«Κύμα» αγωγών κατά του «γερμανικού κράτους» από πολίτες που υπέστησαν σοβαρές βλάβες λόγω των μπολιασμάτων

«Κύμα» αγωγών κατά του "γερμανικού κράτους" (που απο το 1945 ειναι υπο κατοχη συμμορητων μεσω Αμερικης -Βρετανιας και δεν έχει καν δικο της συνταγμα κατι που γνωριζουν οι πατριδοκάπηλοι νεοέλληνες , αλλα το μασονικο αφηγημα περι κακιας Γερμανιας που επιβαλει μετρα στην Ελλάδα ειναι γλυκό καθως ετσί τους χαιδευουν οι ελληνοφωνοι , εμεις το ειπαμε πρωτη φορα και με αποδειξεις προ ετων κοντρα στους πάντες μεντεψτε ποιος βγηκε ο κακος! ) , έχει ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, από πολίτες που υπέστησαν σοβαρές βλάβες στην υγεία τους μετά από τον αναγκαστικό-εκβιαστικό εμβολιασμό τους χωρίς ποτέ να έχουν ενημερωθεί επαρκώς για τους κινδύνους που διέτρεχαν.

Και πώς να υπήρχε επαρκής ενημέρωση για τις τυχόν παρενέργειες από τους εμβολιασμούς αφού αυτοί ήταν επί της ουσίας υποχρεωτικοί αφού απαγόρευαν την πρόσβαση των ανεμβολίαστων πολιτών σε πολλές οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες δημιουργώντας έτσι ψυχολογική και οικονομική πίεση, ώστε τελικώς να αναγκααστούν να εμβολιαστούν.

«οι πρώτες αγωγές κατά του επίσημου κράτους λόγω επίσημης ευθύνης» έχουν υποβληθεί από πολίτες που έχουν υποστεί βλάβη στην υγεία τους μετά από εμβολιασμό

Αρκετές αγωγές, τις οποίες χειρίζεται η δικηγορική εταιρεία Steinbock & Partner, βασίζονται σε «ανεπαρκείς πληροφορίες στις ιατρικές πρακτικές».

«Εφόσον οι γιατροί που έκαναν τον εμβολιασμό ενήργησαν ως πάροχοι υπηρεσιών κατά την έννοια του διατάγματος εμβολιασμού, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας που δεν εχει καν δικο της συνταγμα επειδη ειναι υπο κατοχη ακομά είναι υπεύθυνη για τα λάθη τους.

Για παράδειγμα, μια 56χρονη γυναίκα μηνύει το περιφερειακό δικαστήριο της Gera λόγω των επακόλουθων συνεπειών μετά τον εμβολιασμό του προϊόντος Comirnaty από την φαρμακευτική εταιρεία Biontech με έδρα το Μάιντς τον Δεκέμβριο του 2021. Ο δικηγόρος της ζητά 226.000 ευρώ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν επιπλοκή εμβολιασμού στις αρμόδιες αρχές. Ο ενάγων δεν ενημερώθηκε σωστά για τους κινδύνους του εμβολιασμού, ούτε για τις επιπλοκές του σε σχέση με τα λεγόμενα θρομβοεμβολικά επεισόδια, τα οποία ήταν ήδη γνωστά εκείνη την εποχή, είπε ο δικηγόρος».

Πρέπει τώρα να διευκρινιστεί στο δικαστήριο εάν η τελική ευθύνη ανήκει στο ιατρικό πρόσωπο που το χορηγεί ή στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση!

Σε μια άλλη υπόθεση που παρουσιάστηκε, που υποβλήθηκε στο περιφερειακό δικαστήριο του Ντέτμολντ, το δικαστήριο πρέπει να εξετάσει την αξίωση μιας 37χρονης γυναίκας για αποζημίωση για πόνο και ταλαιπωρία.

«Ο ενάγων εμβολιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2022 με το εμβόλιο κορωνοϊού Spikevax από την αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία Moderna. Δεν έγινε συζήτηση γιατρού-ασθενούς. Τον ίδιο μήνα υπήρξε πλήρης απώλεια τριχών στο σώμα (alopecia universalis), από την οποία η γυναίκα συνεχίζει να υποφέρει».

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η δικηγορική εταιρεία που αναφέρει η FAZ, υπέβαλε καταγγελία για λογαριασμό ενός θύματος εμβολιασμού στην Βαυαρία. Αυτή η γυναίκα έλαβε επίσης το δραστικό συστατικό Comirnaty από την BioNTech. «Δεν υπήρχε σωστή ενημέρωση για τους κινδύνους του εμβολιασμού», λένε οι δικηγόροι! Η γυναίκα αυτή τη στιγμή πάσχει από «υπερκερατωτικό έκζεμα στο δεξί της χέρι», που θα την «περιορίσει σοβαρά» ως δεξιόχειρα στην καθημερινότητα.Η αγωγή αυτή έχει επίδικο ποσό 157.000 ευρώ.

Στις αποζημιώσεις που έχουν εγκριθεί για τις βλάβες στην υγεία μετά τον εμβολιασμό, αναφέρονταν στα τέλη Ιανουαρίου δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel. «Μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί 253 αιτήσεις αποζημίωσης λόγω σοβαρών ανεπιθύμητων παρενεργειών του εμβολιασμού , όπως για παράδειγμα μυοκαρδίτιδα, φλεβική θρόμβωση και σύνδρομο Guillain-Barré».

Συνολικά, μόνο ένα μέρος των αιτήσεων εγκρίνεται, όπως σημειώνει το αριστερο-κομμουνιστικο Der Spiegel. «Τα ομοσπονδιακά κρατίδια απέρριψαν 1.808 αιτήσεις. Συνολικά 3.968 αιτήσεις διεκπεραιώνονται επί του παρόντος και ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλες», οι πολίτες που δεν ειναι διποδα αναγκάζονται πλέον να προβαίνουν σε αγωγές για να διεκδικήσουν νομικά τις αποζημιώσεις από τους εκει συμμορητες που τους ελεγαν ψεκασμενους φασιστες και ναζι ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications