Μητροπολίτης Δωδώνης για νέες ταυτότητες: «Γιατί φοβάσαι αν θα σε παρακολουθήσουν; Θα κάνεις κάτι κακό;»

Το παπαδαριο ξανα εν δρασή κατα αλλα ειναι κατα του χριστιανισμου οι ελληνοφωνοι : «Είμαι κατά εκείνων που μάχονται τις ταυτότητες, όπως συνέβη με τα εμβόλια»

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης, ο οποίος είχε κάνει πολλές δηλώσεις κατά των μη μπολιασμενων τους οποίους αποκαλούσε μεταξύ άλλων ως «ψεκασμένους» σαν αναρχο-troll στα ellinika hoaxnes, μίλησε για τις νέες ταυτότητες.

Αρχικά ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος εξήγησε ότι εκφράζει την "προσωπική του άποψη" που τυχαια ειναι ιδια με τους ελληνοφωνους για τις νέες ταυτότητες και ότι τη θέση της Εκκλησίας θα την εκφράσει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος που ειναι απο ομοιους του:

«Όποιος έχει το Θεό μέσα του, δεν φοβάται κανέναν. Αν είμαστε χριστιανοί δεν φοβόμαστε τίποτα απολύτως. Στο ποίμνιό μου δεν υπάρχουν καθολικές αντιδράσεις αλλά λεγόμενα «δεξιά και αριστερά. Αυτά που λέγονται για τσιπάκια είναι αστεία πράγματα, τα οποία δεν πρέπει να ακούει κανείς και να υπολογίζει. Αν θέλουν να μας παρακολουθήσουν, το ξέρει η οικουμένη ολόκληρη αυτή τη στιγμή και πού είμαστε και τι μιλάμε και τι κάνουμε. Και καλύτερα να μας παρακολουθούν για να κοιτάνε αν είμαστε σωστοί ή όχι».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «βεβαίως θα πάω να πάρω τη νέα ταυτότητα. Δεν είναι για σοβαρές κουβέντες αυτά τα πράγματα».

Λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε και σε νέα τηλεοπτική εκπομπή, όπου και υποστήριξε μεταξύ άλλον ότι «σωστά το κράτος πρέπει να σε παρακολουθήσει να μην κάνεις κάτι κακό, να το προλάβει» το κρατος εννοει τους σατανο-συμμορητες που παρακολουθουν ακομα και τι βαζεις στο facebook και αναλογα κοβουν την απηχηση? η που καλυπτουν ακομα και παιδεραστες που αν τους πιασουν απο λαθος αλλαζουν τους νομους ωστε να τους βγαλουν εξω? .

«Γιατί φοβάσαι αν σε παρακολουθήσουν; Θα κάνεις κάτι κακό;» είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Δωδώνης. Στη συνέχεια υπενθύμισε τις διαφωνίες που είχε με τους ανεμβολίαστους, λέγοντας ότι «είμαι κατά εκείνων που μάχονται τις ταυτότητες, όπως συνέβη με τα εμβόλια», ενώ είπε ότι ο ίδιος έχει κάνει πέντε εμβόλια και γι’ αυτό δεν έχει πεθάνει.

Φυσικα Και δεν έχει πεθανει αν τα εκανε στα αληθεια άφου τα μπολια στοχευαν συγκειρμενο γενος και οχι δικες τους ράτσες!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications