Πακιστανός βίασε μια 17χρονη πίσω από θάμνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Την άρπαξε από το χέρι και την οδήγησε πίσω από τον θάμνο - Αρχικά ασέλγησε πάνω της και στη συνέχεια της σήκωσε τη φούστα και τη βίασε

Σοκ τους κοιμησμενους που ωδεν εχουν ιδεα απο ρατσες προκαλεί η είδηση από τη Θεσσαλονίκη ότι ένας Πακιστανός βίασε μια 17χρονη κοπέλα στο κέντρο της πόλης, πίσω από… έναν θάμνο!

Η ανήλικη συνάντησε τον 30χρονο Πακιστανό για να προμηθευτεί ναρκωτικά (έτσι λένε η γνωστη καραμελα), αλλά ο άνδρας είπε στην κοπέλα ότι θα έπρεπε πρώτα να κάνει σ@ξ μαζί του.

Μετά την άρπαξε από το χέρι και την οδήγησε πίσω από έναν θάμνο, όπου αρχικά ασέλγησε πάνω της και στη συνέχεια της σήκωσε τη φούστα και τη βίασε.

Το περιστατικό συνέβη περί τα τέλη Ιουνίου, με την 17χρονη να μιλά για το τι συνέβη στους γονείς της, οι οποίοι πήγαν αμέσως στην αστυνομία.

Ωστόσο, στο αστυνομικό τμήμα, τους είπαν να τους καλέσει η 17χρονη μόλις ξαναδεί τον Πακιστανό (δηλαδή ελπιζαν οτι δεν θα τον ξανα δει αντι να βρουν τον πακιστανο?) και την περασμένη Κυριακή αυτό συνέβη, όταν η ανήλικη συνάντησε τυχαία τον βιαστή της στην περιοχή της Καμάρας.

Η αστυνομία κλήθηκε, έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον αλλοδαπό μέχρι να παρει εντολή να τον αφήσει .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications