Έβρος: Μεγάλη αναζωπύρωση αλλα οι ελληνόφωνοι κυνηγούν τους  «φασίστες» που πιάνουν τους εμπρηστές

Εβγαλαν και ανακοινωσή μεσω του λέγομενου "Αρειου Παγου" λες και την έγραψε αναρχό-τρολλ ! και εφτασαν στο σημείο να επικαλουνται αριστερο-κομμουνιστικες σέλιδες ως αποδειξη στο "Αρειο Παγο " ακουσον ακουσον , οτι κανουν και στο ιντερνετ που βαζουν ως αποδειξεις για τα ψεματα τους δικες σελιδες ! αν δεν ξηλωθούν τα άκρως επικίνδυνα μιασματα από την λεγόμενη δικαιοσύνη και απο την αστυνομια ως μελή εγκληματικής και σατανικής συμμορίας των ελληνόφωνων μην περιμένετε δικαιοσύνη, αφου ολοι οι αλλοι ειναι δουλικα υποτακτικα ανθρωπακια περιορισμενης αντιληψης και κανουν οτι τους λένε και μαλιστα με μασονικες λεξεις ταμπελες που δεν εχουν ιδεα πως, γιατι , και ποτε τις εβγάλαν .

Μια κόλαση συνεχίζουν να ζουν για δωδέκατη συνεχόμενη μέρα στον Έβρο μιας και πριν από λίγο σημειώθηκε μια μεγάλη αναζωπύρωση στο χωριό Κοτρωνιάς. Σύμφωνα με το e-evros.gr, η φωτιά καίει πολύ κοντά στον κεντρικό δρόμο της περιοχής, λίγο πιο κάτω από τις κεραίες.

"Η φωτιά καίει πολύ κοντά στον κεντρικό δρόμο της περιοχής" ποιος την έβαλε αράγε κοντα στο δρομο ωστε να μπορει να φυγει??

Μάλιστα, πριν από λίγο τα κινητά των κατοίκων στα χωριά Γιαννούλη και Σιδηρώ χτύπησαν με μήνυμα από το 112 για την εκκένωση τους μην καει κανενας "φασιστας" .

Στην περιοχή επιχειρεί μια τεράστια δύναμη της Πυροσβεστικής που αποτελείται από 576 πυροσβέστες με 100 οχήματα και 16 ομάδες πεζοπόρο ενώ από αέρος επιχειρούν κατά διαστήματα 11 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Ανάμεσα στους πυροσβέστες που παλεύουν με τις φλόγες στον Έβρο είναι δυνάμεις από Κύπρο, Γερμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Γαλλία, Τσεχία, Ρουμανία, Σλοβακία, Αλβανία.

Έκταση μεγαλύτερη των 826.000 στρεμμάτων είχε κατακάψει η πυρκαγιά στον Έβρο έως τις 28 Αυγούστου με βάση τις πιο πρόσφατες εικόνες υψηλής ανάλυσης του περιβαλλοντικού δορυφόρου Sentinel-2, που ανέλυσε η υπηρεσία χαρτογράφησης καμένων εκτάσεων του Εθνικού Παρατηρητηρίου Δασικών Πυρκαγιών (ΕπαΔαΠ), η οποία υλοποιείται από το εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ.

Στους χάρτες φαίνεται ότι οι καμένες εκτάσεις για τις περιοχές του Νομού Έβρου και Πάρνηθας του Νομού Αττικής μέχρι τις 28/08/2023 ανέρχονται στα 82639.63 και 5832.64 εκτάρια αντίστοιχα (σ.σ. 826.396 στρέμματα και 58.326 στρέμματα).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications