Ο Κούγιας μηνύει την  Κομμουνιστρία  Γερασιμίδου με εντολή του Λιγνάδη (απόλαυση οταν σφάζονται μεταξύ τους )

Γερασιμίδου προ ημέρων : «Μέσα από τη φυλακή δίνονταν οι εντολές! Πρέπει να προσέχουμε πώς κυκλοφορούμε τις νύχτες» ειχε πει αυτη η κομμουνιστρια του ΚΚΕ για το κόμμα των Σπαρτιατών οι λαθρο δεν την ενόχλουν, και μην ξεχναμε πως οτι ψεμα λενε στο ΚΚΕ το λενε μετα και ορδες νεοελληνες που το παιζουν και πατριωτες στο ιντέρνετ που αφησαν την Χ.Α και επιασαν τους Σπαρτιάτες

Ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου του Λιγνάδη, στην οποία κάνει γνωστό ότι καταθέτει μήνυση κατά της Ελένης Γερασιμίδου, αξιώνοντας μάλιστα 100.000 ευρώ υπέρ του εντολέα του.

«Ο Λιγνάδης είναι ελεύθερος παρότι κρίθηκε ένοχος. Αυτός είναι ένας εγκληματίας και δεν ξέρω για ποιον λόγο τον βγάλανε έξω. Προφανώς φοβούνται μήπως πει από πού προμηθεύονταν τα προσφυγάκια, γιατί τότε θα γίνει πολύ μεγάλο σκάνδαλο» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξή της και ο Λιγνάδης τη μηνύει μέσω του Κούγια για συκοφαντική δυσφήμιση και για μη σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας (αυτο που δεν υπηρχε για την Χ.Α).

Παράλληλα, ενάγει «όλους όσοι παρανόμησαν αιτούμενος το ποσό των 100.000 ευρώ υπέρ του κου Δημητρίου Λιγνάδη» και στοχοποιεί στον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

Απόλαυση οταν σφάζονται μεταξύ τους - Τετοια γελοιο ειχαμε καιρο να ριξουμε η τελευταια φορα ηταν οταν τα Goim τους έβγαλαν fake news post που ηταν απο δικο τους αριστερο-συμμορητή και μετα εβαλαν τα Goim τους να ζητουν δημοσια συγνωμή στον ελληνοφωνό που άρχισε και έλεγε για μπάτσους του διαδικτύου αφου ουτε αυτος ηξερε αρχικά πως οι "μπάτσοι του διαδικτύου " ειναι δικα τους goim που τα εχουν να βγαζουν fake και με την μασονικη λεξη "θεωριες συνομωσιας" οτι ενοχλει τους ομοιοδεατες του (τους original γιατι απο κατι βιντεο βλεπουμε πως ουτε το 1/3 δεν ειναι γνησιοι στην Χωρα τους ), ολα αυτα έγιναν δημοσια προ ετων αλλα ο όχλος δεν βλέπει τίποτα λόγω περιορισμενης νοημοσύνης και αντίληψης ποιος το περιμενε πως ακομα και με το ιντερνετ οι μαζες οχι μονο δεν βλεπουν τιποτα αλλα πατουν και like στους συμμορητες? οπως πανε θα φτιαξει σελιδα και ο σατανας ο ιδιος και θα του πατουν like επειδη θα τους μιλαει στο πληθυντικό στην γλωσσα της υποκρισιας .

Αυτο το κομμουνιστικο τουβλο η Γερασιμίδου δεν ξερει απο ποιους ειναι το ΚΚΕ της και ολες αυτες οι μασονικες ταμπελες που παπαγαλιζει ναζι φασιστες κτλ και η προπαγανδα που κάνει ? πως βγαινει και λεει μετα κατα των παιδεραστων ενω και αυτους υποστηριζει μονο με το να ξεστομίζει την μασονικη λεξη "ρατσιστης"? οπως κανουν και ορδές νεοέλληνες που παπαγαλιαζουν αυτες τις μασονικες τάμπελες χωρις να ξερουν ουτε απο αληθινη ιστορια (ουτε και τους ενδιαφερει να μαθουν ) ουτε πως τις εβγάλαν και γιατί,και την μασονικη ταμπελα ρατσιστες δεν το εβγαλαν για λαθρο αρχικα το 30 , τα έχουμε ξανα πει αυτά για το πως οι μαζες υποστηριζουν και τους παιδεραστες μεταξυ αλλων χωρίς να το ξέρουν με το να παπαγαλιζουν τα ιδια με τους αναρχο-συμμορητες, η Γερασιμίδου θυμιζει τον Θέμο Αναστασιάδη που ειχε παρε δωσε με τα φιδια και τα αφηνε να κανουν party στην σελιδα του μεχρι που εφαγαν και τον ιδιο, ιδια μοιρα περιμενει και ολους αυτους που επι σειρα έτων υποστηριζουν τα φιδια ειτε στην τωρινη ζωη τους ειτε σε επομενες αφου εδω θα ξανα γυρισουν παρέα με αυτούς που υποστηρίζουν ...

Και εδω πως βλεπουν αυτον το κόσμο οι αλλοι σαν κολαση οχι μονο κατωτερο μοχθηρο πνευμα απο εδω δεν πρεπει να παει και να γεννηθει εκει αλλα ουτε καν περασμα να υπαρχει "ρατσιστες" ειναι και αυτοί ουγκ! οχι οτι εχουν επιγνωση τι γινεται, και καπως ετσι ο διαβολος διαβαλει τους παντες ακομα και με λεξεις ταμπελες κατα τα αλλα καπου αλλου ειναι οι σαταναδες και οχι σε αυτο τον κοσμο :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications