή φταίει αφου το είπαν τα κανάλια τους και οι έγκυρες πήγες τους ετσί θα ειναι "λογικη" ζωντανών που νομιζουν οτι ειναι λογικα οντα επειδη πήγαν σχολείο και τα εμαθαν να γράφουν και να διαβάζουν ...

Χρονο με τον χρονο πεφτει το πνευματικο επιπεδο των μαζων αυτο φαινεται και απο το ιντερνετ απο τι σελιδες διαβαζουν, πχ το 2015 ολες οι ανεξαρτητες σελιδες και blog ειχαν κοσμο σημερα εχουν μαζευτει σε σελιδες ελληνοφωνων και ουγκανων νεοελληνων που λενε τα ιδια με τους πρώτους...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications