Γιατροί συγκεντρώνονται στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ για να ζητήσουν έρευνα για τον Fauci και τα μπόλια

«Εκατομμύρια άνθρωποι τραυματίστηκαν και σκοτώθηκαν από lockdown, πρωτόκολλα νοσοκομείων και πειραματικές ενέσεις. Θα τηρηθεί η δέουσα διαδικασία… και επίσης ο νόμος. Θα επιβληθεί αντίποινα και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ο Δρ Simone Gold έγραψε:«Στόχος μας είναι να αποκαλύψουμε μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο διεφθαρμένους μαφιόζους μεταξύ της Big Pharma και της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας και να τους ζητήσουμε να ερευνηθούν για την εγκληματική συμπεριφορά τους», είπε ο Gold.

Ο Gold διευκρίνισε περαιτέρω ότι θα εκθέσει την κυβέρνηση σε διάφορους τομείς, όπως:
– Συνωμοσία μεταξύ υπηρεσιών και πολιτικών
– Δόλια δεδομένα και επιστήμη
– Καταναγκαστική και παράνομη λογοκρισία για τη φίμωση των γιατρών

Η συγκέντρωση παρουσίασε περισσότερες από 100.000 υπογραφές αναφοράς που ζητούσαν έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά και τη διαφθορά του Άντονι Φάουτσι.

«Ποτέ άλλοτε δεν έχουμε δει έναν τόσο κατάφωρα διεφθαρμένο κυβερνητικό αξιωματούχο να μένει ανεκδιήγητος», είπε ο Δρ Γκόλντ.

«Δεν μπορούν να μηνυθούν οι κατασκευαστές εμβολίων, ακόμα κι αν το προϊόν τους σκοτώνει ανθρώπους. Δεν είναι αυτός ο αμερικανικός τρόπος. Θα εργαστούμε για αυτό», πρόσθεσε.

Η ομάδα, America's Frontline Doctors, ζήτησε τη δημόσια υποστήριξη στον αγώνα τους για την ιατρική ελευθερία και το μέλλον της Αμερικής, έναν σκοπό που πιστεύουν ότι εξαρτάται από τη διαφάνεια και τη λογοδοσία στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και στην κυβέρνηση. Οι υποστηρικτές μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπό της για να μάθουν περισσότερα για τις προσπάθειές της και πώς να συνεισφέρουν στον σκοπό της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications