Πανεπιστήμιο τρίτης ηλικίας: Μαθήματα  πλυσης εγκέφαλου  για να πάνε εντελώς αμόρφωτοι στον άλλο κόσμο

Χαρδαλιάς μασονικό Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας δηλαδή εκδεδυμένος σαν σκύλος να υπηρετεί ελληνόφωνους οπως και καποιος Κωστής Χατζηδάκης και πολλοι άλλοι που εμφανίζονται ως σωτήρες ενώ εξ ορισμού ειναι εκπαιδευμένοι σαν σκυλια να υπηρετούν τους δεσμούς των ελληνόφωνων και έχουν περιορισμένη αντίληψη, και ο κοσμος τους ειναι μονο το 5%

Να γιατι προβάλουν συνεχεία στον όχλο οτι ειναι κατόρθωμα να γράψουν copy paste στις πανελλήνιες (έπισης μασονικο σύστημα ) και προωθούν τους ηλίθιους ως τέρατα μορφώσεων και νοημοσύνης ενώ ειναι το ακριβώς αντίθετο .

Η συνιδρίτρια της μη κυβερνητικής οργάνωσης(δηλαδη μασονικο) «People Behind», Μαρία Αστερίου, μίλησε για το πρωτότυπο εγχείρημα και τους σκοπούς που έχει. «Είναι η προσπάθεια μας να κάνουμε τους ανθρώπους 3ης ηλικίας να μην νιώθουν μόνοι και να μην νιώθουν ότι είναι πολίτες 3ης κατηγορίας, αλλά πολίτες 3ης ηλικίας. Τους εκαπιδεύουμε σε πράγματα που μπορεί να είναι και πολύ χρήσιμα, όπως είναι η Τεχνολογία, το Διαδίκτυο και τα social media», είπε αρχικά, εξηγώντας πως το πρόγραμμα «Πανεπιστήμιο 3ης ηλικίας» ξεκίνησε το 2020.

«Φτιάξαμε μία e-learning πλατφόρμα, όπου μέσα από αυτή μπορούν να συνδέονται κάθε εβδομάδα και να παρακολουθούν τα μαθήματά τους. Αυτό που τους ενδιαφέρει πιο πολύ είναι αρχικά να περάσουν καλά και να έχουν κάτι να κάνουν», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση σχετικά με το τι επιλέγουν να μάθουν περισσότερο, η Μαρία Αστερίου απάντησε: «Η Φιλοσοφία, η Ιστορία της Τέχνης και γενικότερα μαθήματα της Θεωρητικής κατεύθυνσης είναι τα μαθήματα που επιλέγουν οι ηλικιωμένοι περισσότερο».

Φιλοσοφία? γέλανε και οι πέτρες που οταν πεις κατι φιλοσογικο στον ποπολο στην καλύτερη σε κοιτάει σαν εξωγήινο και στην χειρωτερη κανει σαν λυσσασμένο τους είδαμε και πως έκαναν με το "Ήρθε η ώρα της πληρωμής για Μαριάννα Βαρδινογιάννη" οχι μονο υμνούν το τίποτα και υπηρέτες των ελληνόφωνων αλλα δεν καταλαβαινουν τίποτα απο θέματα μυστικισμού, και πολλα αλλα απο δηθεν μορφωμενους με πτυχια .

Ναι θα τους μαθουν για Τεχνολογία που δεν βρηκαν οι ιδιοι και ειναι 200 χρονια πισω και τις ηλιθιότητες του κλεφτή και απατεώνα Άλμπερτ Αϊνστάιν και επίσης τις ηλιθιοτητες του Δαρβίνου και θα θεωρούν μεγα επιστήμονα εναν καθηγητή χωρίς καμια εφεύρεση κάποιον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή που είχε και πάρε δώσε με τον συμμορίτη ειδικα κατι νεοελληνες που το παιζουν και πατριωτες και αφυπνισμενοι , θα τους μαθουν και για το Διαδίκτυο λεει και τα social media δηλαδη fake news και θεωριες συνομωσιας οτι δεν γραφουν στο Πρωτο θεμα και στην wikipedia τους! ο Nikola Tesla μπορεί να άντεξε μερικούς μήνες στα μασονικά πανεπιστήμια πριν 100 + έτη αλλα σημερα δεν θα άντεχε ούτε μια μέρα, για φαντασου οι δηθεν μορφωμενες μαζες σημερα εχουν τοση τεχνολογια απο εναν αμορφωτο χωρις κανενα πτυχιο και απο τους "κακους ναζι " που ειχαν απαγορευσει τις ηλιθιοτητες του οβριου Αϊνστάιν ως επικίνδυνη μασονικη επιρροή στην επιστήμη και ακομα και τα Τρανζίστορ ειναι Γερμανικη εφευρεση απο τοτε αφηστε τους κινητηρες jet και τοσες αλλες εφευρεσεις που απολαμβανει το ποπολο σημερα και νομιζει οτι οι Γερμανοι ειχαν μογγολική καταγωγή και έτρωγαν βελανιδιά οπως τους λεει το μασονικό αφήγημα για τους τονωσει το καβαλίκεμα του καλαμιού ξέρεις ποιος ειμαι εγω ρε? απόγονος του Πλάτωνα και μετα πατάει like στο πρωτο θέμα που με το μπαίνεις εκεί καις 1000 εγκεφαλικά κύτταρα απο την μασονικη μπόχα ! για αυτο οι μεγαλυτεροι εφευρετες ηταν απο εκει? ακομα και οι μηχανες εσωτερικης καυσης? αυτο δεν κανει εντυπωση στους ουγκανους που το παιζουν απογονοι αρχαιων μυστων που αλλα τους ελεγαν και ποιοι εκαναν εφευρεσεις πολυ ευκολά? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications